Ukforthemoment Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, spH3RiCal είπε Κι εγώ ήξερα οτι αν δεν είχε τα απαραίτητα χρήματα ο λογαριασμός, δε γινόταν η συναλλαγή. Αντιθέτως χθες με χρέωσε κανονικά και μου ήρθε ειδοποίηση για αρνητικό υπόλοιπο και οτι πρέπει να να βάλω τα χρήματα εντός 7 ημερών. Μια φορά μου έχει συμβεί σε monese ,δεν είχα ολο το ποσο μεσα(το έιχα σε pot),εκανα πληρωμή μέσω paypal one click κανονικά και πήγε αρνητικό υπόλοιπο. Εσενα πως έγινε;Μηπως πληρώνεις συνδρομή για πλάνο στην Revolut? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
japetus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Τυπώνονται πλέον εδώ οι κάρτες; Νέα κάρτα ήρθε σε 3-4 μέρες με αποστολέα εταιρεία στην Αθήνα (IS&S Ltd) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spH3RiCal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 @Ukforthemoment Πληρωθηκε μια συνδρομη που ειχα ξεχασει να απενεργοποιησω. Το θέμα ειναι οτι πριν μερικους μηνες ειχε γινει το ιδιο πραγμα αλλα η πληρωμη δε περασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Έχει γίνει μια αλλαγή στους όρους/προϋποθέσεις της revo από 14/8. Να ψάξω συγκεκριμένα για αυτό δεν πρόκειται. Έχουν αλλάξει και τις προμήθειες στο trading μετοχών, τώρα το είδα κι αυτό. 1 ώρα πριν, spH3RiCal είπε Το θέμα ειναι οτι πριν μερικους μηνες ειχε γινει το ιδιο πραγμα αλλα η πληρωμη δε περασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η κορη μου ,που σπουδαζει εκτος Αττικης,σημερα προσπαθησε να σηκωσει χρηματα με την revolut ,απο ατμ της Eurobank ,αλλα το μηχανημα της εβγαλε μηνυμα οτι η καρτα δεν ειναι συμβατη,οποτε παπαλα.Δεν παιζει η revo με eurobank; Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2021 από cumulus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, cumulus είπε Η κορη μου ,που σπουδαζει εκτος Αττικης,σημερα προσπαθησε να σηκωσει χρηματα με την revolut ,απο ατμ της Eurobank ,αλλα το μηχανημα της εβγαλε μηνυμα οτι η καρτα δεν ειναι συμβατη,οποτε παπαλα.Δεν παιζει η revo με eurobank; Είχε βγάλει άλλη φορά χρήματα χωρίς πρόβλημα από το συγκεκριμένο μηχάνημα; σε άλλο δοκίμασε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Doubt είπε Είχε βγάλει άλλη φορά χρήματα χωρίς πρόβλημα από το συγκεκριμένο μηχάνημα; σε άλλο δοκίμασε; Οχι.Αμα ερθει Αθηνα θα το ψαξω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, cumulus είπε Η κορη μου ,που σπουδαζει εκτος Αττικης,σημερα προσπαθησε να σηκωσει χρηματα με την revolut ,απο ατμ της Eurobank ,αλλα το μηχανημα της εβγαλε μηνυμα οτι η καρτα δεν ειναι συμβατη,οποτε παπαλα.Δεν παιζει η revo με eurobank; Πριν ένα μηνα έβγαλα χρησιμοποιώντας το ανέπαφο χωρίς πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 E-παραβολο μέσω revolut γίνεται να πληρώσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, koularasss είπε E-παραβολο μέσω revolut γίνεται να πληρώσω; Mεσα απο την εφαρμογή της όχι.Δεν έχεις ελληνική τράπεζα; https://www1.gsis.gr/sgsisapps/eparavolo/public/paymentinfo.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomelene Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα Αν και εψαξα δεν πολυκαταλαβα, ειχα βαλει καποτε ενα 20αρικο σε κρυπτονομισματα στο revolut , το 15% ισχυει και για τοσο μικρα ποσα (στην εφορια) ; Χωρις να εχω καν κερδος , η πχ αν πουλησω τις μοναδες και αγορασω αλλες θα εχω θεμα ; Η το καλυτερο θα ηταν να τις αφησω ως εχουν χωρις να πουλησω μην δημιουργηθει θεμα ; Γενικα δεν εχω σκοπο να ξαναβαλω οτιδηποτε μπει στην revolut ξανα σε ελληνικη τραπεζα αν και δεν νομιζω να παιζει ρολο γιατι ολα φαινονται Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SkiLopSaRo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα, Θα παραχωρησω την φυσική μου καρτα Ρεβολουτ σε δικό μου άνθρωπο ο οποίος θα πάει ταξίδι σε χώρα εκτός Ευρώ. Γενικά δεν έχω κάνει πολλές συναλλαγές με την Ρεβολουτ, περίπου 20€ έχω βάλει απο τον Αύγουστο του '20 που την δημιούργησα, τα οποια πήγαν στα έξοδα για να λάβω την φυσική κάρτα και κάποιες άλλες μικρές συναλλαγές. Επειδή τώρα θα καταθέσω περίπου 200€ για να γίνουν συνάλλαγμα, λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα; Έχω απενεργοποιησει την ασφάλεια τοποθεσίας της κάρτας. Με προβληματίζει τυχόν κλείδωμα του λογαριασμού εξαιτίας ξαφνικης μεγάλης κίνησης, να μην κρεμάσω και τον άνθρωπο μου. Επίσης δεν εχω δηλώσει ακομα ΑΦΜ για να εγγραφώ στην Revolut Bank. Μπορώ να εξυπηρετησω τον άνθρωπο ή λέτε να έχω καμιά δυσάρεστη έκπληξη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, SkiLopSaRo είπε Καλησπέρα, Θα παραχωρησω την φυσική μου καρτα Ρεβολουτ σε δικό μου άνθρωπο ο οποίος θα πάει ταξίδι σε χώρα εκτός Ευρώ. Γενικά δεν έχω κάνει πολλές συναλλαγές με την Ρεβολουτ, περίπου 20€ έχω βάλει απο τον Αύγουστο του '20 που την δημιούργησα, τα οποια πήγαν στα έξοδα για να λάβω την φυσική κάρτα και κάποιες άλλες μικρές συναλλαγές. Επειδή τώρα θα καταθέσω περίπου 200€ για να γίνουν συνάλλαγμα, λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα; Έχω απενεργοποιησει την ασφάλεια τοποθεσίας της κάρτας. Με προβληματίζει τυχόν κλείδωμα του λογαριασμού εξαιτίας ξαφνικης μεγάλης κίνησης, να μην κρεμάσω και τον άνθρωπο μου. Επίσης δεν εχω δηλώσει ακομα ΑΦΜ για να εγγραφώ στην Revolut Bank. Μπορώ να εξυπηρετησω τον άνθρωπο ή λέτε να έχω καμιά δυσάρεστη έκπληξη; Tι πρόβλημα;Δεν κλειδώνει έτσι απλά επειδή κάνεις κίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, SkiLopSaRo είπε Καλησπέρα, Θα παραχωρησω την φυσική μου καρτα Ρεβολουτ σε δικό μου άνθρωπο ο οποίος θα πάει ταξίδι σε χώρα εκτός Ευρώ. Γενικά δεν έχω κάνει πολλές συναλλαγές με την Ρεβολουτ, περίπου 20€ έχω βάλει απο τον Αύγουστο του '20 που την δημιούργησα, τα οποια πήγαν στα έξοδα για να λάβω την φυσική κάρτα και κάποιες άλλες μικρές συναλλαγές. Επειδή τώρα θα καταθέσω περίπου 200€ για να γίνουν συνάλλαγμα, λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα; Έχω απενεργοποιησει την ασφάλεια τοποθεσίας της κάρτας. Με προβληματίζει τυχόν κλείδωμα του λογαριασμού εξαιτίας ξαφνικης μεγάλης κίνησης, να μην κρεμάσω και τον άνθρωπο μου. Επίσης δεν εχω δηλώσει ακομα ΑΦΜ για να εγγραφώ στην Revolut Bank. Μπορώ να εξυπηρετησω τον άνθρωπο ή λέτε να έχω καμιά δυσάρεστη έκπληξη; 200€ δεν είναι μεγάλη κίνηση. Επίσης μπορεί να βγάλει δική του κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, panomelene είπε Καλησπέρα Αν και εψαξα δεν πολυκαταλαβα, ειχα βαλει καποτε ενα 20αρικο σε κρυπτονομισματα στο revolut , το 15% ισχυει και για τοσο μικρα ποσα (στην εφορια) ; Χωρις να εχω καν κερδος , η πχ αν πουλησω τις μοναδες και αγορασω αλλες θα εχω θεμα ; Η το καλυτερο θα ηταν να τις αφησω ως εχουν χωρις να πουλησω μην δημιουργηθει θεμα ; Γενικα δεν εχω σκοπο να ξαναβαλω οτιδηποτε μπει στην revolut ξανα σε ελληνικη τραπεζα αν και δεν νομιζω να παιζει ρολο γιατι ολα φαινονται Ευχαριστώ Μην κάνεις τίποτα. Άσε τους να ιδρώσουν για να τα βρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα