Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Wspr είπε Καλησπερα παιδια...Απλη καρτα ειναι.Πατησα add money στον λογαριασμο μου,εβαλα τη πιστωτικη καρτα,εβαλα το ποσο και απλα μου εβγαλε fee 40 ευρω.Ο λογαριασμος σε ευρω ειναι,δεν εγινε καμμια μετατροπη Πιστωτική ή χρεωστική; Η χρεωστική της Eurobank μπαίνει στο gpay οπότε μπορείς να κάνεις top up μέσω gpay. Εμενα στο ίδιο ακριβως σημείο με χρεωστική λεει protected by the deposit guarantee scheme και δεν βγάζει τίποτα απο εξοδα.Ειμαι σε BIC REVOLT21 Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2022 από Ukforthemoment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wspr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Η καρτα ειναι χρεωστικη.Εντωμεταξυ εβαλα google pay,συνδεσα την καρτα της eurobank ολα καλα....πηγα να μεταφερω χρηματα στην revolut μεσω gpay και απερριψε τη συναλλαγη....πολυ περιεργο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, Wspr είπε Η καρτα ειναι χρεωστικη.Εντωμεταξυ εβαλα google pay,συνδεσα την καρτα της eurobank ολα καλα....πηγα να μεταφερω χρηματα στην revolut μεσω gpay και απερριψε τη συναλλαγη....πολυ περιεργο Σου έβγαλε έγκριση απο την εφαρμογή της eurobank?Δοκίμασες με μικρό ποσό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 @Wspr Είσαι σίγουρος πως η κάρτα σου της Eurobank δεν είναι συνδεδεμένη με επαγγελματικό λογαριασμό ; Αυτό σου επισημανε και ο συμφορουμιτης @Hapatingo Στο screenshot που ανέβασες λέει ξεκάθαρα πως σου χρεώνουν προμήθεια λόγω του ότι η κάρτα είναι εμπορική! Το ότι είναι Άγγλοι δεν σημαίνει ότι τρώνε κουτόχορτο 😄 Σαν ιδιώτης έχω κάνει top up πρόσφατα αρκετές φορές με κάρτα της Eurobank και χρεωστική και πιστωτικη και για ποσα πανω απο 1000 ευρώ, προμηθεια μηδέν 0 !!! Δεν μπορεί εσυ ξαφνικά να είσαι η εξαίρεση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παντως εκει λεει 13,35 οχι 40, τεσπα, δοκιμή απο μένα τωρα το ιδιο ποσο 1000€ απο Πειραιώς μηδέν προμήθεια Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από NikosKallithea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wspr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Παντως εκει λεει 13,35 οχι 40, τεσπα, δοκιμή απο μένα τωρα το ιδιο ποσο 1000€ απο Πειραιώς μηδέν προμήθεια 40 ελεγε για εβαλα 3k 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Σου έβγαλε έγκριση απο την εφαρμογή της eurobank?Δοκίμασες με μικρό ποσό; Οχι γιατι αμα πατησω τη μεταφορα θα χρεωθω το fee 3 ώρες πριν, molot12 είπε @Wspr Είσαι σίγουρος πως η κάρτα σου της Eurobank δεν είναι συνδεδεμένη με επαγγελματικό λογαριασμό ; Αυτό σου επισημανε και ο συμφορουμιτης @Hapatingo Στο screenshot που ανέβασες λέει ξεκάθαρα πως σου χρεώνουν προμήθεια λόγω του ότι η κάρτα είναι εμπορική! Το ότι είναι Άγγλοι δεν σημαίνει ότι τρώνε κουτόχορτο 😄 Σαν ιδιώτης έχω κάνει top up πρόσφατα αρκετές φορές με κάρτα της Eurobank και χρεωστική και πιστωτικη και για ποσα πανω απο 1000 ευρώ, προμηθεια μηδέν 0 !!! Δεν μπορεί εσυ ξαφνικά να είσαι η εξαίρεση. Ο λογαριασμος αυτος ειναι σιγουρα ιδιωτικος.Εμπαινε ο μισθος μου αλλα δεν νομιζω οτι χαρακτηριζεται απο αυτο ενας εμπορικος λογαριασμος,πρεπει να τον δηλωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Wspr είπε 40 ελεγε για εβαλα 3k Οχι γιατι αμα πατησω τη μεταφορα θα χρεωθω το fee Ο λογαριασμος αυτος ειναι σιγουρα ιδιωτικος.Εμπαινε ο μισθος μου αλλα δεν νομιζω οτι χαρακτηριζεται απο αυτο ενας εμπορικος λογαριασμος,πρεπει να τον δηλωσεις. αφου δεν εδωσες εγκριση πως θα γίνει η μεταφορά;Εκτος αν εννοείς κάτι άλλο με την απόρριψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, Wspr είπε Επισυναπτω μια προσπαθεια που εκανα μολις. Εχεις business καρτα… Στειλτα σε monese (εναλλακτικη της ριβολουτ) και απο κει στη ριβολουτ. Με προσκληση παιρνεις και 50€ δωρο αν θες στειλε μου pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μπορείς να την περάσεις και πίσω από την Curve και να κάνεις το Top-Up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wspr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Ναι παιδια,τελικα οι καινουργιες βιοδιασπωμενες καρτες της eurobank ειναι business cards Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Καλα και αυτες τις κάρτες σε ποιους τις δίνουν, μπορει να εχει κάποιος ιδιώτης τετοια κάρτα και να μην το γνωρίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, Jason13 είπε Εχεις business καρτα… Στειλτα σε monese (εναλλακτικη της ριβολουτ) και απο κει στη ριβολουτ. Με προσκληση παιρνεις και 50€ δωρο αν θες στειλε μου pm Την είχα παρατημένη τη monese και είχα σβήσει και την εφαρμογή, αλλά βλέπω έχει εξελιχθεί αρκετά και θα μπει πάλι σε ενεργό υπηρεσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , μετέφερε 40 ευρώ από Alpha bank μέσω top up card μου τα έστειλε τα χρήματα και τα μετέτρεψε σε λίρες και έκανα μια αγορά.Μετά από μισή ώρα μου ήρθε notification “Greek cards are not supported , try bank top up”.Σταμάτησαν να δέχονται της ελληνικές κάρτες ; Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από karlito13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 6 ώρες πριν, Wspr είπε Ναι παιδια,τελικα οι καινουργιες βιοδιασπωμενες καρτες της eurobank ειναι business cards Ποιος το είπε αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 17 ώρες πριν, Wspr είπε Ναι παιδια,τελικα οι καινουργιες βιοδιασπωμενες καρτες της eurobank ειναι business cards Κάνε top up μέσω gpay με την ίδια κάρτα. Μόλις δοκίμασα με 10€ και πέρασε κανονικά και δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα