GeG Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 24 λεπτά πριν, vagstef είπε Μια χαρά είναι αφού όλοι έχουν POS ! Θα βάλεις ευρώ και θα πληρώνεις σε ευρώ, η αλλαγή γίνεται εκείνη τη στιγμή. Ουσιαστικά αυτή είναι η χρησιμότητά της στα ταξίδια, δεν μπαίνεις στη διαδικασία να τα αλλάξεις από πριν. Τα ΣΚ έχει μια μικρή προμήθεια για κάθε συναλλαγή οπότε αν θες κάνεις έναν λογαριασμό στο τοπικό νόμισμα HUF και αλλάζεις ένα ποσό την Παρασκευή το βράδυ, διότι αν έχεις πάνω από έναν λογαριασμό και πας να πληρώσεις θα τραβήξει χρήματα πρώτα από τον λογαρισμό με το τοπικό νόμισμα άρα τον HUF. Ότι μείνει το αλλάζεις μετά όπως είπες. Άρα συμπέρασμα, δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα αναλόγως ποιες μέρες θα πας. Αλλά και πάλι τα ΣΚ είναι πολύ μικρή η χρέωση για να κάτσεις να αλλάξεις. Οι προμήθειες συναλλάγματος των ελληνικών τραπεζών είναι πολύ μεγάλες για κάθε συναλλαγή καθημερινά σε σχέση με την χρέωση της revolut μόνο το ΣΚ Ευρώ θα βάλω όσο είμαι Ελλάδα ; έχει σημασία; αν βάλω τώρα 100€ και μετά ξέμεινε στην Ουγγαρία και μπω τότε να βάλω αλλά 100€ θα υπάρξει κάποια επιβάρυνση;
vagstef Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, GeG είπε Ευρώ θα βάλω όσο είμαι Ελλάδα ; έχει σημασία; αν βάλω τώρα 100€ και μετά ξέμεινε στην Ουγγαρία και μπω τότε να βάλω αλλά 100€ θα υπάρξει κάποια επιβάρυνση; την φόρτιση την κάνεις όποτε θες και απ όπου θες δωρεάν είναι πάντα
christou Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 καλημερα.εχω κανει εναν δευτερο λογαριασμο στην ρεβο σε usd και ενοψει ενος ταξιδιου στην βουλγαρια τις επομενες μερες σκεφτομαι να κανω εναν ακομα σε λεβα . η ερωτηση που εχω ειναι οτι μετα αν θελω να κλεισω εναν λογαριασμο πχ τον usd δεν βλεπω μεσα στην εφαρμογη καποια τετοια επιλογη. ξερει κανεις πως μπορω να το κανω; δεν θελω να βρεθω με ενα σωρο λογαριασμους χωρις να τους χρειαζομαι.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, christou είπε καλημερα.εχω κανει εναν δευτερο λογαριασμο στην ρεβο σε usd και ενοψει ενος ταξιδιου στην βουλγαρια τις επομενες μερες σκεφτομαι να κανω εναν ακομα σε λεβα . η ερωτηση που εχω ειναι οτι μετα αν θελω να κλεισω εναν λογαριασμο πχ τον usd δεν βλεπω μεσα στην εφαρμογη καποια τετοια επιλογη. ξερει κανεις πως μπορω να το κανω; δεν θελω να βρεθω με ενα σωρο λογαριασμους χωρις να τους χρειαζομαι. Επίλεξε τον λογαριασμό που θες, κι από τις τρεις τελίτσες πας στο "Απόκρυψη".
NikosKallithea Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, christou είπε καλημερα.εχω κανει εναν δευτερο λογαριασμο στην ρεβο σε usd και ενοψει ενος ταξιδιου στην βουλγαρια τις επομενες μερες σκεφτομαι να κανω εναν ακομα σε λεβα . η ερωτηση που εχω ειναι οτι μετα αν θελω να κλεισω εναν λογαριασμο πχ τον usd δεν βλεπω μεσα στην εφαρμογη καποια τετοια επιλογη. ξερει κανεις πως μπορω να το κανω; δεν θελω να βρεθω με ενα σωρο λογαριασμους χωρις να τους χρειαζομαι. Δεν υπαρχει κανεις λογος να διαγραψεις καποιο νομισμα, απλα δεν τα χρησιμοποιείς 1
J_F80 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω για συναλλαγές με την κάρτα revolut το σαββατοκύριακο και τις αργίες. Πόσο κρατάει για αγορές online σε ξένο συνάλλαγμα τα σαββατοκύριακα; Γιατί πρόσθεσα την κάρτα στο Samsung account και μου κράτησε χρήματα. Επίσης θέλω να κάνω κάτι αγορές τώρα online που είναι σε άλλο συνάλλαγμα. Να τις κάνω σήμερα ή να περιμένω μέχρι αύριο καλύτερα; Ευχαριστώ!
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 16 λεπτά πριν, J_F80 είπε Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω για συναλλαγές με την κάρτα revolut το σαββατοκύριακο και τις αργίες. Πόσο κρατάει για αγορές online σε ξένο συνάλλαγμα τα σαββατοκύριακα; Γιατί πρόσθεσα την κάρτα στο Samsung account και μου κράτησε χρήματα. Επίσης θέλω να κάνω κάτι αγορές τώρα online που είναι σε άλλο συνάλλαγμα. Να τις κάνω σήμερα ή να περιμένω μέχρι αύριο καλύτερα; Ευχαριστώ! ΣουΚου ρίχνει τις ισοτιμίες.Αν δεν έχεις ξεπεράσει το όριο δεν σου κρατάει προμήθεια.
J_F80 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε ΣουΚου ρίχνει τις ισοτιμίες.Αν δεν έχεις ξεπεράσει το όριο δεν σου κρατάει προμήθεια. Όταν λες το όριο, τι εννοείς;
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, J_F80 είπε Όταν λες το όριο, τι εννοείς; Αν πας στο πλάνο που έχεις θα δεις και το όριο σου.Εμένα είναι 1000€/30 μέρες στο απλό πλάνο.
J_F80 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν πας στο πλάνο που έχεις θα δεις και το όριο σου.Εμένα είναι 1000€/30 μέρες στο απλό πλάνο. Έγινε, ευχαριστώ φίλε! 1
Gia1975 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Να ρωτησω κατι , ισως εχει αναφερθεί καπου αλλα δεν το εχω εντοπίσει . Εχω ανοιξει Revolut και η μια ερώτηση ειναι η εξής : 1 . Μπορω να ζητήσω η μισθοδοσία μου απο το εξωτερικό να καταβάλεται στον λογαριασμό μου στη revolut ? 2. Ο λογαριασμός μου σε ελληνική τράπεζα εχει κατασχετήριο και ειναι ο μοναδικός που εχω και τον εχω δηλώσει ως ακατάσχετο μεχρι τα 1250€ . Κινδυνεύουν λόγω του κατασχετηρίου χρήματα που θα εχω στη revolut ?
NikosKallithea Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 25 λεπτά πριν, Gia1975 είπε Να ρωτησω κατι , ισως εχει αναφερθεί καπου αλλα δεν το εχω εντοπίσει . Εχω ανοιξει Revolut και η μια ερώτηση ειναι η εξής : 1 . Μπορω να ζητήσω η μισθοδοσία μου απο το εξωτερικό να καταβάλεται στον λογαριασμό μου στη revolut ? 2. Ο λογαριασμός μου σε ελληνική τράπεζα εχει κατασχετήριο και ειναι ο μοναδικός που εχω και τον εχω δηλώσει ως ακατάσχετο μεχρι τα 1250€ . Κινδυνεύουν λόγω του κατασχετηρίου χρήματα που θα εχω στη revolut ? 1. Ναι 2. Οχι
prometheas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Gia1975 είπε Να ρωτησω κατι , ισως εχει αναφερθεί καπου αλλα δεν το εχω εντοπίσει . Εχω ανοιξει Revolut και η μια ερώτηση ειναι η εξής : 1 . Μπορω να ζητήσω η μισθοδοσία μου απο το εξωτερικό να καταβάλεται στον λογαριασμό μου στη revolut ? 2. Ο λογαριασμός μου σε ελληνική τράπεζα εχει κατασχετήριο και ειναι ο μοναδικός που εχω και τον εχω δηλώσει ως ακατάσχετο μεχρι τα 1250€ . Κινδυνεύουν λόγω του κατασχετηρίου χρήματα που θα εχω στη revolut ? 1. Μπορείς αν πληρώνεσαι από εταιρεία στο εξωτερικό. 2. Οχι.
hurin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μου έβγαλε notification η εφαρμογή ότι η κάρτα μου λήγει σε 70 μέρες, ενώ λήγει το, 10/2023. Τι παίζει;
Doubt Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 40 λεπτά πριν, hurin είπε Μου έβγαλε notification η εφαρμογή ότι η κάρτα μου λήγει σε 70 μέρες, ενώ λήγει το, 10/2023. Τι παίζει; Όπως φαίνεται, σταδιακά θα αλλάξουν όλοι κάρτες πρόωρα. Αλλαγή κι εγώ με λήξη το 2024 της τωρινής MasterCard. Πάμε σε Visa, την περιμένω από μέρα σε μέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα