minotavros Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Παιδιά υπάρχει κάπου στην εφαρμογή να γραφτεί κανείς στη revolut Bank γιατί δεν το βρίσκω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 12 ώρες πριν, cyberguy είπε 2) Νόμος 2238/1994 ΦΕΚ 151/1994 ΤΑ΄ άρθρο 66§1 «Άρση τραπεζικού απορρήτου Τα φορολογικά όργανα δεν δεσμεύονται κατά τη διάρκεια του ελεγκτικού τους έργου επί υποθέσεων φορολογίας εισοδήματος από το απόρρητο των τραπεζικών καταθέσεων. Σύμφωνα, λοιπόν, με το άρθρο 66§1 περ. β΄ του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος η εκπλήρωση της υποχρέωσης για παροχή των ζητουμένων από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα πληροφοριών δεν εμποδίζεται από την επίκληση του απόρρητου, μεταξύ άλλων, των τραπεζικών καταθέσεων, το οποίο αίρεται ειδικά προς διευκόλυνση του φορολογικού ελέγχου.» Read more at Taxheaven: https://www.taxheaven.gr/news/56074/epistolh-pefe-gia-to-trapeziko-aporrhto Ο νόμος αυτός έχει καταργηθεί. https://www.kodiko.gr/nomothesia/document/8162/nomos-2238-1994 Ισχύει αυτό, αν το βρήκα σωστά. 2. Η παράγραφος 1 του άρθρου 66 του Κ.Φ.Ε. αντικαθίσταται ως εξής: «1. Ο προϊστάμενος της ελεγκτικής υπηρεσίας ελέγχει την ακρίβεια των επιδιδόμενων δηλώσεων και προβαίνει σε έρευνα για την εξακρίβωση των υπόχρεων που δεν έχουν υποβάλει δήλωση. Για το σκοπό αυτό δικαιούται: α. Να καλεί εγγράφως τον υπόχρεο, ανεξάρτητα αν έχει υποβάλει ή όχι φορολογική δήλωση, να δώσει μέσα σε τακτή και σύντομη προθεσμία, είτε αυτοπροσώπως είτε με εντολοδόχο που ορίζεται με δήλωσή του προς την ελεγκτική υπηρεσία, τις αναγκαίες διευκρινίσεις και να προσκομίσει κάθε λογαριασμό και κάθε στοιχείο που είναι χρήσιμο για τον καθορισμό του εισοδήματος. β. Να ζητεί από κάθε φορέα της Γενικής Κυβέρνησης, όπως αυτή ορίζεται στο άρθρο 1Β του Ν. 2362/1995 (ΦΕΚ 247 Α΄), που έχει προστεθεί με το άρθρο 2 του Ν. 3871/2010 (ΦΕΚ 141 Α΄), κάθε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, ιδιωτική επιχείρηση και γενικά από κάθε οργάνωση επαγγελματική, εμπορική, βιομηχανική, γεωργική κ.λπ. οποιαδήποτε πληροφορία θεωρεί αναγκαία για τη διευκόλυνση του ελεγκτικού έργου του, οι οποίοι υποχρεούνται να την παρέχουν. Για την εκπλήρωση της υποχρέωσης αυτής, οποιασδήποτε μορφής γενικό ή ειδικό απόρρητο αίρεται με πράξη του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, μετά από αίτημα του οργάνου που διενεργεί τον έλεγχο και σύμφωνη γνώμη του προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικών Ελέγχων. https://www.kodiko.gr/nomothesia/document/59171/nomos-3943-2011 Αν κάποιου η υπόθεση φτάσει στον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, δεν είμαι εγώ αυτός που θα τον λυπηθεί. Κατά τα άλλα, θα υπερασπίζομαι τα δικαιώματα μου και δεν θα θεωρώ αυτονόητη την καταπάτηση τους. Υ.Γ. Αυτό το site είναι απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ (kodiko.gr) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 18 ώρες πριν, Doubt είπε Υ.Γ. Αυτό το site είναι απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ (kodiko.gr) Απίστευτο! Έχει και κωδικοποιημένη τη νομοθεσία και δωρεάν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zbutsam Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Η αστυνομικη ταυτότητα υποτιθεται ότι λήγει στα 15 χρόνια. Εμένα έχει εκδοθει 4/2007 και τώρα τελευταία η revolut μου βγάζει μήνυμα να ξαναεπαληθεύσω την ταυτότητα μου (η οποια είναι με λατινικούς χαρακτηρες και την είχα επαληθεύσει χωρίς πρόβλημα πριν από μερικά χρόνια). Παρ' όλο που προσπάθησα 4-5 φορές όμως δεν τη δέχεται. Να θεωρεί άραγε η revolut την ταυτότητά μου ληγμένη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 11 λεπτά πριν, zbutsam είπε Η αστυνομικη ταυτότητα υποτιθεται ότι λήγει στα 15 χρόνια. Εμένα έχει εκδοθει 4/2007 και τώρα τελευταία η revolut μου βγάζει μήνυμα να ξαναεπαληθεύσω την ταυτότητα μου (η οποια είναι με λατινικούς χαρακτηρες και την είχα επαληθεύσει χωρίς πρόβλημα πριν από μερικά χρόνια). Παρ' όλο που προσπάθησα 4-5 φορές όμως δεν τη δέχεται. Να θεωρεί άραγε η revolut την ταυτότητά μου ληγμένη; ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zbutsam Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 13 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε ναι Ωραία και τώρα τι κάνουμε; Να πάω να βγάλω καινούρια ταυτότητα και να πρέπει να τη δηλώσω σε όλες τις τράπεζες και υπηρεσίες; Υποτίθεται κάποια στιγμή σύντομα θα βγουν οι νέες ταυτότητες με το τσιπακι κ θα πρέπει να ξανακάνω τη διαδικασία. Μήπως δέχεται η Revolut το δίπλωμα οδήγησης νέου τυπου να πάω να βγάλω, τουλάχιστον να μου μείνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, zbutsam είπε ... Μήπως δέχεται η Revolut το δίπλωμα οδήγησης νέου τυπου να πάω να βγάλω, τουλάχιστον να μου μείνει; Πριν κανα διμηνο, περασε η ταυτοποιηση με διπλωμα οδηγησης (νεο τυπου καρτας) σε 2 γνωστους μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nek4d είπε Πριν κανα διμηνο, περασε η ταυτοποιηση με διπλωμα οδηγησης (νεο τυπου καρτας) σε 2 γνωστους μου. Επιβεβαιώνω. Εγώ έχω δώσει το δίπλωμα οδήγησης. Εννοείται το καινούριο που είναι σε μορφή κάρτας. Να σημειώσω όμως ότι είχα φτιάξει λογαριασμό από το 0, δεν είχα, σε επικαιροποίηση ταυτοπροσωπίας δεν ξέρω τι παίζει αλλά ας το δοκιμάσει, δεν χάνει τίποτα. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από gokuthelegend 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikossssssssssss Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Απλά και λιτά για να καταλάβω.. Από 1 Ιουλίου θα πρέπει αναγκαστικά να βάλουμε το ΑΦΜ μας? Να ξέρω να πάρω τα κουβαδάκια μου σε άλλη παραλία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikossssssssssss Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Μέχρι στιγμής έχω κάρτα ανεργίας για αυτό το λέω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 12 ώρες πριν, Nikossssssssssss είπε Απλά και λιτά για να καταλάβω.. Από 1 Ιουλίου θα πρέπει αναγκαστικά να βάλουμε το ΑΦΜ μας? Να ξέρω να πάρω τα κουβαδάκια μου σε άλλη παραλία.. Καμία τράπεζα δεν σε εξυπηρετει ανώνυμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberguy Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 12 ώρες πριν, Nikossssssssssss είπε Απλά και λιτά για να καταλάβω.. Από 1 Ιουλίου θα πρέπει αναγκαστικά να βάλουμε το ΑΦΜ μας? Να ξέρω να πάρω τα κουβαδάκια μου σε άλλη παραλία.. icard και wise δουλευουν χωρις ΑΦΜ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, cyberguy είπε icard και wise δουλευουν χωρις ΑΦΜ (Νομιζω ότι) Η icard και η wise δεν ειναι τράπεζες, αλλα ηλεκτρονικά πορτοφόλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberguy Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, alfeios είπε (Νομιζω ότι) Η icard και η wise δεν ειναι τράπεζες, αλλα ηλεκτρονικά πορτοφόλια ολες οι τράπεζες θέλουν ΑΦΜ, η revolut ηταν και αυτή e-money provider αλλα γυρνάει όλους τους λογαριασμούς σε τράπεζα ενώ στην αρχή είχε πει οτι θα ειναι προαιρετικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikossssssssssss Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, cyberguy είπε ολες οι τράπεζες θέλουν ΑΦΜ, η revolut ηταν και αυτή e-money provider αλλα γυρνάει όλους τους λογαριασμούς σε τράπεζα ενώ στην αρχή είχε πει οτι θα ειναι προαιρετικό. Το Wise ..Σου ζήτησε ΑΦΜ? Κάτι άσχετο ... Με φυσική της κάρτα γίνονται αγορές στην Ελλάδα ανέπαφα?? Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από Nikossssssssssss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα