waveparticle Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) διαγραφή Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από waveparticle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannis13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) διαγραφη... Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από Ioannis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsiletra Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Αν φορτίζω τη Revolut μέσω Curve (από πίσω πιστωτική κάρτα) η συναλλαγή θα πιάνεται στο αφορολόγητο;; Επειδή έχω συμπληρώσει το ποσό για το αφορολόγητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, katsiletra είπε Αν φορτίζω τη Revolut μέσω Curve (από πίσω πιστωτική κάρτα) η συναλλαγή θα πιάνεται στο αφορολόγητο;; Επειδή έχω συμπληρώσει το ποσό για το αφορολόγητο. και αν το ξεπεράσεις τι έγινε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsiletra Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε και αν το ξεπεράσεις τι έγινε; Αν οι δαπάνες φτάσουν το εισόδημα θα πληρώσω φόρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, katsiletra είπε Αν οι δαπάνες φτάσουν το εισόδημα θα πληρώσω φόρο. Που το λέει αυτό; Ή στο είπε ο λογιστής σου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, katsiletra είπε Αν φορτίζω τη Revolut μέσω Curve (από πίσω πιστωτική κάρτα) η συναλλαγή θα πιάνεται στο αφορολόγητο;; Επειδή έχω συμπληρώσει το ποσό για το αφορολόγητο. Νομίζω ότι δεν φαίνεται σαν αγορά, ανεξαρτήτως πως θα φορτίσεις. Παρόλα αυτά, μπορείς να κάνεις μια δοκιμαστική φόρτιση μικρής αξίας, και να ελέγξεις μετά από μερικές μέρες στο e-banking αν στο έχουν περάσει στο αφορολόγητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsiletra Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Doubt είπε Που το λέει αυτό; Ή στο είπε ο λογιστής σου; Ε ναι. Αν το ξεπεράσω θα πληρώσω φόρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 28 λεπτά πριν, katsiletra είπε Ε ναι. Αν το ξεπεράσω θα πληρώσω φόρο. Δεν ξέρω τι εισόδημα δηλώνεις και ποιο είναι το πραγματικό, αλλά οι δαπάνες-τεκμήριο είναι συγκεκριμένες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciferia Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 έκανε κανείς φόρτιση αυτές τις μέρες στη revolut να μου πει αν πρόσεξε πως άλλαξη η χώρα και αντί για Λιθουανία βγάζει Δουβλίνο / Ιρλανδία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 15 λεπτά πριν, Luciferia είπε έκανε κανείς φόρτιση αυτές τις μέρες στη revolut να μου πει αν πρόσεξε πως άλλαξη η χώρα και αντί για Λιθουανία βγάζει Δουβλίνο / Ιρλανδία? Αν εννοείς το ΙΒΑΝ ακόμα Λιθουανίας είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciferia Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Doubt είπε Αν εννοείς το ΙΒΑΝ ακόμα Λιθουανίας είναι. όχι δεν λέω αυτό! έκανα το top up μέσω της κάρτας alpha bank και η ειδοποίηση που μου ήρθε στο viber έγραφε "Πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή μπλα μπλά αξίας τάδε στην επιχείρηση Revolutie / Ιρλανδία" ενω συνήθως γράφει "Revolut /Λιθουανία" κανένα πρόβλημα δεν έχω με τα χρήματα,κανονικά μπήκαν κλπ απλά μου κάνει εντύπωση η αλλαγή ps:μόλις διάβασα ότι η revolut θα μεταφερθεί Ιρλανδία επίσημα ,κάτι τέτοιο..ίσως έχει να κάνει με αυτό? Επεξ/σία 6 Απριλίου 2022 από Luciferia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Luciferia είπε έκανα το top up μέσω της κάρτας alpha bank και η ειδοποίηση που μου ήρθε στο viber έγραφε "Πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή μπλα μπλά αξίας τάδε στην επιχείρηση Revolutie / Ιρλανδία" ενω συνήθως γράφει "Revolut /Λιθουανία" Σωστό. Μόλις το δοκίμασα και όντως γράφει Δουβλίνο. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2022 από Doubt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciferia Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, Doubt είπε Σωστό. Μόλις το δοκίμασα και όντως γράφει Δουβλίνο. ok! ρώτησα και το support αλλά μάλλον δεν έχουν προλάβει να ενημερωθούν σχετικά άρα πιθανολογώ ότι είναι λόγω της μετάβασης (υποθέτω ,διάβασα στα γρήγορα το άρθρο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Πλέον μπορείς να στέλνεις χρήματα κατευθείαν σε κάρτα άλλου ανεξαρτήτως τράπεζας. Για την ώρα υποστηρίζονται λίγες χώρες. https://www.revolut.com/en-GR/help/making-payments/sending-money-to-a-bank-account/which-cards-can-i-send-money-to 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα