Ukforthemoment Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Nikossssssssssss είπε Το Wise ..Σου ζήτησε ΑΦΜ? Κάτι άσχετο ... Με φυσική της κάρτα γίνονται αγορές στην Ελλάδα ανέπαφα?? Ναι γίνονται αγορές ανέπαφα με την κάρτα της wise,γιατί να μην γίνονται;Και στο gpay την περνάς αν θες.Αφμ όχι δεν έχει ζητήσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikossssssssssss Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Ναι γίνονται αγορές ανέπαφα με την κάρτα της wise,γιατί να μην γίνονται;Και στο gpay την περνάς αν θες.Αφμ όχι δεν έχει ζητήσει. Ευχαριστώ για την απάντηση 🙏 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 14 minutes ago, Nikossssssssssss said: Ευχαριστώ για την απάντηση 🙏 Ο μόνος τρόπος για να στείλεις χρήματα δωρεάν στην Wise είναι μέσω εμβάσματος. Αλλά ούτε και αυτός είναι δωρεάν μίας και οι ελληνικές τράπεζες χρεώνουν 1 ευρώ στην μεταφορά. Εάν κάνεις top up με κάρτα η Wise χρεώνει προμήθεια, δεν είναι δηλαδή δωρεάν όπως η revolut. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikossssssssssss Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 12 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Ο μόνος τρόπος για να στείλεις χρήματα δωρεάν στην Wise είναι μέσω εμβάσματος. Αλλά ούτε και αυτός είναι δωρεάν μίας και οι ελληνικές τράπεζες χρεώνουν 1 ευρώ στην μεταφορά. Εάν κάνεις top up με κάρτα η Wise χρεώνει προμήθεια, δεν είναι δηλαδή δωρεάν όπως η revolut. Τώρα έστειλα από Revolut στην Wise με προμήθεια 0.08.. εντάξει ψίχουλα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, Nikossssssssssss είπε Τώρα έστειλα από Revolut στην Wise με προμήθεια 0.08.. εντάξει ψίχουλα είναι. Kάτι τέτοιες χρεώσεις έχει.Επίσης μπορείς να στείλεις και με gpay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikossssssssssss Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Kάτι τέτοιες χρεώσεις έχει.Επίσης μπορείς να στείλεις και με gpay. Μάλιστα.. Ευχαριστώ για τις πληρογορίες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnys77777 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Έχει δει κανένας την προσφορά που αν προσκαλέσεις φίλο στη revolut και κάνει 3 πληρωμές κερδίζετε και οι από 40 ευρώ; Ψήνετε να οργανώσουμε κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, Nikossssssssssss είπε Τώρα έστειλα από Revolut στην Wise με προμήθεια 0.08.. εντάξει ψίχουλα είναι. Είναι φιξ το ποσό ή εξαρτάται από το ύψος του εμβάσματος; Γιατί αν εξαρτάται από το ύψος τότε αλλάζει το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikossssssssssss Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε Είναι φιξ το ποσό ή εξαρτάται από το ύψος του εμβάσματος; Γιατί αν εξαρτάται από το ύψος τότε αλλάζει το θέμα. Μέχρι στιγμής δεν μπορώ να κάνω επιβεβαίωση λογαριασμού τελείως γιατί δεν μπορώ να περάσω την ταυτότητα μου... 100 Φωτογραφίες έβγαλα και τίποτα... Δεν ξέρω.... 😂 Στα 20 ευρώ 0.08 μου κράτησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V3NDETTA Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Καλησπέρα παιδιά ! Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στα top up της revolut μέσο εθνικής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dompred Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Έχω περάσει χρεωστική κάρτα Πειραιώς στην εφαρμογή, αν πατήσω Add Money, θα υπάρξει κάποια χρέωση; είτε από πλευράς Revolut, είτε από Πειραιώς; Στο Help της Revolut, λέει κάτι γενικόλογα ότι ίσως υπάρξει μια μικρή χρέωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, dompred είπε Έχω περάσει χρεωστική κάρτα Πειραιώς στην εφαρμογή, αν πατήσω Add Money, θα υπάρξει κάποια χρέωση; είτε από πλευράς Revolut, είτε από Πειραιώς; Στο Help της Revolut, λέει κάτι γενικόλογα ότι ίσως υπάρξει μια μικρή χρέωση Με top up δεν υπάρχει χρέωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lyk_an Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Στις 9/5/2022 στις 8:18 ΜΜ, lyk_an είπε Για την ιστορία, πράγματι παρήγγειλα εκ νέου Παρασκευή αφού ούτε την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε. Τελικά έφτασε σήμερα (35-36 μέρες), ευτυχώς η καινούρια δεν είχε ταχυδρομηθεί ακόμα, και το κουμάνταρα από το chat. Και που μίλησα με το chat τελικά καμία διαφορά. Σε μόλις 13 μέρες (ενώ η πρώτη με πάσχα/πρωτομαγιά έκανε αυτές τις 35-36) έφτασε και η δεύτερη κάρτα. Ξαναμίλησα με τσατ και τους είπα να ενεργοποιήσουν κι αυτή (αφού ήρθε που 'ρθε) και τώρα είμαι δίκαρτος. Επίσης πριν κάποιες μέρες ξαναβγήκε ειδοποίηση για εγγραφή στη revolut bank στην οποία δε βρίσκω λόγο αφού σε λίγες μέρες θα μεταφερόμασταν όπως και να 'χει. Έγινε κατεύθειαν η μετάβαση απ' ότι κατάλαβα, ΑΦΜ είχα περασμένο κι από παλιότερα ούτως ή άλλως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 1 hour ago, lyk_an said: Και που μίλησα με το chat τελικά καμία διαφορά. Σε μόλις 13 μέρες (ενώ η πρώτη με πάσχα/πρωτομαγιά έκανε αυτές τις 35-36) έφτασε και η δεύτερη κάρτα. Ξαναμίλησα με τσατ και τους είπα να ενεργοποιήσουν κι αυτή (αφού ήρθε που 'ρθε) και τώρα είμαι δίκαρτος. Επίσης πριν κάποιες μέρες ξαναβγήκε ειδοποίηση για εγγραφή στη revolut bank στην οποία δε βρίσκω λόγο αφού σε λίγες μέρες θα μεταφερόμασταν όπως και να 'χει. Έγινε κατεύθειαν η μετάβαση απ' ότι κατάλαβα, ΑΦΜ είχα περασμένο κι από παλιότερα ούτως ή άλλως. Επίσης δίνουν και ένα μήνα δωρεάν το premium πλάνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Hello, μου ήρθε η φυσική κάρτα αντικατάστασης αλλά δεν με αφήνει να την ενεργοποιήσω, τι μπορώ να κάνω; Γενικά όλες οι ρυθμίσεις είναι αδύνατο να αλλαχθούν στην εφαρμογή. Μου λέει "fully activate your card by making a pin payment". Πώς θα γίνει αυτό αφού είναι απενεργοποιημένα όλα; Μπορεί να ενεργοποιηθεί με μια ψηφιακή (ηλεκτρονική) αγορά μήπως; Υπάρχει κάπου στην εφαρμογή support? Παλιά ήταν πιο ευκολοχρηστη παντως νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα