andreas1gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Σήμερα που τα ξόδεψα είπα να ανεβάσω μερικά ευρώ, από χρεωστική Πειραιώς… Αυτή την φορά δεν μου ζήτησε καμία επιβεβαίωση από την Τράπεζα και με το που πάτησα Προσθήκη ανέβηκαν τα χρήματα. Και επειδή εγώ είχα συνηθίσει να περιμένω να με πάει στην Πειραιώς, να βάλω τα στοιχεία του e banking, νόμισα ότι είχε κολλήσει και ξανά πάτησα Προσθήκη με αποτέλεσμα να ανεβάσει 2 φορές το ίδιο ποσό… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ronnie79 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Είχα κάποια χρόνια να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή Την κατέβασα ,έκανα login με τους κωδικούς που είχα Εδω και 2 μέρες έχω προσπαθήσει να προσθέσω χρήματα μέσω της εφαρμογής με κάρτα prepaid της Πειραιώς και κανονική κάρτα της εθνικής αλλά βγάζει μήνυμα oops something went wrong add money > euro > debit or credit card > add money securely Στα transactions φαίνεται auth for card , pending Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasallinone Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Τα cc φαίνεται ξανάρχονται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icyrabbit Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 21 ώρες πριν, karlito13 είπε Καλησπέρα , μετέφερε 40 ευρώ από Alpha bank μέσω top up card μου τα έστειλε τα χρήματα και τα μετέτρεψε σε λίρες και έκανα μια αγορά.Μετά από μισή ώρα μου ήρθε notification “Greek cards are not supported , try bank top up”.Σταμάτησαν να δέχονται της ελληνικές κάρτες ; Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζω τώρα... Έχει κάποιος μια απάντηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 57 λεπτά πριν, icyrabbit είπε Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζω τώρα... Έχει κάποιος μια απάντηση; Έχεις δοκιμάσει να κανείς top up απο GPay / Apple Pay εαν το υποστηριζει η τράπεζα σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Kostasallinone είπε Τα cc φαίνεται ξανάρχονται! ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Doubt είπε ? Capital controls εννοεί μάλλον ο φίλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, ronnie79 είπε Εδω και 2 μέρες έχω προσπαθήσει να προσθέσω χρήματα μέσω της εφαρμογής με κάρτα prepaid της Πειραιώς και κανονική κάρτα της εθνικής αλλά βγάζει μήνυμα oops something went wrong add money > euro > debit or credit card > add money securely Στα transactions φαίνεται auth for card , pending Mobile banking εφαρμογές Πειραιώς και Εθνικής έχεις; Μόλις τώρα, georgerov είπε Capital controls εννοεί μάλλον ο φίλος Κατάλαβα τι εννοεί, από που προέρχεται όμως η εκτίμηση/δήλωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ronnie79 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Doubt είπε Mobile banking εφαρμογές Πειραιώς και Εθνικής έχεις; Ναι έχω και στις 2 Δεν ήρθε κάποιο notification Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Doubt είπε Κατάλαβα τι εννοεί, από που προέρχεται όμως η εκτίμηση/δήλωση; Troll/αστείο κατά πάσα πιθανότητα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Ουτε αστειο δεν μπορει να κανει καποιος, θελετε και τεκμηρίωση 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kioo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μολις δοκιμασα καρτα eurobank και τα χρηματα μπηκαν κανονικα παιδια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icyrabbit Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, kioo είπε Μολις δοκιμασα καρτα eurobank και τα χρηματα μπηκαν κανονικα παιδια! Από Eurobank μου έπαιξε κι εμένα! Μυστήρια κόλπα... ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulaki1976 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Εστηλα χρημα απο αλφα μπανκ σημερα κανονικα και κατοπιν σε κρυπτο.κομ σε ενα λεπτο ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shark4 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Καλησπερα! Εκανα εγγραφη το Σαββατο στη revolut ολα κομπλε εκανα παραγγελια και την απλη καρτα. Για ποιο λογο αργει τοσο πολυ να ερθει η καρτα? Μου λεει εκτιμωμενη παραδοση 24/01. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα