NikkiKa Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, kon1to είπε μια εναλλακτικη ειναι αν εχεις καποιο φιλο/γνωστο που να εχει revolut (θα μου πεις αν ειχες θα σε κατατοπιζε ο ιδιος εξ' αρχης, αλλα λεμε τωρα) ή αγγλικο λογαριασμο να σου στειλει εκεινος τα 10€ για να φανουν αμεσα και να κανεις πιο γρηγορα την παραγγελια της καρτας. Έρχεται σε real χρόνο απο άλλη revolut? ενδεχομένως να έχω, είναι σχεδόν σίγουρο οτι δεν θα έχει υπόλοιπο μέσα βέβαια λόγω αχρησίας, οπότε θα περιμένουμε και το δικό του top up Και σήμερα να μου τα μετέφερε μέσω Revolut, έχω 7-8 εργάσιμες. Με τα ελληνικά ΕΛΤΑ και τη γενικότερη εμπειρια μου, δεν έχω πολλή αισιοδοξία. Θα μείνω στο U.K για κάποιο διάστημα, οπότε δεν είναι οτι θα χάσω για ένα ταξίδι πχ, απλώς για να την είχα στα χέρια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Απο revolut σε revolut γινεται επι τοπου.. 2 καρτες που εχω παραλαβει μερχι τωρα γυρω στις 7-8 εργάσιμες έκαναν να έρθουν και σίγουρα οχι πάνω απο 10... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτα που γραφουν για sepa swift τα γνωριζουμε?τα εστειλα χυμα μονο με reference number... π.χ. στον swift iban με τον κοινο κουμπαρα λεει οχι εμβασματα μεσω sepa... Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Να κάνω μια ίσως χαζή ερώτηση. Εγώ που έχω visa μπορώ να αιτηθω νέα κάρτα με την ελπίδα ότι θα είναι Mastercard για αν δουλεύει το Google pay. Ή ακόμα καλύτερα να ζητήσω αντικατάσταση της τωρινής που έχω με Mastercard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, greekboy είπε με την ελπίδα ότι θα είναι Mastercard "με την ελπίδα" 😃 αφου ξερεις πριν την "παραγγείλεις" τι θα είναι... δεν ξέρω ποτε και αν θα ξαναλλαξουν, αλλα τώρα βγάζουν ξανά Mastercard... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 47 minutes ago, greekboy said: Να κάνω μια ίσως χαζή ερώτηση. Εγώ που έχω visa μπορώ να αιτηθω νέα κάρτα με την ελπίδα ότι θα είναι Mastercard για αν δουλεύει το Google pay. Ή ακόμα καλύτερα να ζητήσω αντικατάσταση της τωρινής που έχω με Mastercard Δεν είναι όλες οι MC συμβατές με το google pay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Δεν είναι όλες οι MC συμβατές με το google pay. Επιβεβαιώνω,η αρχική μου κάρτα είχε προστεθεί και λειτουργούσε άψογα. Τώρα που έληξε,η νέα mastercard δεν μπαίνει στο google pay δυστυχώς. Είχε κάποιος διαφορετικό αποτέλεσμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω κάνει εδώ και τόσες μέρες ενα re-post γιατί το σκέφτομαι να μεταβώ σε revolut αλλά δεν μου έχει απαντήσει κανένας. Μια βοήθεια ρε παιδιά. Στις 2/11/2018 στις 9:43 ΜΜ, Paragontas-x είπε Ξέρει κανείς 1. Πως ακριβώς δουλεύει αυτού του είδους η κάρτα? 2. Αν μπορούμε να την προσθέσουμε στο paypal? 3. Είναι αξιόπιστη? 4. Δεν χρειάζεται να την ενώσεις με άλλο λογαριασμό τραπέζης ή στην ουσία είναι αυτή η τράπεζα - κάρτα σου? Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας προκαταβολικά. Ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Έχω κάνει εδώ και τόσες μέρες ενα re-post γιατί το σκέφτομαι να μεταβώ σε revolut αλλά δεν μου έχει απαντήσει κανένας. Μια βοήθεια ρε παιδιά. Ευχαριστώ πολύ. 1) Πρέπει να διαβάσεις τα πρώτα post του παρόντος νήματος. Σε γενικές γραμμές είναι μια προπληρωμένη κάρτα εξωτερικού. 2) Ναι 3) Ναι 4) Η κάρτα σου αποστέλλεται αφού πρώτα έχει δημιουργηθεί ένας λογαριασμός στο όνομά σου και είναι συνδεδεμένη με αυτόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Όσο αφορά το 4το δηλαδή δεν χρειάζεται να την συνδέσεις με καμιά άλλη τράπεζα ή κάρτα? Αυτή δουλεύει σαν κάρτα τράπεζας? Γιατί αν χρειάζεται και λογαριασμό άλλης τράπεζας να την συνδέσεις με την revolut τότε είναι απλά δώρον - άδωρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Όσο αφορά το 4το δηλαδή δεν χρειάζεται να την συνδέσεις με καμιά άλλη τράπεζα ή κάρτα? Αυτή δουλεύει σαν κάρτα τράπεζας? Γιατί αν χρειάζεται και λογαριασμό άλλης τράπεζας να την συνδέσεις με την revolut τότε είναι απλά δώρον - άδωρον. ουσιαστικα ειναι μια προπληρωμενη καρτα... δεν χρειαζεται να τη συνδεσεις με κατι αλλο για να δουλεψει... οσα βαζεις μεσα, τοσα έχει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 και πως ακριβώς βάζεις λεφτά μέσα σε αυτήν? Μέσω μεταφοράς από άλλη κάρτα που έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε και πως ακριβώς βάζεις λεφτά μέσα σε αυτήν? Μέσω μεταφοράς από άλλη κάρτα που έχεις? με έμβασμα απο ελληνικη τραπεζα, με κοστος 1€ κανεις top-up απο καρτα εξωτερικου -αν εχεις- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από τη στιγμή που παίρνει κι αυτή λοιπόν ποσοστό είτε 1 ευρώ, είτε οποιοδήποτε άλλο για εμένα είναι ανούσιο αφού είτε αυτό το ποσοστό το δώσεις κατευθείαν στην τράπεζα για την αλλαγή νομίσματος, είτε στο revolut το ίδιο και το αυτό. Δεν νομίζω να έχουν και τεράστια διαφορά αυτά τα ποσά από 1 έως το πολύ 3 με 4 ευρώ να είναι. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από Paragontas-x 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Από τη στιγμή που παίρνει κι αυτή λοιπόν ποσοστό είτε 1 ευρώ, είτε οποιοδήποτε άλλο για εμένα είναι ανούσιο αφού είτε αυτό το ποσοστό το δώσεις κατευθείαν στην τράπεζα για την αλλαγή νομίσματος, είτε στο revolut το ίδιο και το αυτό. Δεν νομίζω να έχουν και τεράστια διαφορά αυτά τα ποσά από 1 έως το πολύ 3 με 4 ευρώ να είναι. Δεν γνωρίζω τι χρηση θέλεις να κάνεις για να σου εξηγήσω συγκεκριμένα αλλα ναι, έχουν τεράστια διαφορά... Στο εμβασμα που θα κανεις, θα στειλεις πχ 300€ και θα πληρώσεις 1€ προμήθεια Ενω αν κανεις συναλλαγές με την ελληνική σου κάρτα, θα πληρωνεις 1€ για καθε συναλλαγή λογω της αγορας σε ξενο νόμισμα και επιπλέον θα γίνεται μετατροπή με ασυμφορη ισοτιμία! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα