Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, Ukforthemoment said:

Θα ανοίξεις και λίρες στην ρεβολουτ και θα ανταλλάξεις ευρώ με λίρες.

Πως το κάνω αυτό; Έχει διαφορά αν ζητήσω μεταφορα υπόλοιπου σε ευρώ στον αγγλικό λογαριασμό και αν κάνω απευθείας μεταφορα από ευρώ σε λίρες στη revolut; Εννοώ στην ισοτιμία 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

34 λεπτά πριν, marmagia είπε

Πως το κάνω αυτό; Έχει διαφορά αν ζητήσω μεταφορα υπόλοιπου σε ευρώ στον αγγλικό λογαριασμό και αν κάνω απευθείας μεταφορα από ευρώ σε λίρες στη revolut; Εννοώ στην ισοτιμία 

Eκει που έχεις λογαριασμό  σε ευρώ πρέπει να σου έχει ένα βελάκι δίπλα απο το ποσό,θα το πατήσεις και θα έχει κουμπί για νέο λογαριασμό.Θα διαλέξεις £ .

1 ώρα πριν, kosvou είπε

Έτσι το βγάζει.

Untitled.jpg

Δεν έχεις συνδέσει κάρτα ήδη;Ζητάει απο ότι βλέπω τον ΤΚ απο την διευθυνση που έχεις.Την κάρτα που πας να περάσεις την έχεις στο google pay?

• Thanks 1

5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν έχεις συνδέσει κάρτα ήδη;Ζητάει απο ότι βλέπω τον ΤΚ απο την διευθυνση που έχεις.Την κάρτα που πας να περάσεις την έχεις στο google pay?

Αυτόν τον ΤΚ βάζω από τη διεύθυνση που έχει η κάρτα, αλλά δεν τον δέχεται. Η κάρτα αυτή δεν είναι πουθενά περασμένη Google pay κλπ. 

2 ώρες πριν, kosvou είπε

Αυτόν τον ΤΚ βάζω από τη διεύθυνση που έχει η κάρτα, αλλά δεν τον δέχεται. Η κάρτα αυτή δεν είναι πουθενά περασμένη Google pay κλπ. 

Περασε την στο gp και να φορτίσεις απο εκει την ρεβο.

13 hours ago, kosvou said:

Καλησπέρα σε Payment Link όταν σου στέλνει κάποιος και ζητάει χρήματα αφού βάζεις τα στοιχεία κάποιας κάρτας ζητάει και τον Ταχυδρομικό Κώδικα. Ενώ βάζω κανονικά τον ΤΚ βγάζει στο τέλος Invalid Post Code και δεν στέλνει τα χρήματα; Σας έχει συμβεί αυτό;

Ίσως πλέον να μην δουλεύει το payment link μεταξύ revolut κατόχων. Εφόσον έχετε και οι 2 revolut στείλε τα κατευθείαν μέσω revolut. Εάν πάλι δοκιμάζεις να τα στείλεις στον εαυτό σου μέσω payment link, μπορεί αυτό να μην επιτρέπεται.

Βασικά προσπαθούμε από την κάρτα ενός γνωστού να μου στείλει τα χρήματα. Δεν έχει revolut γι' αυτό είπαμε να τον κάνουμε έτσι με το link. 

7 λεπτά πριν, anthonykleis είπε

τα κρύπτο από την προσφορά που είχε με τα dot πως τα κάνω € στο wallet μου ; έχω χαθεί στο ui τους 

Κρυπτονομίσματα - DOT - Πώληση.

• Thanks 1

Ξέρει κανείς αν η μεταφορά χρημάτων από κάρτα Πειραιώς , εθνικής κλπ σε revolut και revolut junior έχει φόρους; Δηλαδή αν θέλω να μεταφέρω από κάρτα εθνικής σε revolut junior 20€ θα μεταφέρει όλο το ποσό χωρίς να κρατηθεί τίποτα ; 

23 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Ξέρει κανείς αν η μεταφορά χρημάτων από κάρτα Πειραιώς , εθνικής κλπ σε revolut και revolut junior έχει φόρους; Δηλαδή αν θέλω να μεταφέρω από κάρτα εθνικής σε revolut junior 20€ θα μεταφέρει όλο το ποσό χωρίς να κρατηθεί τίποτα ; 

η revo junior νομιζω δεχεται χρηματα μονο απο την parent revo, δεν εχει δηλαδη iban για να δεχτει φορτιση...κ μαλιστα η junior δεν στελνει λεφτα σε κανεναν, ουτε στην parent καρτα. ειναι μονο για αγορες

16 λεπτά πριν, pp6210 είπε

η revo junior νομιζω δεχεται χρηματα μονο απο την parent revo, δεν εχει δηλαδη iban για να δεχτει φορτιση...κ μαλιστα η junior δεν στελνει λεφτα σε κανεναν, ουτε στην parent καρτα. ειναι μονο για αγορες

Ωραία η μεταφορά από εθνική σε parent revolut δεν υπάρχει κάποια χρέωση έτσι; Μεταφέρετε όλο το ποσό σωστά; 

34 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Ωραία η μεταφορά από εθνική σε parent revolut δεν υπάρχει κάποια χρέωση έτσι; Μεταφέρετε όλο το ποσό σωστά; 

Από κάρτα δωρεάν και άμεσα.

• Thanks 1

5 ώρες πριν, Nik1239 είπε

θεωρω πως ναι, εγω εχω περασει χρηματα απο πειραιως κ δεν υπηρχε χρεωση, σαν απλη αγορα με πιστωτικη φανηκε

• Thanks 1

Στις 30/4/2022 στις 3:35 ΠΜ, lyk_an είπε

Σε δύο-τρεις μέρες κλείνω μήνα από την παραγγελία για νέα κάρτα και ακόμα δεν 
Να περιμένω καμιά βδομάδα ακόμα επειδή μεσολαβούσαν Πάσχατα και να παραγγείλω εκ νέου; 🤔

Στις 1/5/2022 στις 12:07 ΠΜ, vagstef είπε

Μπορει να έπαιξε ρόλο το Πάσχα. Πάντως μίλησε μαζί τους πρώτα. Συνήθως έρχεται αρκετά πιο νωρίς απ όσο λεει

Για την ιστορία, πράγματι παρήγγειλα εκ νέου Παρασκευή αφού ούτε την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε.
Τελικά έφτασε σήμερα (35-36 μέρες), ευτυχώς η καινούρια δεν είχε ταχυδρομηθεί ακόμα, και το κουμάνταρα από το chat.

• Like 1

Υπάρχει τρόπος στη revolut ή σε εναλλακτικό πάροχο πληρωμών να φτιάχνω εικονικές κάρτες φορτίζοντας τις προηγουμένως με συγκεκριμένο ποσό; Δε θέλω να δίνω την επιλογή στον έμπορο να μπορεί να τραβήξει όσα χρήματα έχει ο διασυνδεμένος λογαριασμός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...