Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Δεν θα ήταν Revolut, η Ν26 μοιάζει λίγο με φτωχό συγγενή σε σύγκριση.

Και η monese έχει επίσης φόρτιση δωρεάν (αν δεν απατώμαι)

Δεν απατάσαι για την monese.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 λεπτά πριν, Doubt είπε

Δεν θα ήταν Revolut, η Ν26 μοιάζει λίγο με φτωχό συγγενή σε σύγκριση.

Δεν ξέρω αν η έλλειψη top up με κάρτα την κάνει "φτωχή" 😅

Έχω και Revolut αλλά προτιμώ (ή τουλάχιστον έχω συνευθύνει) την Ν26. Ειδικά από τότε που μου έδωσε υπερανάληψη και δεν χρειάζεται να σκέφτομαι μην τυχόν ξεμείνω

1 ώρα πριν, than2031995 είπε

Δεν ξέρω αν η έλλειψη top up με κάρτα την κάνει "φτωχή" 

Να 'ταν μόνο αυτό..

Δεν σε ενοχλεί δηλαδή που χρεώνεσαι για να στείλεις χρήματα ενώ θα μπορούσες και δωρεάν;

2 ώρες πριν, than2031995 είπε

Δεν ξέρω αν η έλλειψη top up με κάρτα την κάνει "φτωχή" 😅

Έχω και Revolut αλλά προτιμώ (ή τουλάχιστον έχω συνευθύνει) την Ν26. Ειδικά από τότε που μου έδωσε υπερανάληψη και δεν χρειάζεται να σκέφτομαι μην τυχόν ξεμείνω

προσωπικα εχω και τις 2 απο το 17-18 περιπου, πιο πολυ επαιζα με Ν26, αλλα μετα απο ενα σημειο το σταματησα, λογο των χρεωσεων στο top up (δεν υπηρχαν αρχικα, ή δεν ηταν τοσες). Eπειδη εχω κατι συνδρομες ακομα μεσα της Ν26, αν χρειαζεται να κανω top up εκει,  φορτιζω revolut που ειναι δωρεαν, και κανω SEPA εμβασμα μεταξυ revolut -> N26 (ουτε εδω υπαρχουν fees) και φτανει σε 1-2 λεπτα μαξ στην Ν26.

17 ώρες πριν, Doubt είπε

Δεν σε ενοχλεί δηλαδή που χρεώνεσαι για να στείλεις χρήματα ενώ θα μπορούσες και δωρεάν;

Με ενοχλεί που η Εθνική χρεώνει ναι χαχα. Η Ν26 έχει επίσης Μaestro κάρτα έξτρα (την οποία εντωμεταξύ μου έστειλε μόνη της) που αν μένεις Bέλγιο/Ολλανδία είναι χαζοί εδώ πέρα και δεν μου δέχονται Visa/Mastercard σε πολλά μέρη. 

Αλλά αυτό με Revolut --> N26 δεν το είχα σκεφτεί τόσο καιρό. Θα κάνω αυτό μάλλον τώρα. Πρέπει να δω όμως αν και πόσο όριο έχει η Revolut στο top up αν μήνα. 

Καινούργια στην revolut και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Άνοιξα έναν λογαριασμό σε ευρώ. Θα ταξιδέψω στο εξωτερικό τον αλλο μήνα και θέλω να κάνω κάποια ευρώ λίρες. Έχω τραπεζικό λογαριασμό στην Αγγλία από όταν ζούσα εκεί και δεν ξέρω τι είναι πιο συμφέρον να κάνω: υπάρχει τρόπος να δώσω ευρώ και εφόσον με καλύπτει η ισοτιμία της revolut να μεταφερθούν οι λίρες στον αγγλικό μου τραπεζικό λογαριασμό; Η εναλλακτικα μπορώ να φτιάξω μια αυλή κάρτα για να την βάλω στο Apple Pay σε λίρα την οποία θα τροφοδοτώ ουσιαστικά από ελλαδα με ευρώ;

26 minutes ago, marmagia said:

Καινούργια στην revolut και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Άνοιξα έναν λογαριασμό σε ευρώ. Θα ταξιδέψω στο εξωτερικό τον αλλο μήνα και θέλω να κάνω κάποια ευρώ λίρες. Έχω τραπεζικό λογαριασμό στην Αγγλία από όταν ζούσα εκεί και δεν ξέρω τι είναι πιο συμφέρον να κάνω: υπάρχει τρόπος να δώσω ευρώ και εφόσον με καλύπτει η ισοτιμία της revolut να μεταφερθούν οι λίρες στον αγγλικό μου τραπεζικό λογαριασμό; Η εναλλακτικα μπορώ να φτιάξω μια αυλή κάρτα για να την βάλω στο Apple Pay σε λίρα την οποία θα τροφοδοτώ ουσιαστικά από ελλαδα με ευρώ;

Αν θες στείλε μερικά χρήματα στον αγγλικό λογαριασμό που έχεις στην Αγγλία, καθαρά και μόνο για ασφάλεια, αν και περιττή ενέργεια. Βέβαια, καλό είναι να μην μένουν ανενεργοί οι τραπεζικοί λογαριασμοί. Η μεταφορά στην αγγλική τρ. καλό είναι να γίνει μέσω revolut (ελληνική κάρτα- revolut- έμβασμα σε αγγλική τράπεζα)

Όλα τα άλλα τα κάνεις από revolut. Φορτίζεις την revolut με ελληνική κάρτα και μετατρέπεις τα ευρώ σε λίρες ή χρησιμοποιείς κατευθείαν τα ευρώ με την τρέχουσα ισοτιμία την ώρα της αγοράς. Εδώ θέλει προσοχή μιας και το δωρεάν συνάλλαγμα καλύπτει αγορές μέχρι 1.000 ευρώ/ μήνα, μετά υπάρχει προμήθεια. Οπότε εάν ξοδέψεις περισσότερα μετατρέπεις πχ από τώρα 1.000 σε λίρες, ώστε να έχεις ελεύθερους μήνες μπροστά σου.

Στην revolut μπορείς να έχει ταυτόχρονα πολλά νομίσματα, δεν σε περιορίζει μόνο στα ευρώ. Apple Pay βγάλε για ευκολία.

• Like 1

Καλησπέρα σε Payment Link όταν σου στέλνει κάποιος και ζητάει χρήματα αφού βάζεις τα στοιχεία κάποιας κάρτας ζητάει και τον Ταχυδρομικό Κώδικα. Ενώ βάζω κανονικά τον ΤΚ βγάζει στο τέλος Invalid Post Code και δεν στέλνει τα χρήματα; Σας έχει συμβεί αυτό;

3 λεπτά πριν, kosvou είπε

Καλησπέρα σε Payment Link όταν σου στέλνει κάποιος και ζητάει χρήματα αφού βάζεις τα στοιχεία κάποιας κάρτας ζητάει και τον Ταχυδρομικό Κώδικα. Ενώ βάζω κανονικά τον ΤΚ βγάζει στο τέλος Invalid Post Code και δεν στέλνει τα χρήματα; Σας έχει συμβεί αυτό;

Οχι

7 minutes ago, kosvou said:

Δοκίμασε να αφήσεις ένα κενό μετά το τρίτο ψηφίο, αντί 12345 123 45.

6 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Δοκίμασε να αφήσεις ένα κενό μετά το τρίτο ψηφίο, αντί 12345 123 45.

Το δοκίμασα και αυτό δεν το παίρνει.

23 λεπτά πριν, kosvou είπε

ΤΚ ?Δεν θυμάμαι να έχω δώσει ποτέ ΤΚ.

6 ώρες πριν, marmagia είπε

Θα ανοίξεις και λίρες στην ρεβολουτ και θα ανταλλάξεις ευρώ με λίρες.

51 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

ΤΚ ?Δεν θυμάμαι να έχω δώσει ποτέ ΤΚ.

Θα ανοίξεις και λίρες στην ρεβολουτ και θα ανταλλάξεις ευρώ με λίρες.

Έτσι το βγάζει.

Untitled.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...