Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

32 λεπτά πριν, Ioannis13 είπε

το ειδα αυτο που ειπαν τα παιδια με τα 15 ευρω, αλλα επειδη τα θελω αμεσα (160) 'ψαχνομαι' για ατμ

Άμεσα πλέον γίνονται οι μεταφορές σε ελληνικούς λογαριασμούς. Σε δευτερόλεπτα εμφανίζονται τα εμβάσματα.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, Ioannis13 είπε

Αληθεια?  δλδ αμα στηλω τωρα απο την εφαρμογη σε 3 τραπεζες ,εμβασμα ,θα πανε αμεσως? και μπορω μετα 'στο καπακι' να ξαναστηλω?

Στείλε ένα εκεί που θέλεις για να δεις.

Όντως από Ρεβολουτ φεύγουν άμεσα.

• Like 1

15 λεπτά πριν, Ioannis13 είπε

Αληθεια?  δλδ αμα στηλω τωρα απο την εφαρμογη σε 3 τραπεζες ,εμβασμα ,θα πανε αμεσως? και μπορω μετα 'στο καπακι' να ξαναστηλω?

54 αποστολές έκανα χθες μέσα σε ένα τέταρτο. Όλες πήγαν σε δευτερόλεπτα και χωρίς εξοδα

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραια , να ρωτησω τα στοιχεια του λογαριασμου της εθνικης ,  στην revo τα γραφω στα 'λατινικά' ετσι?

Επεξ/σία από Ioannis13

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Ioannis13 είπε

Ωραια , να ρωτησω τα στοιχεια του λογαριασμου της εθνικης ,  στην revo τα γραφω στα 'λατινικά' ετσι?

Ναι 

Όταν λέμε χωρίς χρέωση εννοούμε από την πλευρά της Revolut

Οι ελληνικές τράπεζες εφαρμόζουν χρέωση εισερχόμενου εμβάσματος 

Η Alpha Bank για εμβάσματα πάνω από 5€ και η Eurobank για εμβάσματα πάνω από 20€

Γι'αυτό κι εγώ επειδή δεν είχα και δουλειά έστειλα 54 !!! εμβάσματα των 5€ για το ποσό των 270€ που ήθελα να μεταφέρω. Και δεν χρεωθηκα

Επεξ/σία από alfeios
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Ioannis13 είπε

μεχρι ποσα '15αρια' ερχονται 'καθαρα' στην εθνικη..?

Έχω κάνει μέχρι 10 15αρια

Επεξ/σία από minotavros
  • Like 2

Πραγματικά μακάρι χρεοκοπία στην Alpha Bank... έστειλα 10€ από Revolut στον λογαριασμό μου στην Alpha και οι αλήτες μου χρέωσαν 3€ προμήθεια. Αντίθετα, όσες φορές έχω στείλει από Revolut σε Eurobank (συνήθως κάτω απο 10-15€), δεν με χρεώνει τίποτα.

Υπάρχει γενικά τρόπος να γλυτώσω τις προμήθειες;

5 λεπτά πριν, Gkostas2007 είπε

Πραγματικά μακάρι χρεοκοπία στην Alpha Bank... έστειλα 10€ από Revolut στον λογαριασμό μου στην Alpha και οι αλήτες μου χρέωσαν 3€ προμήθεια. Αντίθετα, όσες φορές έχω στείλει από Revolut σε Eurobank (συνήθως κάτω απο 10-15€), δεν με χρεώνει τίποτα.

Υπάρχει γενικά τρόπος να γλυτώσω τις προμήθειες;

Ναι,να κοιτάς το όριο για τα δωρεάν εισερχόμενα εμβάσματα,καθε τράπεζα έχει διαφορετικό όριο

• Like 1
  • Thanks 1

Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Ναι,να κοιτάς το όριο για τα δωρεάν εισερχόμενα εμβάσματα,καθε τράπεζα έχει διαφορετικό όριο

Που μπορώ να το δω αυτό; Υπάρχει κάποιο link για Eurobank και Alpha Bank?

Επιπλέον δεν ειναι παράνομο αυτό που κάνουν; Πρώτη φορά ακούω για χρέωση στο εισερχόμενο έμβασμα. Δεν με χρεώνει η Revolut και με χρεώνουν οι άλλοι που θα πάρουν χρήμα;

Μόλις τώρα, Gkostas2007 είπε

Που μπορώ να το δω αυτό; Υπάρχει κάποιο link για Eurobank και Alpha Bank?

Επιπλέον δεν ειναι παράνομο αυτό που κάνουν; Πρώτη φορά ακούω για χρέωση στο εισερχόμενο έμβασμα. Δεν με χρεώνει η Revolut και με χρεώνουν οι άλλοι που θα πάρουν χρήμα;

google 

https://www.tsig.gr/banks/xreoseis-synallagon?bank=&transaction=Εισερχόμενο+έμβασμα&amount=500

Δεν ξερω γιατί το ακούς πρώτη φορά.

• Thanks 1

6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

google 

https://www.tsig.gr/banks/xreoseis-synallagon?bank=&transaction=Εισερχόμενο+έμβασμα&amount=500

Δεν ξερω γιατί το ακούς πρώτη φορά.

Είσαι σούπερ!!! Ευχαριστώ πολύ! Από Revolut μετέφερα μόνο προς Eurobank 3 φορές. Σε αυτές τις 3:

- Την πρώτη φορά έκανε 2-3 μέρες να πάνε τα λεφτά στην Εurobank (ήταν το 2019) και δεν χρεώθηκα τίποτα (νομίζω ήταν κάτω των 10€)

- Τις υπόλοιπες φορές μετέφερα 15-20€ με άμεση μεταφορά, χωρίς να το ζητήσω εγώ, όπου πάλι δεν είχα καμία χρέωση

Οπότε δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι παίζουν και τέτοια νταβαντζιλίκια. Αυτό που ήξερα είναι ότι σε χρεώνει μονο η τράπεζα απο την οποία φεύγουν τα λεφτά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...