Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

52 λεπτά πριν, George! είπε

Η διαδικασία μεταφοράς από iban σε iban γίνεται με τον τρόπο που αναφέρω παραπάνω(μεταφορά->διεθνείς αποστολές) από το μενού που φαίνεται στην εικόνα που επισυνάπτω;

Screenshot_20220501-021957_(1)~2.png

ναι

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τώρα που μεταφερθήκαμε στη νέα τράπεζα της revo μου ζητάει εκ νέου πιστοποίηση στοιχείων. Την είχα κάνει κανονικά όταν τα είχαν ξανά ζητήσει.

(Υ.Σ.: και εμένα άργησε πολύ να έρθει η κάρτα, μεσολάβησε και το Πάσχα, αλλά τελικά ήρθε. Είναι ένας μικρός άσπρος τετράγωνος φάκελος, δείτε μήπως έχει παρά πέσει σε κανένα διπλανό γραμματοκιβώτιο κτλ) 

• Like 1

13 ώρες πριν, mobile_32 είπε

Τώρα που μεταφερθήκαμε στη νέα τράπεζα της revo μου ζητάει εκ νέου πιστοποίηση στοιχείων. Την είχα κάνει κανονικά όταν τα είχαν ξανά ζητήσει.

Εχει καταντησει αηδια πια αυτο με τις πιστοποιησεις καθε τρεις και λιγο. Και στην curve τα ιδια μου ξαναζητανε πιστοποιηση ενω ειχα κανει κανονικά.

11 ώρες πριν, runner69 είπε

Εχει καταντησει αηδια πια αυτο με τις πιστοποιησεις καθε τρεις και λιγο. Και στην curve τα ιδια μου ξαναζητανε πιστοποιηση ενω ειχα κανει κανονικά.

Καθε χρονο θα γινει, ειναι υποχρέωση τους

1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Καθε χρονο θα γινει, ειναι υποχρέωση τους

Από πού έχει γίνει υποχρεωτικό για κάθε χρόνο πιστοποίηση; Είναι τρελό αυτό έτσι και γίνει.

Στις τράπεζες άντε να το καταλάβω για επικαιροποιηση του εκκαθαριστικού αλλά εκ νεου πιστοποίηση σου σπάει τα ουμπαλα δεδομένου ότι δεν γίνεται πάντα επιτυχής με την πρώτη.

13 λεπτά πριν, runner69 είπε

Από πού έχει γίνει υποχρεωτικό για κάθε χρόνο πιστοποίηση; Είναι τρελό αυτό έτσι και γίνει.

Στις τράπεζες άντε να το καταλάβω για επικαιροποιηση του εκκαθαριστικού αλλά εκ νεου πιστοποίηση σου σπάει τα ουμπαλα δεδομένου ότι δεν γίνεται πάντα επιτυχής με την πρώτη.

Ταυτοποίηση λέγεται.

Κι εμένα υπερβολή μου φαίνεται η ετήσια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Απο που προκύπτει οτι είναι υποχρέωση η https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/logariasmoi-prothesmiakes/suxnes-erotiseis-gia-epikairopoiisi-stoixeionεπικαιροποίηση; 

https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/logariasmoi-prothesmiakes/suxnes-erotiseis-gia-epikairopoiisi-stoixeion

Οχι ετήσια

Επεξ/σία από alfeios

2 λεπτά πριν, alfeios είπε

Μα για το ετήσια που έγραψε ο φίλος είναι το όλο ζήτημα.

Καλησπέρα,

Ειμαι καινουργιος με το αθλημα και εχω την εξης απορια...

Πρόκειται να ταξιδέψω στην Δανια για μια εβδομαδα τον Ιουνιο οπου υπολογιζω οτι θα δαπανισω περιπου 2000 ευρω (σε DKK). Εχω την απλη καρτα οποτε το οριο αγορων με δωρεαν μετατροπη συναλλαγματος (εκτος ΣΚ) ειναι 1000 Ε/μηνα... Μπορω να κανω top up την καρτα με 1000Ε τον Μαιο και να τα μετατρεψω (εκτος ΣΚ) σε DKK τον Μαιο  και να βαλω αλλα 1000Ε τον Ιουνιο  και να τα αφησω σε ευρω για οταν τελειωσει το πρωτο χιλιαρικο που ειναι σε DKK ? 

Υποθετω οτι ετσι δεν θα εχω χρεωση για τις συναλλαγες των χρηματων σε DKK ουτε και για αυτες που θα τραβαει μετα απο τα ευρω (εκτος και αν ειναι ΣΚ)...

Σωστα τα λεω ή κατι εχω καταλαβει λαθος ?

1 ώρα πριν, kopanato είπε

Καλησπέρα,

Ειμαι καινουργιος με το αθλημα και εχω την εξης απορια...

Πρόκειται να ταξιδέψω στην Δανια για μια εβδομαδα τον Ιουνιο οπου υπολογιζω οτι θα δαπανισω περιπου 2000 ευρω (σε DKK). Εχω την απλη καρτα οποτε το οριο αγορων με δωρεαν μετατροπη συναλλαγματος (εκτος ΣΚ) ειναι 1000 Ε/μηνα... Μπορω να κανω top up την καρτα με 1000Ε τον Μαιο και να τα μετατρεψω (εκτος ΣΚ) σε DKK τον Μαιο  και να βαλω αλλα 1000Ε τον Ιουνιο  και να τα αφησω σε ευρω για οταν τελειωσει το πρωτο χιλιαρικο που ειναι σε DKK ? 

Υποθετω οτι ετσι δεν θα εχω χρεωση για τις συναλλαγες των χρηματων σε DKK ουτε και για αυτες που θα τραβαει μετα απο τα ευρω (εκτος και αν ειναι ΣΚ)...

Σωστα τα λεω ή κατι εχω καταλαβει λαθος ?

Δεν θυμαμαι ποσο ειναι το οριο αγορων για δωρεαν μετατροπη (εκτος ΣΚ) αλλά αν ειναι 1000€/μήνα , σωστά τα λές.

• Thanks 1

Παιδια καλησπερα, να ρωτησω μηπως ξερει κανενας, θελω να κανω αναληψη με την καρτα της revo απο ατμ, ισχυουν ακομα τα 2,5 ευρω προμηθεια στην eurobank? ή αν υπαρχει σε αλλη τραπεζα λιγοτερη προμηθεια??

7 λεπτά πριν, Ioannis13 είπε

Παιδια καλησπερα, να ρωτησω μηπως ξερει κανενας, θελω να κανω αναληψη με την καρτα της revo απο ατμ, ισχυουν ακομα τα 2,5 ευρω προμηθεια στην eurobank? ή αν υπαρχει σε αλλη τραπεζα λιγοτερη προμηθεια??

Δεν ξέρω ποια έχει την μικρότερη προμήθεια, αλλά σε όποια Ελληνική τράπεζα και να πας, σίγουρα θα σε χρεώσει. Για τι ποσό μιλάμε; ίσως συμφέρει να το στείλεις με έμβασμα σε κάποιο λογαριασμό Ελληνικής τράπεζας και να κάνεις μετά ανάληψη με την αντίστοιχη Ελληνική κάρτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...