J_F80 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί χρειάζομαι την Revolut και όχι μια απλή prepaid ελληνικης τραπεζας; Δηλαδή τι παραπάνω προσφέρει; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 1. Δεν έχει κόστη φόρτισης 2. Έχει δωρεάν συνάλλαγμα τις καθημερινές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J_F80 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 59 minutes ago, ProponitisTouKanape said: 1. Δεν έχει κόστη φόρτισης 2. Έχει δωρεάν συνάλλαγμα τις καθημερινές Αυτά στην δωρεάν έκδοση ή στις άλλες εκδόσεις; Εμένα με ενδιαφέρει κυρίως για αγορές σε ξένο συνάλλαγμα. Τι κόστος υπάρχει για αγορές σε ξένο νόμισμα; Και μιλάμε πάντα για την δωρεάν έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, J_F80 είπε Αυτά στην δωρεάν έκδοση ή στις άλλες εκδόσεις; Εμένα με ενδιαφέρει κυρίως για αγορές σε ξένο συνάλλαγμα. Τι κόστος υπάρχει για αγορές σε ξένο νόμισμα; Και μιλάμε πάντα για την δωρεάν έκδοση. Προχωρα αφοβα, σε συμφερει αλυπητα σε συγκριση με Ελληνικες καρτες/μετατροπες. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μου ήρθε email από Revolut ότι λείπει πληροφορία στα στοιχεία μου, με βάση κανονισμών, και συγκεκριμένα "Account Purpose". Στο app δε βλέπω κάτι. Δε φαίνεται για phishing πάντως. Σας έχει έρθει? Έχετε δηλώσει κάτι? Συνήθως έχω 100-200€ μέσα για όταν χρειαστεί καμιά αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, ribo7 είπε Μου ήρθε email από Revolut ότι λείπει πληροφορία στα στοιχεία μου, με βάση κανονισμών, και συγκεκριμένα "Account Purpose". Στο app δε βλέπω κάτι. Δε φαίνεται για phishing πάντως. Σας έχει έρθει? Έχετε δηλώσει κάτι? Συνήθως έχω 100-200€ μέσα για όταν χρειαστεί καμιά αγορά. Nαι έχει έρθει ,το ανοίγεις απο το κινητό και σε πάει στην εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Εμένα με ρώτησε μόνο για το σκοπό χρήσης, τίποτα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasis159 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Σκοπό χρήσης κι εδώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ronnie79 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μίλησα με εθνική . Δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ούτε κάποια κίνηση για μεταφορά στην revolut. Μίλησα με revolut . Μάλλον δεν υποστηρίζεται η κάρτα μου. Να δοκιμάσω με Google ,apple pay. (Έχω δοκιμάσει με 2 κάρτες εθνική και Πειραιώς ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-TRANE- Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 παιδες καλησπερα.θελω να βαλω ενα ποσο ~800€ στην ρεβολουτ μου,ο πιο ανωδυνος οικονομικα τροπος για να τα βαλω ποιος ειναι? με μεταφορα ebanking? η καπως αλλιως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, -TRANE- είπε παιδες καλησπερα.θελω να βαλω ενα ποσο ~800€ στην ρεβολουτ μου,ο πιο ανωδυνος οικονομικα τροπος για να τα βαλω ποιος ειναι? με μεταφορα ebanking? η καπως αλλιως? top up. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδή έχω περίπου 3 χρόνια να χρησιμοποιήσω την revolut και βλέπω ότι η εφαρμογή έχει αλλάξει αρκετά, για top up πηγαίνω στην αρχική οθόνη εκεί που λέει προσθήκη χρημάτων, βάζω το πόσο, πατάω το κουμπί προσθέστε χρημάτα με ασφάλεια, βάζω τα στοιχεία της ελληνικής κάρτας και αυτό ήταν όλο; Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από George! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Παντως αν καποιος επείγεται να μεταφέρει χρήματα άμεσα στην Revolut και δεν μπορεί να το κάνει μεσω top up κάρτας (πχ τα διαφορα κολλήματα που βλέπουμε κατά καιρους) υπάρχει πλέον η λύση της άμεσης μεταφοράς εμβάσματος εξωτερικού σε χώρες ΕΕ (SEPA) . Χρειάστηκε να το κανουμε σε φίλο προχτές και τα χρήματα πήγαν στο λογαριασμό του στην Revo σε 30 λεπτά περίπου. Η Εθνική τον χρέωσε 2 Ευρώ. Προφσνώς ειναι λύση σνάγκης αλλά καλό ειναι να την εχουμε υπόψιν αν ποτέ χρειαστεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 21 ώρες πριν, ribo7 είπε Μου ήρθε email από Revolut ότι λείπει πληροφορία στα στοιχεία μου, με βάση κανονισμών, και συγκεκριμένα "Account Purpose". Στο app δε βλέπω κάτι. Δε φαίνεται για phishing πάντως. Σας έχει έρθει? Έχετε δηλώσει κάτι? Συνήθως έχω 100-200€ μέσα για όταν χρειαστεί καμιά αγορά. 20 ώρες πριν, Thanasis159 είπε Σκοπό χρήσης κι εδώ... μου ήρθε και εμένα αυτό το email. Τι ακριβώς ζητάνε? δεν έχω προλάβει ακόμα να το ανοίξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Ναι δεν είναι τίποτα. Μπες στο app και επέλεξε πώς τη χρησιμοποιείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα