Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσπάθησα σήμερα 2 φορές να φορτίσω την Revolut μέσω Apple Pay και κάρτα της εθνικής τράπεζας. Και τις δύο φορές έγινε απόρριψη της συναλλαγής με μήνυμα να επικοινωνήσω με την τράπεζά μου, ενώ υπήρχε διαθέσιμο υπόλοιπο. Μετά δοκίμασα να φορτίσω την Revolut  μέσω Αpple Pay - Curve - Κάρτα Εθνικής και παραδόξως πέρασε κανονικά η συναλλαγή!!! Έχει συμβεί σε άλλον;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 13/4/2022 στις 12:30 ΠΜ, asdfnikos είπε

Τι τύπου ταυτότητας έχεις; Την παλιά χειρόγραφη; 

Ναι την κλασική για αυτό δεν την δεχόταν. Με το δίπλωμα οδήγησης δούλεψε κανονικά

Για όσους περιμένουν ακόμα την κάρτα τους από το ταχυδρομείο, να αναφέρω ότι η δική μου ήρθε με την 2η προσπάθεια.

Την 1η φορά έφτασε στο σπίτι μετά από 1 μήνα μια κάρτα που προοριζόταν για άλλον παραλήπτη αλλά είχε τη διεύθυνση μου (το όνομα αυτό που είχε πάνω δεν υπάρχει στην πολυκατοικία).

Οπότε ζήτησα και 2η κάρτα η οποία έφτασε μετά από 20 ημέρες περίπου.

• Like 1
  • Sad 1

36 λεπτά πριν, Titos301 είπε

παιδια σχετικα με το επιτοκιο για αποταμιευση και γενικα για την αποταμιευση της Revolut τι ισχυει;
το εχει χρησιμοποιησει κανεις ;

Παρέχει επιτόκιο στης καταθέσεις η Revolut στην Ελλάδα; 

εχω παραλαβει νεα φυσικη καρτα κ εχω προσπαθησει 3 φορες να την ενεργοποιησω με αγορα chip&pin και εφαγα ακυρο, τις 2 φορες ηταν τερματικο viva wallet... παω το πρωι σε ΑΤΜ eurobank να κανω αναληψη κ μου ζητησε 2,5 ευρω για να σηκωσω 20!

έχει ενεργοποιησει καποιος προσφατα σε καποιο σουπερ μαρκετ π.χ.;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, pp6210 είπε

εχω παραλαβει νεα φυσικη καρτα κ εχω προσπαθησει 3 φορες να την ενεργοποιησω με αγορα chip&pin και εφαγα ακυρο, τις 2 φορες ηταν τερματικο viva wallet... παω το πρωι σε ΑΤΜ eurobank να κανω αναληψη κ μου ζητησε 2,5 ευρω για να σηκωσω 20!

έγω είχα κάνει αγορά στο σούπερ μάρκετ πριν κάνα μήνα που πήρα την κάρτα ,δεν ξέρω όμως αν παίζει ρόλο αλλά έχω premium ! 

ανάληψη δεν έχω κάνει κατάθεση ναι όπως επίσης και σε μεταφορά χρημάτων από revolut σε ελληνική τράπεζα ,ενω η revolut λέει πως είναι δωρεάν οι μεταφορές οι δικές μας τράπεζες χρεώνουν κανονικότατα ,απλά να το έχεις υπόψιν 

Επεξ/σία από Luciferia

11 ώρες πριν, pp6210 είπε

ποιο ήταν το πρόβλημα ακριβώς? έχεις δει τα settings της κάρτας? αν είναι απανεργοποιημένο πχ το chip & pin? διότι δεν είναι φυσιολογικό. αν δεν βρεις άκρη βάλε απλά την κάρτα google/apple pay και δεν θα χρειαστείς ποτέ chip & pin

1 ώρα πριν, Luciferia είπε

έγω είχα κάνει αγορά στο σούπερ μάρκετ πριν κάνα μήνα που πήρα την κάρτα ,δεν ξέρω όμως αν παίζει ρόλο αλλά έχω premium ! 

ανάληψη δεν έχω κάνει κατάθεση ναι όπως επίσης και σε μεταφορά χρημάτων από revolut σε ελληνική τράπεζα ,ενω η revolut λέει πως είναι δωρεάν οι μεταφορές οι δικές μας τράπεζες χρεώνουν κανονικότατα ,απλά να το έχεις υπόψιν 

Πως έχεις κάνει κατάθεση σε revolut?

11 ώρες πριν, pp6210 είπε

Δεν σηκώνεις 20€ γιατί έχει έξοδα,όπως έχει έξοδα αν πας με ελληνική κάρτα σε ΑΤΜ άλλης τράπεζας να κάνεις ανάληψη.

12 ώρες πριν, pp6210 είπε

εχω παραλαβει νεα φυσικη καρτα κ εχω προσπαθησει 3 φορες να την ενεργοποιησω με αγορα chip&pin και εφαγα ακυρο, τις 2 φορες ηταν τερματικο viva wallet..

Έβαλες την κάρτα στο slot και μετά; Τι εμφάνισε το τερματικό;

1 ώρα πριν, Doubt είπε

Έβαλες την κάρτα στο slot και μετά; Τι εμφάνισε το τερματικό;

εμφανισε "μη αποδεκτη συναλλαγή" στο viva wallet τερματικό, στο άλλο δεν μου είπε ο υπάλληλος - δεν μου είπε και τι είδους τερματικο ήταν. Σήμερα σε βενζιναδικο με cardlink τερματικό τη δεχτηκε και ενεργοποιήθηκε μια χαρά

2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν σηκώνεις 20€ γιατί έχει έξοδα,όπως έχει έξοδα αν πας με ελληνική κάρτα σε ΑΤΜ άλλης τράπεζας να κάνεις ανάληψη.

δεν ήθελα να κανω ανάληψη, είναι ο μόνος εναλλακτικός τρόπος να ενεργοποιήσεις νεα φυσική κάρτα... ή συναλλαγή με chip & pin ή ανάληψη μετρητων απο ΑΤΜ λενε οι οδηγίες

• Like 1

3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Sorry άκυρο για την κατάθεση μπερδεύτηκα ,εννοούσα μέσω gpay !

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά ξέρουμε αν η πρώτη φυσική κάρτα αποστέλλεται δωρεάν;

Όλοι όσοι έχουν βγάλει λένε οτι την πήραν χωρίς να πληρώσουν και εμένα μου βγάζει ένδειξη για delivery fee 6,99 €!

Μήπως έχει γίνει κάποια πατατιά ή θέλει κάποιο κόλπο για να στην στείλουν δωρεάν; 

Επεξ/σία από agnostos13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...