Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, cumulus είπε

Η κορη μου ,που σπουδαζει εκτος Αττικης,σημερα προσπαθησε να σηκωσει χρηματα με την revolut ,απο ατμ της Eurobank ,αλλα το μηχανημα της εβγαλε μηνυμα οτι η καρτα δεν ειναι συμβατη,οποτε παπαλα.Δεν παιζει η revo με eurobank;

Πριν ένα μηνα έβγαλα χρησιμοποιώντας το ανέπαφο χωρίς πρόβλημα

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα 

Αν και εψαξα δεν πολυκαταλαβα,  ειχα βαλει καποτε ενα 20αρικο σε κρυπτονομισματα στο revolut , το 15% ισχυει και για τοσο μικρα ποσα (στην εφορια) ;

Χωρις να εχω καν κερδος , η πχ αν πουλησω τις μοναδες και αγορασω αλλες θα εχω θεμα ; 

Η το καλυτερο θα ηταν να τις αφησω ως εχουν χωρις να πουλησω μην δημιουργηθει θεμα ; 

Γενικα δεν εχω σκοπο να ξαναβαλω οτιδηποτε μπει στην revolut ξανα σε ελληνικη τραπεζα αν και δεν νομιζω να παιζει ρολο γιατι ολα φαινονται

Ευχαριστώ  

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα παραχωρησω την φυσική μου καρτα Ρεβολουτ σε δικό μου άνθρωπο ο οποίος θα πάει ταξίδι σε χώρα εκτός Ευρώ.

Γενικά δεν έχω κάνει πολλές συναλλαγές με την Ρεβολουτ, περίπου 20€ έχω βάλει απο τον Αύγουστο του '20 που την δημιούργησα, τα οποια πήγαν στα έξοδα για να λάβω την φυσική κάρτα και κάποιες άλλες μικρές συναλλαγές.

Επειδή τώρα θα καταθέσω περίπου 200€ για να γίνουν συνάλλαγμα, λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα; Έχω απενεργοποιησει την ασφάλεια τοποθεσίας της κάρτας. Με προβληματίζει τυχόν κλείδωμα του λογαριασμού εξαιτίας ξαφνικης μεγάλης κίνησης, να μην κρεμάσω και τον άνθρωπο μου. Επίσης δεν εχω δηλώσει ακομα ΑΦΜ για να εγγραφώ στην Revolut Bank.

Μπορώ να εξυπηρετησω τον άνθρωπο ή λέτε να έχω καμιά δυσάρεστη έκπληξη;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, SkiLopSaRo είπε

Καλησπέρα,

Θα παραχωρησω την φυσική μου καρτα Ρεβολουτ σε δικό μου άνθρωπο ο οποίος θα πάει ταξίδι σε χώρα εκτός Ευρώ.

Γενικά δεν έχω κάνει πολλές συναλλαγές με την Ρεβολουτ, περίπου 20€ έχω βάλει απο τον Αύγουστο του '20 που την δημιούργησα, τα οποια πήγαν στα έξοδα για να λάβω την φυσική κάρτα και κάποιες άλλες μικρές συναλλαγές.

Επειδή τώρα θα καταθέσω περίπου 200€ για να γίνουν συνάλλαγμα, λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα; Έχω απενεργοποιησει την ασφάλεια τοποθεσίας της κάρτας. Με προβληματίζει τυχόν κλείδωμα του λογαριασμού εξαιτίας ξαφνικης μεγάλης κίνησης, να μην κρεμάσω και τον άνθρωπο μου. Επίσης δεν εχω δηλώσει ακομα ΑΦΜ για να εγγραφώ στην Revolut Bank.

Tι πρόβλημα;Δεν κλειδώνει έτσι απλά επειδή κάνεις κίνηση.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, SkiLopSaRo είπε

Καλησπέρα,

200€ δεν είναι μεγάλη κίνηση.

Επίσης μπορεί να βγάλει δική του κάρτα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, panomelene είπε

Καλησπέρα 

Αν και εψαξα δεν πολυκαταλαβα,  ειχα βαλει καποτε ενα 20αρικο σε κρυπτονομισματα στο revolut , το 15% ισχυει και για τοσο μικρα ποσα (στην εφορια) ;

Χωρις να εχω καν κερδος , η πχ αν πουλησω τις μοναδες και αγορασω αλλες θα εχω θεμα ; 

Η το καλυτερο θα ηταν να τις αφησω ως εχουν χωρις να πουλησω μην δημιουργηθει θεμα ; 

Γενικα δεν εχω σκοπο να ξαναβαλω οτιδηποτε μπει στην revolut ξανα σε ελληνικη τραπεζα αν και δεν νομιζω να παιζει ρολο γιατι ολα φαινονται

Ευχαριστώ  

Μην κάνεις τίποτα.

Άσε τους να ιδρώσουν για να τα βρουν.

Δημοσ.

καλησπερα.

νεος στην ρεβολουτ.

μερικες ερωτησεις.

τι γινεται αν δεν δηλωσεις αφμ αλλα δηλωσεις μονο φορολογικη χωρα Ελλαδα;

τι κερδιζεις και τι χανεις δηλαδη;

μπορω να εχω λογαριασμο με ΙΒΑΝ?
επισης, δεν δεχονται την ταυτοτητα μου. ειναι του 2007 με ελληνικους και λατινικους εκτυπωμενους χαρακτηρες.

μπορω να κανω κατι ή αλλιως μονο με νεο διπλωμα;

διαβατηριο δεν εχω.

ευχαριστω

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, DarK_HumOuR είπε

καλησπερα.

νεος στην ρεβολουτ.

μερικες ερωτησεις.

τι γινεται αν δεν δηλωσεις αφμ αλλα δηλωσεις μονο φορολογικη χωρα Ελλαδα;

τι κερδιζεις και τι χανεις δηλαδη;

μπορω να εχω λογαριασμο με ΙΒΑΝ?
επισης, δεν δεχονται την ταυτοτητα μου. ειναι του 2007 με ελληνικους και λατινικους εκτυπωμενους χαρακτηρες.

μπορω να κανω κατι ή αλλιως μονο με νεο διπλωμα;

διαβατηριο δεν εχω.

ευχαριστω

Ο λογαριασμός δεν γίνεται να μην έχει ΙΒΑΝ,με δίπλωμα αμφιβάλλω να κάνεις κάτι,μαλλον το πρόβλημα με την ταυτότητα είναι ότι είναι παλιά,λήγει του χρόνου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ο λογαριασμός δεν γίνεται να μην έχει ΙΒΑΝ,με δίπλωμα αμφιβάλλω να κάνεις κάτι,μαλλον το πρόβλημα με την ταυτότητα είναι ότι είναι παλιά,λήγει του χρόνου.

η ταυτοτητα μου ειναι του 2007 και δεν νομιζω να ληγει του χρονου. εχει λατινικα τυπωμενα. απλα δεν ειναι τυπου πιστωτικης.

το διπλωμα το δεχεται πλεον η ρεβολουτ και περιμενω το νεο απο μερα σε μερα.

το θεμα μου ειναι με την φορολογια και αν, ενω εχει εδρα την Λιθουανια, μπορει το ελληνικο δημοσιο να βαλει χερι και να δεσμευσει τον λογαριασμο επειδη χρωσταω στην εφορια.
γιατι απο μια βλακεια μου μου δεσμευσαν σημερα 1100 ευρω απο κερδη σε κρυπτο που τα ειχα στειλει ελλαδα σε λογαριασμο της Αλφα, και μου κακοφανηκε γιατι εχω κανει ρυθμιση την οποια πληρωνω κανονικοτατα!

[EDIT]

τελικα μιλησα με το τσατ τους και την δεχτηκαν, ολα καλα.

τωρα το μονο που μενει ειναι να δουμε αν το ελληνικο δημοσιο μπορει να βαλει χερι..
αφμ παντως δεν εδωσα

Επεξ/σία από DarK_HumOuR
Δημοσ.
5 ώρες πριν, DarK_HumOuR είπε

τωρα το μονο που μενει ειναι να δουμε αν το ελληνικο δημοσιο μπορει να βαλει χερι..

Δεν μπορεί σε ξένες τράπεζες, αν μπορούσε θα είχαμε γεμίσει ελβετικά φράγκα.:P

Δημοσ.
5 ώρες πριν, DarK_HumOuR είπε

η ταυτοτητα μου ειναι του 2007 και δεν νομιζω να ληγει του χρονου. εχει λατινικα τυπωμενα. απλα δεν ειναι τυπου πιστωτικης.

το διπλωμα το δεχεται πλεον η ρεβολουτ και περιμενω το νεο απο μερα σε μερα.

το θεμα μου ειναι με την φορολογια και αν, ενω εχει εδρα την Λιθουανια, μπορει το ελληνικο δημοσιο να βαλει χερι και να δεσμευσει τον λογαριασμο επειδη χρωσταω στην εφορια.
γιατι απο μια βλακεια μου μου δεσμευσαν σημερα 1100 ευρω απο κερδη σε κρυπτο που τα ειχα στειλει ελλαδα σε λογαριασμο της Αλφα, και μου κακοφανηκε γιατι εχω κανει ρυθμιση την οποια πληρωνω κανονικοτατα!

[EDIT]

τελικα μιλησα με το τσατ τους και την δεχτηκαν, ολα καλα.

αφμ παντως δεν εδωσα

Οι ταυτότητες λήγουν στην 15ετία.Υπάρχουν ταυτότητες τυπου πιστωτικής;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...