Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 9 λεπτά πριν, bitmk2 είπε Υπάρχει τρόπος στη revolut ή σε εναλλακτικό πάροχο πληρωμών να φτιάχνω εικονικές κάρτες φορτίζοντας τις προηγουμένως με συγκεκριμένο ποσό; Δε θέλω να δίνω την επιλογή στον έμπορο να μπορεί να τραβήξει όσα χρήματα έχει ο διασυνδεμένος λογαριασμός. Ναι,φτιάχνεις virtual καρτα ή μιας χρήσης και αφήνεις μέσα μόνο τα αναγκαία χρηματα,τα υπόλοιπα τα κρατάς σε vault. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 15 λεπτά πριν, bitmk2 είπε Υπάρχει τρόπος στη revolut ή σε εναλλακτικό πάροχο πληρωμών να φτιάχνω εικονικές κάρτες φορτίζοντας τις προηγουμένως με συγκεκριμένο ποσό; Δε θέλω να δίνω την επιλογή στον έμπορο να μπορεί να τραβήξει όσα χρήματα έχει ο διασυνδεμένος λογαριασμός. Βγάζεις την virtual και βάζεις μηνιαίο όριο αγορών και έτσι δεν θα μπορει να σε χρεώσει περισσότερο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aghsilaos Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Στα ελληνικά ΑΤΜ ισχύουν χρεώσεις ΔΙΑΣ για αναλήψεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bitmk2 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, asdfnikos είπε Βγάζεις την virtual και βάζεις μηνιαίο όριο αγορών και έτσι δεν θα μπορει να σε χρεώσει περισσότερο. Έτσι θα πρέπει να ανεβοκατεβάζω το όριο και είναι δώρο-άδωρο εφόσον χρησιμοποιώ την ίδια κάρτα με πολλούς εμπόρους. Αυτοί έχουν κρατημένα τα στοιχεία της κάρτας, επομένως μπορούν να χρεώνουν ανά πάσα στιγμη όταν θα έχω ανεβάσει το όριο για άλλη αγορά. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2022 από bitmk2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, bitmk2 είπε Έτσι θα πρέπει να ανεβοκατεβάζω το όριο και είναι δώρο-άδωρο εφόσον χρησιμοποιώ την ίδια κάρτα με πολλούς εμπόρους. Αυτοί έχουν κρατημένα τα στοιχεία της κάρτας, επομένως μπορούν να χρεώνουν ανά πάσα στιγμη όταν θα έχω ανεβάσει το όριο για άλλη αγορά. Bάζεις μιας χρήσεως τότε. 7 λεπτά πριν, aghsilaos είπε Στα ελληνικά ΑΤΜ ισχύουν χρεώσεις ΔΙΑΣ για αναλήψεις; ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 1 hour ago, bitmk2 said: Υπάρχει τρόπος στη revolut ή σε εναλλακτικό πάροχο πληρωμών να φτιάχνω εικονικές κάρτες φορτίζοντας τις προηγουμένως με συγκεκριμένο ποσό; Δε θέλω να δίνω την επιλογή στον έμπορο να μπορεί να τραβήξει όσα χρήματα έχει ο διασυνδεμένος λογαριασμός. Απλά θα παγώνεις την κάρτα. Και όταν θες να κάνεις συναλλαγή θα την ξεπαγώνεις κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V3NDETTA Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά ! Γνωρίζει κανείς εάν φορτώσεις τον λογαριασμό της revolut μεσου εθνικής, θεωρείται σαν χρέωση η σαν μεταφορά και εαν έστω 1 απο τα δυο ισχύει γίνεται κάποιο είδος μετρησεις ???(φορολογία και αφορολογητο) Πχ εαν ο μισθός μου είναι γύρω στα 800 € το μήνα αλλά οι μεταφορές και χρεώσεις ξεπερνάνε αυτό το ποσό τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση??? Έχουμε κάποια επίπτωση η όρια??? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Επεξ/σία 10 Μαΐου 2022 από V3NDETTA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, V3NDETTA είπε Καλησπέρα παιδιά ! Γνωρίζει κανείς εάν φορτώσεις τον λογαριασμό της revolut μεσου εθνικής, θεωρείται σαν χρέωση η σαν μεταφορά και εαν έστω 1 απο τα δυο ισχύει γίνεται κάποιο είδος μετρησεις ???(φορολογία και αφορολογητο) Πχ εαν ο μισθός μου είναι γύρω στα 800 € το μήνα αλλά οι μεταφορές και χρεώσεις ξεπερνάνε αυτό το ποσό τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση??? Έχουμε κάποια επίπτωση η όρια??? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Οι φόρτωση της ρεβο λογίζεται σαν μεταφορά χρημάτων, δεν προσμετράται στο αφορολόγητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, bitmk2 είπε Έτσι θα πρέπει να ανεβοκατεβάζω το όριο και είναι δώρο-άδωρο εφόσον χρησιμοποιώ την ίδια κάρτα με πολλούς εμπόρους. Αυτοί έχουν κρατημένα τα στοιχεία της κάρτας, επομένως μπορούν να χρεώνουν ανά πάσα στιγμη όταν θα έχω ανεβάσει το όριο για άλλη αγορά. Η Revolut εχει την disposable, αμεσως μολις γινει η χρέωση, καταργείται και όταν θες δημιουργείται μια νέα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bitmk2 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Η Revolut εχει την disposable, αμεσως μολις γινει η χρέωση, καταργείται και όταν θες δημιουργείται μια νέα ναι το ξέρω αυτό, αλλά και στην κάρτα μιας χρήσης δεν μπορούμε εμείς να καθορίσουμε χρηματικό όριο στη χρέωση. Αν ο έμπορος από δόλο ή λάθος αποφασίσει να πάρει περισσότερα τότε δεν τον εμποδίζει κάτι. υπάρχει 3d secure με OTP στην revolut; Αν ναι από τι ποσό και πάνω; Ενδεχομένως μια λύση με απλά βήματα θα ήταν 1) καθορισμός ημερησίου ορίου συναλλαγών 2) πληρωμή με κάρτα μιας χρήσης 3) αναμονή μέχρι να περαστεί η πληρωμή 4) επανακαθορισμός ορίου, αφού η χρησιμοποιημένη κάρτα έχει αυτομάτως διαγραφεί Επεξ/σία 10 Μαΐου 2022 από bitmk2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V3NDETTA Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Οι φόρτωση της ρεβο λογίζεται σαν μεταφορά χρημάτων, δεν προσμετράται στο αφορολόγητο. Καταρχάς σ'ευχαριστώ φίλε Νίκο για την άμεση απάντηση.Οποτε όπως καταλαβαίνω , εφόσον και αν μεταφέρω απο την revolut πάλι δεν θα υπάρξει καποιο θεμα ....πχ 400 € κάθε μέρα ??? Επίσης μήπως γνωρίζεις τι ακριβώς παίζει με τα top up της εθνικής κάρτας μια περνάει κανονικά, άλλες φορές δεν περνάει ... Κανονικά σήμερα έκανα μεταφορά 30 € ευρώ και μου την έκανε κανονικά και σε ενα λεπτό δοκίμασα άλλη μια μεταφορά και απορρίφθηκε .... Κανονικά μετά από το top up με μεταφέρει στην εφαρμογή της εθνικής για να εγκρίνω την συναλλαγή μόλις την εγκρίνω λέει η συναλλαγή σας έχει εγκριθεί , επιστρέψτε στον έμπορο και μολις επιστρέψω τα λεφτά τελικα δεν μεταφέρονται. Δοκίμασα καμια δεκαριά όλες απορρίφθηκαν ,μηπως τελικά υπάρχει κάποιο όριο η είναι θέμα τράπεζας???? Επεξ/σία 10 Μαΐου 2022 από V3NDETTA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, bitmk2 είπε Αν ο έμπορος από δόλο ή λάθος αποφασίσει να πάρει περισσότερα τότε δεν τον εμποδίζει κάτι. Δεν παίρνει κάτι, εσύ του τα δίνεις. Μπροστά στα μάτια σου είναι όλα και γίνονται με την έγκριση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Σε πόσο underground μαγαζιά ψωνίζεις και φοβάσαι κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bitmk2 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Doubt είπε Δεν παίρνει κάτι, εσύ του τα δίνεις. Μπροστά στα μάτια σου είναι όλα και γίνονται με την έγκριση σου. Δεν ισχύει. Δε παίζουν έτσι οι ηλεκτρονικές πληρωμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 33 λεπτά πριν, bitmk2 είπε Δεν ισχύει. Δε παίζουν έτσι οι ηλεκτρονικές πληρωμές. Με κάλυψες και η υπογραφή σου το ίδιο. Καλή συνέχεια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα