Hapatingo Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 minutes ago, PedroG said: Θέλεις να πεις ότι υπάρχει περίπτωση να μου μπλοκάρει Ντην συναλλαγή ενώ έχω χρήματα και να μη ξέρω τι και πως μου ήρθε και να έρθω σε δύσκολη θέση; Δεν υπάρχει τροπος ανανέωσης; Το να προσθέσεις την κάρτα σου στα πορτοφόλια apple pay και google pay είναι κάτι που το επιδιώκει και η ίδια η revolut. Οι ανέπαφες συναλλαγές είναι μέχρι 150€ σωρετικά. Κάνεις ανενόχλητος αγορές μέχρι αυτό το ποσό και όταν το ξεπεράσεις θα ακυρωθεί η συναλλαγή. Μέσα από την εφαρμογή της revolut μπορείς να μηδενίσεις το ποσό και άντε πάλι από την αρχή, 150€ συναλλαγές χωρίς pin κτλ. Διαφορετικά κάνεις συναλλαγή με pin και το μηδενίζει αυτόματα. Spoiler Επεξ/σία 26 Απριλίου 2022 από Hapatingo 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Σε ευχαριστώ πολύ.... Και για ανάληψη ΑΤΜ άφοβα από εξωτερικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Έδωσα σε κάποιον άγνωστό μου(έλληνας που μένει στο εξωτερικό λέει ότι είναι) το username μου στην revolut για να μου μεταφέρει χρήματα ώστε να στείλω ένα προϊόν που έχω σε αγγελία, σε συγγενή του στην Ελλάδα σαν δώρο από εκείνον. Τα χρήματα όντως μου τα μετέφερε και αυτό που θέλω να μάθω είναι αν μπορεί με κάποιο τρόπο να τα πάρει πίσω αφού κάνω την αποστολή του προϊόντος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, George! είπε Έδωσα σε κάποιον άγνωστό μου(έλληνας που μένει στο εξωτερικό λέει ότι είναι) το username μου στην revolut για να μου μεταφέρει χρήματα ώστε να στείλω ένα προϊόν που έχω σε αγγελία, σε συγγενή του στην Ελλάδα σαν δώρο από εκείνον. Τα χρήματα όντως μου τα μετέφερε και αυτό που θέλω να μάθω είναι αν μπορεί με κάποιο τρόπο να τα πάρει πίσω αφού κάνω την αποστολή του προϊόντος. Πώς να τα παρει; Δεν νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, George! είπε Έδωσα σε κάποιον άγνωστό μου(έλληνας που μένει στο εξωτερικό λέει ότι είναι) το username μου στην revolut για να μου μεταφέρει χρήματα ώστε να στείλω ένα προϊόν που έχω σε αγγελία, σε συγγενή του στην Ελλάδα σαν δώρο από εκείνον. Τα χρήματα όντως μου τα μετέφερε και αυτό που θέλω να μάθω είναι αν μπορεί με κάποιο τρόπο να τα πάρει πίσω αφού κάνω την αποστολή του προϊόντος. H ρεβο εχει διαδικασία προστασίας καταναλωτή, κατι σαν το παυπαλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε H ρεβο εχει διαδικασία προστασίας καταναλωτή, κατι σαν το παυπαλ Οπότε εγώ μένω ήσυχος ή ανήσυχος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε H ρεβο εχει διαδικασία προστασίας καταναλωτή, κατι σαν το παυπαλ Μονο που τα στελνει σαν φίλος/γνωστός/whatever. Δεν έκανε αγορά σε εμπορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Όχι δεν μπορεί να τα πάρει πίσω! Είναι σαν να καταθέτει χρήματα σε λογαριασμό απλά αντί του iban δίνεις το username. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Όχι δεν μπορεί να τα πάρει πίσω! Είναι σαν να καταθέτει χρήματα σε λογαριασμό απλά αντί του iban δίνεις το username. Απλά δεν πρέπει να έχω καθόλου iban γιατί δεν έχω φτιάξει τραπεζικό λογαριασμό σαν αυτόν που πέταγε ειδοποίηση κάθε τρεις και λίγο. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2022 από George! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 7 minutes ago, George! said: Απλά δεν πρέπει να έχω καθόλου iban γιατί δεν έχω φτιάξει τραπεζικό λογαριασμό σαν αυτόν που πέταγε ειδοποίηση κάθε τρεις και λίγο. Μην τα μπερδεύουμε. Εφόσον έχεις revolut έχεις και iban, το αν έχεις γραφτεί στην τράπεζα της revolut είναι άλλο δεν μας ενδιαφέρει. Η παρομοίωση iban- username έγινε καθαρά για σύγκριση. Όπως λοιπόν στέλνεις τραπεζικό έμβασμα σε κάποιον με την χρήση του iban και τα χρήματα δεν επιστρέφονται, έτσι γίνεται και με το username. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 13 λεπτά πριν, George! είπε Απλά δεν πρέπει να έχω καθόλου iban γιατί δεν έχω φτιάξει τραπεζικό λογαριασμό σαν αυτόν που πέταγε ειδοποίηση κάθε τρεις και λίγο. Aν πας στις λεπτομέρειες λογαριασμού θα βρεις το ΙΒΑΝ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Κάτι τελευταίο, υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω δωρεάν χρήματα στην N26 ή να κάνω δωρεάν ανάληψη από atm στην Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 14 minutes ago, George! said: Κάτι τελευταίο, υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω δωρεάν χρήματα στην N26 ή να κάνω δωρεάν ανάληψη από atm στην Ελλάδα; Θα στείλεις έμβασμα από την revolut στην n26 και μετά δωρεάν ανάληψη από τα supermarket bazaar. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 13 λεπτά πριν, George! είπε υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω δωρεάν χρήματα στην N26 Μεταφορά από ΙΒΑΝ σε ΙΒΑΝ, δωρεάν είναι. Η Ρέβολουτ έχει και το "άμεσο" έμβασμα δωρεάν, η Ν26 δεν ξέρω αν το έχει εφαρμόσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpil Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Σας μεταφέρουμε στη Revolut Bank Η μετάβαση θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου 2022 και θα τεθούν σε ισχύ οι νέοι Όροι και Προϋποθέσεις μας Μόλις ήρθε mail, ξέρει κανείς τι αλλαγές θα έχουμε; Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από jpil 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα