Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

32 λεπτά πριν, greekboy είπε

εγω ειχα παρει δωρεαν και την πρωτη πριν χρονια και τωρα που μας εκαναν την αλλαγη (πριν την ωρα της) σε Mastercard

Σε Visa.

MasterCard ήταν η παλιά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

41 λεπτά πριν, greekboy είπε

όχι, ηταν Visa και έγινε MasterCard σε εμένα. Εκτός αν κάνουν άλλα στον καθένα

Εμένα αντίθετα, MasterCard είχα, μου την άλλαξαν πρόωρα σε Visa πριν ένα μήνα περίπου.

χιλιοειπώμενη ερώτηση αλλα μια βοήθεια . Κανω top up σε ευρώ.  ολα οκ.

Ταξιδεύω πχ βουδαπέστη που έχει φιορίνια , το αφήνω οπως έχει ή ταω και τα κανω ανταλαγή σε φιορίνια? εχει έξτρα χρέωση?

5 λεπτά πριν, aGka8l είπε

Ταξιδεύω πχ βουδαπέστη που έχει φιορίνια , το αφήνω οπως έχει ή ταω και τα κανω ανταλαγή σε φιορίνια? εχει έξτρα χρέωση?

Τα αφηνεις ως εχουν, αν δε πέσει σουκου μετατρέπεις οσα ειναι να ξοδέψεις μεσα στο σουκου γιατι εχει μια μικρη επιβάρυνση, θα γλυτώσεις κατι ψιλά.

• Like 2

εκανα εγγραφη πρν κανα  2μηνο να εχω μια εικονικη καρτα.... μου χρεωσε μια συνδρομη preimium 7.99 που ουτε ξερω τι ειναι και πως την ενργοποοιησα///..παω να ακυρωσω αυτην την συνδρομη και μου ζηταει να πληρωσω αλλα 16 ευρω γιατι λεει εχει ποινη που την ακυρωνω πιο νωρις...

Τι γινεται τωρα με αυτο??

18 ώρες πριν, ALXIOA είπε

εκανα εγγραφη πρν κανα  2μηνο να εχω μια εικονικη καρτα.... μου χρεωσε μια συνδρομη preimium 7.99 που ουτε ξερω τι ειναι και πως την ενργοποοιησα///..παω να ακυρωσω αυτην την συνδρομη και μου ζηταει να πληρωσω αλλα 16 ευρω γιατι λεει εχει ποινη που την ακυρωνω πιο νωρις...

Τι γινεται τωρα με αυτο??

Δεν γίνεται να σε χρέωσε Premium Plan χωρίς να έχεις επιλέξει την αντίστοιχη κάρτα, ουσιαστικά έκανες αναβάθμιση. Αν περάσουν 14 ημέρες δεν μπορείς να γυρίσεις στο Free plan δωρεάν, το γράφει στους όρους. 

Στείλε στο chat να κλαφτείς μπας και κάνουν κάτι. Πάντως σίγουρα δεν σε αναβάθμισαν από μόνοι τους.

• Like 1

3 ώρες πριν, vagstef είπε

Δεν γίνεται να σε χρέωσε Premium Plan χωρίς να έχεις επιλέξει την αντίστοιχη κάρτα, ουσιαστικά έκανες αναβάθμιση. Αν περάσουν 14 ημέρες δεν μπορείς να γυρίσεις στο Free plan δωρεάν, το γράφει στους όρους. 

Στείλε στο chat να κλαφτείς μπας και κάνουν κάτι. Πάντως σίγουρα δεν σε αναβάθμισαν από μόνοι τους.

Έστειλα ναι.. και μου το υποβάθμισαν. Είχαν περάσει μόνο 2 μέρες ..

Οπότε όλα κομπλε

• Like 1

20 λεπτά πριν, ALXIOA είπε

Έστειλα ναι.. και μου το υποβάθμισαν. Είχαν περάσει μόνο 2 μέρες ..

Οπότε όλα κομπλε

Super! Γενικά αν μιλήσεις σε βοηθάνε. Πχ και κάτι λάθος να κάνεις και να χρεώσεις κάνουν refund. Αφού δεν χρησιμοποιησες και κάποια υπηρεσία ή παρήγγειλες premium κάρτα δεν έχουν λόγο να μην το κάνουν

Στις 20/4/2022 στις 8:41 ΜΜ, aGka8l είπε

Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι, αλλα οταν ειχα παει Πραγα και ειχα αλλαξει τα χρηματα απο ευρο στο τοπικο νομισμα, ειχα χρεωση σε καθε αγορα επειδη το αλλαζαν παλι σε ευρο.. Δεν εβγαλα ποτε ακρη με το support τους. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει τωρα. Ουτε σε online αγορες ειχα ποτε θεμα οταν αλλαζα το νομισμα, μονο τοτε στην Πραγα εγινε αυτο.

16 λεπτά πριν, efib είπε

Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι, αλλα οταν ειχα παει Πραγα και ειχα αλλαξει τα χρηματα απο ευρο στο τοπικο νομισμα, ειχα χρεωση σε καθε αγορα επειδη το αλλαζαν παλι σε ευρο.. Δεν εβγαλα ποτε ακρη με το support τους. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει τωρα. Ουτε σε online αγορες ειχα ποτε θεμα οταν αλλαζα το νομισμα, μονο τοτε στην Πραγα εγινε αυτο.

Δεν φταιει η ρεβο, στο πος του μαγαζιού ειναι το πρόβλημα, έπρεπε να επιλέγει τοπικό νόμισμα, τώρα πόσο εφικτό ειναι αυτό σε κάθε περίπτωση δύσκολο, ειδικά αν εισαι σε κανένα μπαράκι και έχεις πιει 3-4 ποτάκια 😂

Κάποια στιγμή αντιμετώπισα πρόβλημα με την εφαρμογή της Revolut και ως λύση (τα διάφορα clear cache δεν είχαν αποτέλεσμα) εγκατέστησα την beta έκδοση.
Από τότε λαμβάνω πιο συχνές ενημερώσεις που συν τοις άλλοις είναι και αχρείαστες.
Μπήκα στα settings του app, πάτησα "Leave" και στη συνέχεια το απεγκατέστησα.
Και ενώ η εφαρμογή αφαιρέθηκε, όταν μπαίνω στο Play Store για να εγκαταστήσω το stable build με πετάει ξανά στο beta channel με την επισήμανση πως απαιτούνται μερικά λεπτά μέχρι να με διαγράψουν από το beta program.
Ξέρεις κανείς πόσο χρόνο παίρνει συνήθως; Μιλάμε για λεπτά ή ώρες;
[Απαντάω στην ερώτησή μου] Περίπου ένα τέταρτο. Aπό v8.51 έγινε downgrade στην v8.49.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά,

Συντομη ερωτηση, για ταξιδι εντος ευρωζωνης, συνεχιζω να πληρωνω με τις ελληνικες καρτες άφοβα, ή να βαλω και ενα ποσο καλου κακού στην revolut? Πριν 2 χρονια Βαρκελωνη δεν ειχα θεμα με ελληνικες, αλλα ειχα βαλει και στην revolut και την αξιοποιησα (σε κατι ΑΤΜ ειδικα για να εχω και λιγο κασερι). Απλα δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι.

Επεξ/σία από jimakos234
typos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...