Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε, χρεωσεις στα εισερχομενα εμβασματα εξωτερικου, υπηρχαν στις Ελληνικες τραπεζες, "εξ-απ-ανεκαθεν", πολυ πριν γεννηθουμε!

:P

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η λύση είναι πολλά εμβάσματα με ποσά μέχρι 5€ ή μέχρι 20€ ανάλογα την τράπεζα 🏦

Επεξ/σία από alfeios
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε

Επιπλέον δεν ειναι παράνομο αυτό που κάνουν;

Ποιος το λέει ότι είναι παράνομα; Τα τιμολόγια της κάθε τράπεζας είναι αναρτημένα στις επίσημες ιστοσελίδες τους, δεν τα έχουν κρυφά. Απλώς η Alpha έχει το χαμηλότερο όριο για δωρεάν εισερχόμενα, που είναι 5 ευρώ. Εθνική και Πειραιώς είναι στα 15 ευρώ. Οι χρεώσεις σε εισερχόμενα/εξερχόμενα υπάρχουν από πάντα, δεν είναι δηλαδή κάτι που έγινε πρόσφατα και το κρατούσαν κρυφό. Πάντως την έχω πατήσει και εγώ με την Alpha, νόμιζα ότι ήταν στα 15 όπως και στις άλλες τράπεζες, και μια φορά έστειλα 15 ευρώ και μου έφαγε ένα τρίευρω. Το ότι η Revolut δεν χρεώνει τα εμβάσματα δεν σημαίνει ότι άλλες τράπεζες δεν μπορούν να το κάνουν, δεν υπάρχει κανένας νόμος που να τους απαγορεύει, ιδιωτικές επιχειρήσεις είναι.

Επεξ/σία από gokuthelegend

Πριν από 3-4 χρόνια δεν υπήρχε το όριο των 5€ στην Alpha Bank. Η τράπεζα έκανε χρέωση σε όλα τα εισερχόμενα εμβάσματα ανεξάρτητα ποσού. 

Πρόσθεσα τον λογαριασμό μου ΙΒΑΝ στο  paypal, και το PayPal για να πιστοποιήσει ότι είμαι κάτοχος του λογαριασμού μου έστειλε δύο εμβάσματα 0,01€ και 0,03€ Εγώ έπρεπε να καταχωρήσω τα ακριβή ποσά στο PayPal για να επαληθευτεί ο λογαριασμός

Μόλις μπήκαν τα εμβάσματα η Alpha Bank με χρέωσε 3€ και 3€ για εισερχόμενα 0,01€ και 0,03€ που δεν ήταν και επιλογή μου να τα παραλάβω. 

Έστειλα διαμαρτυρία και μετά από 40-50 μέρες μου πιστωσαν τις χρεώσεις τους. 

Αργότερα έβαλαν το όριο των 5€

1 ώρα πριν, atrias είπε

το ότι υπάρχει δυνατότητα διασύνδεσης ελληνικής τράπεζας (Eurobank) με Revolut (και N26) μόνο σε εμένα κάνει εντύπωση?!

spacer.png

Εδω και αρκετο καιρό είναι υποχρεωτικό πανευρωπαικα να παρεχε ι τετοια δυνατότητα καθε τραπεζα και να δινει στοιχεία για κινησεις λογαριασμων κλπ σε άλλες εταιρειες που χρησιμοποιουν τετοια δυνατοτητα. psd2 οδηγια νομιζω λεγεται

Αναφέρομαι στο δωρεάν πρόγραμμα... παλιά υπήρχε η δυνατότητα να μετατρέψεις ένα χ ποσό ευρώ σε οποιοδήποτε νόμισμα, τώρα δεν βρίσκω αυτήν την δυνατότητα. Αφαιρέθηκε ή εγώ είμαι στραβός; 

18 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε

Αναφέρομαι στο δωρεάν πρόγραμμα... παλιά υπήρχε η δυνατότητα να μετατρέψεις ένα χ ποσό ευρώ σε οποιοδήποτε νόμισμα, τώρα δεν βρίσκω αυτήν την δυνατότητα. Αφαιρέθηκε ή εγώ είμαι στραβός; 

.Πας στο νόμισμα που εχεις υπόλοιπο και πατας στις 3 τελείες που εχει δεξιά,γράφει exchange .

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οκ , το βρήκα. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσα να βρω πώς θα προσθέσω νέο νόμισμα. Αλλά ρε παιδιά η εφαρμογή έχει γίνει πολύ μπέρδεμα, προσθέτουν συνέχεια νέες δυναοτητες συν τις διαφημίσεις και για να βρεις κάτι απλό πλέον πρέπει να φας πόση ώρα. Ενώ ήμουν φαν της ρεβολουτ μου φαίνεται θα στραφώ στην ν26 λόγω της εφαρμογής και μόνο. 

Επεξ/σία από ksessalonikios
  • Like 3

12 ώρες πριν, atrias είπε

το ότι υπάρχει δυνατότητα διασύνδεσης ελληνικής τράπεζας (Eurobank) με Revolut (και N26) μόνο σε εμένα κάνει εντύπωση?!

spacer.png

Γενικά η Eurobank από τις συστημικές είναι μακράν η πιο σοβαρή σε θέματα e-banking κλπ

1 ώρα πριν, ksessalonikios είπε

οκ , το βρήκα. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσα να βρω πώς θα προσθέσω νέο νόμισμα. Αλλά ρε παιδιά η εφαρμογή έχει γίνει πολύ μπέρδεμα, προσθέτουν συνέχεια νέες δυναοτητες συν τις διαφημίσεις και για να βρεις κάτι απλό πλέον πρέπει να φας πόση ώρα. Ενώ ήμουν φαν της ρεβολουτ μου φαίνεται θα στραφώ στην ν26 λόγω της εφαρμογής και μόνο. 

Δεν είναι μόνο οι διαφημίσεις ακόμα και η εξυπηρέτηση της Revolut για να σου απαντήσει κάτι απλό αργεί κλπ. Mην μιλήσω για το tracking χρεωστικής που σου λένε απλά ότι την στείλανε κ μετά κόψε τον λαιμό σου να βρεις που είναι κλπ.

Στις 2/5/2022 στις 11:15 ΜΜ, Gkostas2007 είπε

Επιπλέον δεν ειναι παράνομο αυτό που κάνουν; Πρώτη φορά ακούω για χρέωση στο εισερχόμενο έμβασμα. Δεν με χρεώνει η Revolut και με χρεώνουν οι άλλοι που θα πάρουν χρήμα;

Άλλο γελοίο που έχω δει. Κάνω κάθε μήνα μεταφορά από Εθνική τράπεζα στην Ν26 μου και στην επιλογή για τα έξοδα του εμβάσματος αν βάλω αντί για shared να τα πληρώσω όλα εγώ μου εμφανίζει ένα 7.20€ ενώ προφανώς και η Ν26 δεν χρεώνει τίποτα. Που το βλέπει αυτό δεν έχει ιδέα. Τα ακρίβυναν εντωμεταξύ. Πήγε 1.20€ η χρέωση της Εθνικής.

13 λεπτά πριν, than2031995 είπε

Άλλο γελοίο που έχω δει. Κάνω κάθε μήνα μεταφορά από Εθνική τράπεζα στην Ν26 μου και στην επιλογή για τα έξοδα του εμβάσματος αν βάλω αντί για shared να τα πληρώσω όλα εγώ μου εμφανίζει ένα 7.20€ ενώ προφανώς και η Ν26 δεν χρεώνει τίποτα. Που το βλέπει αυτό δεν έχει ιδέα. Τα ακρίβυναν εντωμεταξύ. Πήγε 1.20€ η χρέωση της Εθνικής.

Δεν φορτίζει η Ν26  με topup που δεν έχει έξοδα;

5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν φορτίζει η Ν26  με topup που δεν έχει έξοδα;

Έχει όριο τα 450€ και χρεώνει 1.5% του ποσού σαν έξοδα. Απορώ και πως η Revolut το έχει ακόμη και δωρεάν κιόλας. Είναι ακριβό για αυτούς να επεξεργάζονται τέτοιες μεταφορές σε σχέση με εμβάσματα

7 λεπτά πριν, than2031995 είπε

Απορώ και πως η Revolut το έχει ακόμη και δωρεάν κιόλας.

Δεν θα ήταν Revolut, η Ν26 μοιάζει λίγο με φτωχό συγγενή σε σύγκριση.

Και η monese έχει επίσης φόρτιση δωρεάν (αν δεν απατώμαι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...