Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 3/4/2022 στις 3:17 ΜΜ, katsiletra είπε

Ε ναι. Αν το ξεπεράσω θα πληρώσω φόρο.

Δεν ξέρω τι εισόδημα δηλώνεις και ποιο είναι το πραγματικό, αλλά οι δαπάνες-τεκμήριο είναι συγκεκριμένες.

Δημοσ.

έκανε κανείς φόρτιση αυτές τις μέρες στη revolut να μου πει αν πρόσεξε πως άλλαξη η χώρα και αντί για Λιθουανία βγάζει Δουβλίνο / Ιρλανδία?

Δημοσ.
  Στις 6/4/2022 στις 11:05 ΠΜ, Luciferia είπε

έκανε κανείς φόρτιση αυτές τις μέρες στη revolut να μου πει αν πρόσεξε πως άλλαξη η χώρα και αντί για Λιθουανία βγάζει Δουβλίνο / Ιρλανδία?

Αν εννοείς το ΙΒΑΝ ακόμα Λιθουανίας είναι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 6/4/2022 στις 11:21 ΠΜ, Doubt είπε

Αν εννοείς το ΙΒΑΝ ακόμα Λιθουανίας είναι. 

όχι δεν λέω αυτό!

έκανα το top up μέσω της κάρτας alpha bank και η ειδοποίηση που μου ήρθε στο viber έγραφε "Πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή μπλα μπλά αξίας τάδε στην επιχείρηση Revolutie / Ιρλανδία" ενω συνήθως γράφει "Revolut /Λιθουανία" 

κανένα πρόβλημα δεν έχω με τα χρήματα,κανονικά μπήκαν κλπ απλά μου κάνει εντύπωση η αλλαγή 

ps:μόλις διάβασα ότι η revolut θα μεταφερθεί Ιρλανδία επίσημα ,κάτι τέτοιο..ίσως έχει να κάνει με αυτό?

Επεξ/σία από Luciferia
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 6/4/2022 στις 11:27 ΠΜ, Luciferia είπε

έκανα το top up μέσω της κάρτας alpha bank και η ειδοποίηση που μου ήρθε στο viber έγραφε "Πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή μπλα μπλά αξίας τάδε στην επιχείρηση Revolutie / Ιρλανδία" ενω συνήθως γράφει "Revolut /Λιθουανία" 

Σωστό. Μόλις το δοκίμασα και όντως γράφει Δουβλίνο.

Screenshot_2022-04-06-14-52-56-969_com.google.android.apps.messaging.jpg

Επεξ/σία από Doubt
  • Like 1
Δημοσ.
  Στις 6/4/2022 στις 11:34 ΠΜ, Doubt είπε

Σωστό. Μόλις το δοκίμασα και όντως γράφει Δουβλίνο.

ok!

ρώτησα και το support αλλά μάλλον δεν έχουν προλάβει να ενημερωθούν  σχετικά άρα πιθανολογώ ότι είναι λόγω της μετάβασης (υποθέτω ,διάβασα στα γρήγορα το άρθρο) 

Δημοσ.

λογικά γίνεται αλλα να ρωτίσω , επειδή δεν προλαβαίνω να μου ερθει η κάρτα και την θέλω για ταξίδι , θα μπορουσα να την περάσω στο κινητό  και να πληρώνω με το κινητό? να φτιαξω revolut η καποια αλλη ?πχ Ν26?

Δημοσ.
  Στις 7/4/2022 στις 8:44 ΠΜ, aGka8l είπε

λογικά γίνεται αλλα να ρωτίσω , επειδή δεν προλαβαίνω να μου ερθει η κάρτα και την θέλω για ταξίδι , θα μπορουσα να την περάσω στο κινητό  και να πληρώνω με το κινητό? να φτιαξω revolut η καποια αλλη ?πχ Ν26?

revolut,virtual card και πέρασμα στο apple/google pay.

Μπορεί να γίνεται το ίδιο και για την Ν26,δεν το ξέρω.

Δημοσ.
  Στις 7/4/2022 στις 8:54 ΠΜ, Ukforthemoment είπε

revolut,virtual card και πέρασμα στο apple/google pay.

Μπορεί να γίνεται το ίδιο και για την Ν26,δεν το ξέρω.

ναι πλέον η n26 σου δίνει virtual και αμα θες βγαζεις πλαστικη

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα 

Ειμαι νέα και δε ξέρω αν διάλεξα κατάλληλη θεματική για να θέσω το ερωτημα μου 

Λοιπον , από Κύπρο χρειάζεται να μου σταλούν κάποια χρήματα και μου είπαν ότι μπορούν μέσω revolut . 

Έκανα εγώ καρτα revolut για να μου τα στείλουν , ωστόσο αυτά μετά μπορώ να τα μεταφέρω στην τράπεζα μου και αν έχει προμήθεια ; 
υπαρχει κάποιος που να γνωρίζει ✌️

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις έμβασμα από τον λογαριασμό της Revolut σε λογαριασμό οποιασδήποτε ελληνικής τράπεζας.

Στο εξερχόμενο της Revolut δεν υπάρχουν προμήθειες, αλλά θα υπάρχουν ως εισερχόμενο στην δική σου τράπεζα και ανάλογα ποια είναι κυμαίνεται 3-5€ (έως τα 12000€). Σε ΕΤΕ και Πειραιώς μέχρι τα 15€ είναι δωρεάν.

Υπάρχει σχετικό θέμα στο φόρουμ.

• Thanks 1
Δημοσ.
  Στις 7/4/2022 στις 10:26 ΠΜ, Tzo91 είπε

Καλησπέρα 

Ειμαι νέα και δε ξέρω αν διάλεξα κατάλληλη θεματική για να θέσω το ερωτημα μου 

Λοιπον , από Κύπρο χρειάζεται να μου σταλούν κάποια χρήματα και μου είπαν ότι μπορούν μέσω revolut . 

Έκανα εγώ καρτα revolut για να μου τα στείλουν , ωστόσο αυτά μετά μπορώ να τα μεταφέρω στην τράπεζα μου και αν έχει προμήθεια ; 
υπαρχει κάποιος που να γνωρίζει ✌️

Επέκταση  

μπορείς φυσικά να τα χρησιμοποιήσεις κι απευθείας από τη revolut με την κάρτα ώστε να μην έχεις προμήθειες

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Δεν μου επαληθεύει τα στοιχεία στη revolut παιρνωντας κανονικά φωτογραφία ταυτότητας σελφι και αφμ. Το έχω επιχειρήσει πάνω από 30 φορές αλλά συνέχεια απορρίπτει την ταυτοποίηση. Έχει τύχει σε κάποιον παρόμοιο θέμα και αν ναι πως το αντιμετώπισε. Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...