vgiozo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Στις 8/11/2018 στις 3:07 ΜΜ, vgiozo είπε Το συμπληρώνει αυτόματα το BIC για την ακρίβεια (απλώς προσθέτει και 1-2 ΧΧ στο τέλος, τα οποία αφαιρώ) αλλά το εμφανίζει κι ως αναγκαίο πεδίο. Στην Πειραιώς δεν είχα αυτό το πρόβλημα...στο άλλο νήμα για την τράπεζα Ν26 ή πώς λέγεται, ένας χρήστης αναφέρει το ίδιο πρόβλημα με την ΕΤΕ, χωρίς συνέπειες σε έξοδα ή καθυστέρηση... ...αλλά γιατί στο διάολο προ-συμπληρώνει το BIC, αφού πληκτρολογήσω το ΙΒΑΝ και βγάζει αυτό το μήνυμα; Να πω ότι τα χρήματα που έστειλα χθες 3:30μμ μέσω ΕΤΕ έφθασαν σήμερα στις 11:07πμ, λιγότερο από 24 ώρες...δεν μού έχει ξανατύχει τόσο γρήγορη μεταφορά... ...αν χρησιμοποιείτε Εθνική και μετά τη συμπλήρωση του ΙΒΑΝ σάς βγάλει το BIC ή σας το ζητάει, δεν παίζει ρόλο, η συναλλαγή SEPA θα ολοκληρωθεί κανονικά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maroulini91 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Αυτή τη στιγμή έχω συνδέσει την κάρτα μου από alpha bank στο paypal και πίστεψε με μια χαρά δουλεύει και η προμήθεια ανάλογα το πόσο βέβαια είναι πολύ μικρή στο ποσοστό του 1-3% νομίζω κάτι που δεν πιστεύω να έχει μικρότερο η κάρτα revolut. Και μιλάμε να βάλεις μέσα όλα τα έξοδα της κάρτας revolut έτσι και αυτά που είναι για να τη δημιουργήσεις, αν αυτά υπάρχουν, αλλά και αυτά που χρεώνεσαι κάθε φορά που την φορτίζεις με λεφτά και μετά αγοράζεις κάτι. Προσωπική μου ταπεινή άποψη - γνώμη είναι ότι αφού μια χαρά είμαι με το συνδυασμό alpha bank κάρτα και paypal γιατί να κάθομαι να προσθέτω και άλλες σκοτούρες στο κεφάλι μου. Πρωτον δεν εχεις εξοδα απλα βαζεις 10ε για να σου ρθει,εσυ αν θες βαζεις και παραπανω δε εχει περιορισμο!δευτερον αν απλα την θες για ιντερνετικες αγορες δε υπηρχε καν λογος να μπεις στη διαδικασια σκεψης αφου ειχες Paypal,η καρτα αυτη ειναι ξεκαθαρα για ατομα που θελουν να πανε ταξιδι εξω και να μην κανουν συναλλαγμα..τριτον προμηθεια πληρωνεις παραπανω μεσω paypal σε καθε συναλλαγη σου και ας μην το καταλαβαινεις..σκεψου μονο να χες μεσα στη ρεβο 500ε και να τα κανες ολα δολλαρια ή λιρες και να ψωνιζες απο εκει μονο..προμηθεια?μονο 1ε το εμβασμα..τωρα με paypal σε καθε αγορα σου χρεωνεσε προμηθεια αναλογα την ισοτιμια της καθε μερας και για την μετατροπη του νομισματος,εστω και 20-30λεπτα του ευρω πχ..στις 10 αγορες βγαινει πανω απο το 1ε της ρεβο..αυτο προυποθετει βεβαια να ψωνιζεις σ ενα νομισμα παντα,αν ειναι για μετατροπη καθε φορα σε διαφορετικο τοτε καλα εισαι και με paypal..απλα απορια αφου ειχες ηδη paypal και ησουν βολεμενος γιατι να ψαχτεις με ρεβο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ri_ro Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα και συγνωμη εαν προφανως εχει ξαναυποθει αλλα θελω να ρωτησω τους πιο εμπειρους καθως τωρα ξεκινησε η επαφη μου με την ρεβολουτ, ειμαι στανταρ μεμπερ αυτη τη στιγμη εαν γινω πριμιμουμ ή παρω τη μεταλικη καρτα και μετα απο καποιο διαστημα σταματησω εχω διαβασει τους ορους και το ¨πεναλτυ¨ακυρωσης αλλα θελω να ρωτησω η καρτα θα συνεχισει να λειτουργει ή ειναι συνδεδεμενη καθαρα με το πλανο ? Δηλαδη εαν παρω την πριμιουμ και μετα απο 5 μηνες διακοψω θα συνεχισει να λειτουργει η καρτα με τις στανταρ παροχες ? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ri_ro είπε Δηλαδη εαν παρω την πριμιουμ και μετα απο 5 μηνες διακοψω θα συνεχισει να λειτουργει η καρτα με τις στανταρ παροχες ? Ρώτα τους στο τσατ και ενημέρωσέ μας, φαντάζομαι όμως ότι θα το έχουν προβλέψει... Μιας και διάβασες τους όρους πόσο είναι το πέναλτυ διακοπής? Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από turbat0s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Για να ενεργοποιήσουμε νέα κάρτα πρέπει απαραίτητα να κάνουμε ανάληψη κάποιου ποσού ή αρκεί και μια ερώτηση υπολοίπου (σε ΑΤΜ με χρήση PIN φυσικά)? Νομίζω ότι αρκεί και το δεύτερο αφού για την εισαγωγή του PIN γίνεται η φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) H τωρινή κάρτα λήγει αυτό τον μήνα (Νοέμβριο) και έχω ήδη παραγγείλει κάρτα αντικατάστασης. Βλέπω τα στοιχεία της νέας κάρτας στην εφαρμογή αλλά ΔΕΝ μπορώ να την χρησιμοποιήσω για online αγορές (μου βγάζει μήνυμα για λόγους ασφαλείας οτι πρέπει να παραλάβω πρώτα ως φυσικό αντικείμενο την κάρτα). Μπορώ να κάνω online αγορά με την παλιά που λήγει αυτο το μήνα; Αν υπάρξει πιθανή μελλοντική επιστροφή θα γίνει στην νέα κάρτα (έχουν διαφορετικό αριθμό) Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από molot12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να ενεργοποιήσεις τις online αγορές, οι οποίες είναι απενεργοποιημένες στην καινούργια κάρτα. Δες το μέσα απο την κάρτα και το security. 59 minutes ago, letom said: Για να ενεργοποιήσουμε νέα κάρτα πρέπει απαραίτητα να κάνουμε ανάληψη κάποιου ποσού ή αρκεί και μια ερώτηση υπολοίπου (σε ΑΤΜ με χρήση PIN φυσικά)? Νομίζω ότι αρκεί και το δεύτερο αφού για την εισαγωγή του PIN γίνεται η φάση. H κάρτα έρχεται ενεργοποιημένη, η μόνη συναλλαγή που απαιτεί χρήση του pin είναι η ενεργοποίηση των ανέπαφων συναλλαγών. Χρήση των ΑΤΜ πέραν της ανάληψης θα απέφευγα να έκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ri_ro Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, turbat0s είπε Ρώτα τους στο τσατ και ενημέρωσέ μας, φαντάζομαι όμως ότι θα το έχουν προβλέψει... Μιας και διάβασες τους όρους πόσο είναι το πέναλτυ διακοπής? Για πριμιουμ μπεμπερ 16€ και για μεταλ 30€. Μολις εχω καποια απαντηση θα ενημερωσω !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 2 minutes ago, ri_ro said: Για πριμιουμ μπεμπερ 16€ και για μεταλ 30€. Μολις εχω καποια απαντηση θα ενημερωσω !! Η κάρτα διατηρείται μέχρι την λήξη της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 39 minutes ago, Hapatingo said: H κάρτα έρχεται ενεργοποιημένη, η μόνη συναλλαγή που απαιτεί χρήση του pin είναι η ενεργοποίηση των ανέπαφων συναλλαγών. Χρήση των ΑΤΜ πέραν της ανάληψης θα απέφευγα να έκανα. Άρα αυτό που μου λέει ότι "your first purchase should be made with your pin" αναφέρεται στην πρώτη αγορά με ανέπαφη συναλλαγή σε POS? Για χρήση σε ηλεκτρονικές αγορές μέσω paypal δεν χρειάζεται τίποτα, είναι έτοιμη για χρήση? Στα ΑΤΜ γιατί θα απέφευγες οτιδήποτε πέρα απο ανάληψη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, letom είπε Άρα αυτό που μου λέει ότι "your first purchase should be made with your pin" αναφέρεται στην πρώτη αγορά με ανέπαφη συναλλαγή σε POS? Για χρήση σε ηλεκτρονικές αγορές μέσω paypal δεν χρειάζεται τίποτα, είναι έτοιμη για χρήση? Στα ΑΤΜ γιατί θα απέφευγες οτιδήποτε πέρα απο ανάληψη? πρεπει να κανεις μια αγορα με chip & pin για να ενεργοποιησεις την ανεπαφη λειτουργια... ισως ακουγεται λιγο μπερδεμενο, αλλα ετσι ειναι... αν πας να κανεις την πρωτη σου αγορα ανεπαφα δεν θα περασει, για λογους ασφαλειας. Μολις κανεις μια συναλλαγη με χρηση του chip και του pin σου θα λαβεις ειδοποιηση οτι ενεργοποιηθηκαν και οι ανεπαφες συναλλαγες. Αν πας να κανεις ερωτηση υπολοιπου σε ΑΤΜ, θα χρειαστει να πληρωσεις καποιο fee στην τραπεζα, οποτε προφανως δεν αξιζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ri_ro Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Η κάρτα διατηρείται μέχρι την λήξη της. ειναι σιγουρο αυτο? Γιατι δεν το αναγραφουν πουθενα. Διατηρειται μεχρι τη ληξη της εννοεις οτι θα ληγει πχ τον 12/22 και ακομα και εαν εχω διακοψει το πλανο θα μπορω να την χρησιμοποιω φυσικη και ιντερνετικη παρουσια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, molot12 είπε Αν υπάρξει πιθανή μελλοντική επιστροφή θα γίνει στην νέα κάρτα Οι κάρτες είτε ειναι είναι ενεργές είτε εχουν λήξει, ο αριθμός τους παραμένει και είναι μοναδικός, οπότε οποιαδήποτε επιστροφή θα ερθει στη κάρτα με την οποία έχεις πληρώσει και ας έχει λήξει. Το παραπάνω ισχύει για οποιαδήποτε κάρτα , Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 40 minutes ago, ri_ro said: ειναι σιγουρο αυτο? Γιατι δεν το αναγραφουν πουθενα. Διατηρειται μεχρι τη ληξη της εννοεις οτι θα ληγει πχ τον 12/22 και ακομα και εαν εχω διακοψει το πλανο θα μπορω να την χρησιμοποιω φυσικη και ιντερνετικη παρουσια? Ναι ισχύει, πολλοί το είχαν κάνει στις premium κάρτες. https://community.revolut.com/t/metal-card-unsubcription/65160 1 hour ago, letom said: Άρα αυτό που μου λέει ότι "your first purchase should be made with your pin" αναφέρεται στην πρώτη αγορά με ανέπαφη συναλλαγή σε POS? Για χρήση σε ηλεκτρονικές αγορές μέσω paypal δεν χρειάζεται τίποτα, είναι έτοιμη για χρήση? Στα ΑΤΜ γιατί θα απέφευγες οτιδήποτε πέρα απο ανάληψη? Γιατί πέραν οτι τα ATM χρεώνουν, επειδή η revolut έχει πολλά πορτοφόλια, το ATM δεν θα μπορεί να δώσει το ακριβές ποσό στην καλύτερη περίπτωση, ενώ άλλες φορές δεν δείχνει καν ποσό. Εάν παρ' όλα αυτά θες να κάνεις συναλλαγή μέσω ΑΤΜ, κάνε τα βήματα για ανάληψη που απαιτείται το pin και στα τελευταία βήματα πατάς ακύρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 41 minutes ago, Hapatingo said: Γιατί πέραν οτι τα ATM χρεώνουν, επειδή η revolut έχει πολλά πορτοφόλια, το ATM δεν θα μπορεί να δώσει το ακριβές ποσό στην καλύτερη περίπτωση, ενώ άλλες φορές δεν δείχνει καν ποσό. Εάν παρ' όλα αυτά θες να κάνεις συναλλαγή μέσω ΑΤΜ, κάνε τα βήματα για ανάληψη που απαιτείται το pin και στα τελευταία βήματα πατάς ακύρωση. Δεν ενδιαφέρομαι να κάνω καμία συναλλαγή μέσω ΑΤΜ. Θέλω να χρησιμοποιήσω την κάρτα για αγορές μέσω ίντερνετ. Οπότε αφού αυτές οι συναλλαγές είναι ανέπαφες πρέπει υποχρεωτικά να κάνω πρώτα μια συναλλαγή σε ΑΤΜ με χρήση του pin. Σωστά? Αν ναι, τότε σκέφτηκα ότι η πιο απλή συναλλαγή είναι η ερώτηση υπολοίπου. Τώρα αν με ερώτηση υπολοίπου κρατάει προμήθεια και με ανάληψη όχι τότε οκ να κάνω ανάληψη. Με αυτό που λες να πατήσω ακύρωση στο τέλος, θα θεωρηθεί ότι έγινε συναλλαγή όμως? Για να μπορώ μετά να κάνω ανέπαφες αγορές. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από letom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα