Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα.

νεος στην ρεβολουτ.

μερικες ερωτησεις.

τι γινεται αν δεν δηλωσεις αφμ αλλα δηλωσεις μονο φορολογικη χωρα Ελλαδα;

τι κερδιζεις και τι χανεις δηλαδη;

μπορω να εχω λογαριασμο με ΙΒΑΝ?
επισης, δεν δεχονται την ταυτοτητα μου. ειναι του 2007 με ελληνικους και λατινικους εκτυπωμενους χαρακτηρες.

μπορω να κανω κατι ή αλλιως μονο με νεο διπλωμα;

διαβατηριο δεν εχω.

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

29 λεπτά πριν, DarK_HumOuR είπε

καλησπερα.

νεος στην ρεβολουτ.

μερικες ερωτησεις.

τι γινεται αν δεν δηλωσεις αφμ αλλα δηλωσεις μονο φορολογικη χωρα Ελλαδα;

τι κερδιζεις και τι χανεις δηλαδη;

μπορω να εχω λογαριασμο με ΙΒΑΝ?
επισης, δεν δεχονται την ταυτοτητα μου. ειναι του 2007 με ελληνικους και λατινικους εκτυπωμενους χαρακτηρες.

μπορω να κανω κατι ή αλλιως μονο με νεο διπλωμα;

διαβατηριο δεν εχω.

ευχαριστω

Ο λογαριασμός δεν γίνεται να μην έχει ΙΒΑΝ,με δίπλωμα αμφιβάλλω να κάνεις κάτι,μαλλον το πρόβλημα με την ταυτότητα είναι ότι είναι παλιά,λήγει του χρόνου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ο λογαριασμός δεν γίνεται να μην έχει ΙΒΑΝ,με δίπλωμα αμφιβάλλω να κάνεις κάτι,μαλλον το πρόβλημα με την ταυτότητα είναι ότι είναι παλιά,λήγει του χρόνου.

η ταυτοτητα μου ειναι του 2007 και δεν νομιζω να ληγει του χρονου. εχει λατινικα τυπωμενα. απλα δεν ειναι τυπου πιστωτικης.

το διπλωμα το δεχεται πλεον η ρεβολουτ και περιμενω το νεο απο μερα σε μερα.

το θεμα μου ειναι με την φορολογια και αν, ενω εχει εδρα την Λιθουανια, μπορει το ελληνικο δημοσιο να βαλει χερι και να δεσμευσει τον λογαριασμο επειδη χρωσταω στην εφορια.
γιατι απο μια βλακεια μου μου δεσμευσαν σημερα 1100 ευρω απο κερδη σε κρυπτο που τα ειχα στειλει ελλαδα σε λογαριασμο της Αλφα, και μου κακοφανηκε γιατι εχω κανει ρυθμιση την οποια πληρωνω κανονικοτατα!

[EDIT]

τελικα μιλησα με το τσατ τους και την δεχτηκαν, ολα καλα.

τωρα το μονο που μενει ειναι να δουμε αν το ελληνικο δημοσιο μπορει να βαλει χερι..
αφμ παντως δεν εδωσα

Επεξ/σία από DarK_HumOuR

5 ώρες πριν, DarK_HumOuR είπε

τωρα το μονο που μενει ειναι να δουμε αν το ελληνικο δημοσιο μπορει να βαλει χερι..

Δεν μπορεί σε ξένες τράπεζες, αν μπορούσε θα είχαμε γεμίσει ελβετικά φράγκα.:P

5 ώρες πριν, DarK_HumOuR είπε

η ταυτοτητα μου ειναι του 2007 και δεν νομιζω να ληγει του χρονου. εχει λατινικα τυπωμενα. απλα δεν ειναι τυπου πιστωτικης.

το διπλωμα το δεχεται πλεον η ρεβολουτ και περιμενω το νεο απο μερα σε μερα.

το θεμα μου ειναι με την φορολογια και αν, ενω εχει εδρα την Λιθουανια, μπορει το ελληνικο δημοσιο να βαλει χερι και να δεσμευσει τον λογαριασμο επειδη χρωσταω στην εφορια.
γιατι απο μια βλακεια μου μου δεσμευσαν σημερα 1100 ευρω απο κερδη σε κρυπτο που τα ειχα στειλει ελλαδα σε λογαριασμο της Αλφα, και μου κακοφανηκε γιατι εχω κανει ρυθμιση την οποια πληρωνω κανονικοτατα!

[EDIT]

τελικα μιλησα με το τσατ τους και την δεχτηκαν, ολα καλα.

αφμ παντως δεν εδωσα

Οι ταυτότητες λήγουν στην 15ετία.Υπάρχουν ταυτότητες τυπου πιστωτικής;

Καλησπέρα. Έχει έρθει στο email της συζύγου μήνυμα από τη Revolut να αντικαταστήσει τη φυσική της κάρτα δωρεάν μέσα από την, λόγω κάποιας αναβάθμισης, αλλιώς η κάρτα μέσα στον Ιανουάριο θα ακυρωθεί. Σημειωτέον ότι η κάρτα της λήγει το 2023. Σε εμένα που έχω επίσης revolut και λήγει η κάρτα επίσης το 2023, δεν έχει έρθει τέτοιο mail. Εσείς το έχετε λάβει; Κάνω copy paste το email:

"

Γεια σας,......

Εργαστήκαμε σκληρά για να βελτιώσουμε την εμπειρία πληρωμών σας με κάρτες και πραγματοποιήσαμε ορισμένες παρασκηνιακές αλλαγές. Για να επωφεληθεί η κάρτα σας από τις αλλαγές αυτές, θα πρέπει να αντικαταστήσετε τις φυσικές κάρτες που διαθέτετε ήδη. Μπορείτε τώρα να παραγγείλετε μια δωρεάν χρεωστική κάρτα αντικατάστασης για κάθε μία από τις κάρτες στη λίστα: **####

Θα συνεχίσουν να λειτουργούν οι κάρτες που διαθέτω ήδη;

Οι κάρτες που διαθέτετε ήδη και οι οποίες λήγουν σε **#### θα συνεχίσουν να λειτουργούν έως 26-01-2022. Μην ανησυχείτε, θα σας ενημερώσουμε προτού ακυρώσουμε τις κάρτες σας.

Τι επιλογές έχω;

Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να ανανεώσετε το σχέδιο της κάρτας σας και υπάρχει πλήθος επιλογών.

Κάρτες ειδικής έκδοσης

Κατά το προηγούμενο έτος, κυκλοφορήσαμε αρκετά σχέδια καρτών περιορισμένης έκδοσης. Για όσο διαρκούν τα αποθέματα, μπορείτε να αντικαταστήσετε τις υπάρχουσες κάρτες σας με ένα από τα σχέδια καρτών περιορισμένης έκδοσης, έναντι μόνο 5.99EUR.

Νέα κάρτα

Εάν προτιμάτε ένα από τα κλασικά σχέδια των καρτών μας, μπορείτε να αντικαταστήσετε την κάρτα σας δωρεάν. Τα σχέδια που θα είναι διαθέσιμα για σας στην εφαρμογή θα εξαρτώνται από το υπάρχον πρόγραμμά σας καθώς και το σχέδιο της κάρτας που αντικαθιστάτε.

Τι ακολουθεί;

Απλώς συνδεθείτε στην εφαρμογή για να παραγγείλετε τις νέες κάρτες σας σήμερα.

Αφού παραγγείλετε τις κάρτες σας, θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την πρόοδο της αποστολής τους μέσω της λειτουργίας παρακολούθησης στην εφαρμογή μας. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε την κάρτα σας στο Apple Pay ή στο Google Pay για να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε απευθείας.

Σημείωση: Ο λογαριασμός Revolut καθώς και οποιεσδήποτε κάρτες Revolut διαθέτετε θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά.

Σας ευχαριστούμε,

Η ομάδα της Revolut

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν γράφει όνομα πραγματικό και αριθμό κάρτας πραγματικό δε νομίζω να είναι κάτι ύποπτο.

Ας ανοίξει την εφαρμογή ως συνήθως, πρέπει να υπάρχει κι εκεί κάποια ενημέρωση, στην ενότητα κάρτες.

Επεξ/σία από Doubt

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, cumulus είπε

phising?

Δεν νομίζω να είναι phishing γιατί όπως είπαν και τα παιδιά παρακάτω, την παραπέμπει κατευθείαν στην εφαρμογή για να κάνει την παραγγελία. Απλώς μου έκανε εντύπωση που δεν μου ήρθε και σε εμένα παρόμοιο μήνυμα γιατί μου έδωσε να καταλάβω ότι μάλλον όλοι μας πρέπει να αντικαταστήσουμε τις φυσικές μας κάρτες. 

13 ώρες πριν, vali είπε

Δεν υπάρχει πρόβλημα, το ίδιο συνέβη και σε εμένα πριν τρείς μήνες. Ακυρώθηκε η παλιά κάρτα που ήταν MasterCard και εκδόθηκε μια καινούργια Visa.

Το θέμα είναι ότι της συζύγου μου είναι ήδη Visa. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι σε μερικούς μήνες θα μείνουμε για μεγάλο διάστημα σε χώρα όπου δεν συνεργάζεται η Revolut. (Δεν αναγνωρίζει δηλαδή φυσικές διευθύνσεις αυτής της χώρας αν και οι συναλλαγές με Revolut γίνονται). Μη μου κάνει καμιά τέτοια ιστορία και ψάχνω να βρω ποιος θα μου ταχυδρομήσει την κάρτα από Ελλάδα. Στέλνει και στη χώρα αυτή τελικά, οπότε άκυρο.

Επεξ/σία από Pavlos79_

Στις 9/11/2021 στις 6:05 ΠΜ, Pavlos79_ είπε

Δεν νομίζω να είναι phishing γιατί όπως είπαν και τα παιδιά παρακάτω, την παραπέμπει κατευθείαν στην εφαρμογή για να κάνει την παραγγελία. Απλώς μου έκανε εντύπωση που δεν μου ήρθε και σε εμένα παρόμοιο μήνυμα γιατί μου έδωσε να καταλάβω ότι μάλλον όλοι μας πρέπει να αντικαταστήσουμε τις φυσικές μας κάρτες. 

Το θέμα είναι ότι της συζύγου μου είναι ήδη Visa. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι σε μερικούς μήνες θα μείνουμε για μεγάλο διάστημα σε χώρα όπου δεν συνεργάζεται η Revolut. (Δεν αναγνωρίζει δηλαδή φυσικές διευθύνσεις αυτής της χώρας αν και οι συναλλαγές με Revolut γίνονται). Μη μου κάνει καμιά τέτοια ιστορία και ψάχνω να βρω ποιος θα μου ταχυδρομήσει την κάρτα από Ελλάδα. Στέλνει και στη χώρα αυτή τελικά, οπότε άκυρο.

Βγάλε και μια wise να εχεις σαν εναλλακτική.Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

Σήμερα το πρωί επιχείρησα να κάνω top up ένα ποσό, αποδέχτηκα την μεταφορά των χρημάτων από την εφαρμογή της Εθνικής, παρόλα αυτά η διαδικασία ήταν για αρκετή ώρα σε κατάσταση pending, μέχρι που μου ήρθε και ειδοποίηση από την εφαρμογή της Revolut ότι το ποσό έγινε reverted.

Δεν ξέρω αν φταίει η Εθνική, η Revolut, ή και οι δύο, αλλά δεν είναι καθόλου εμπιστοσύνης η όλη διαδικασία του top up.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...