cumulus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Copy paste από απάντηση που πήρε μέλος από γειτονικό φορουμ Έκανα chat μαζί τους, αφορά το trading account. Το έστειλαν σε όσους έχουν trading account (μετοχές, όχι crypto) και ας μην έχουν μετοχές μέσα (απλά έκαναν click στην ενεργοποίηση). Θα ζητήσουν σε 2η φάση έγγραφο του ΤΙΝ (Trading Identification Number, στην Ελλάδα είναι ο ΑΦΜ μας), αν δεν το δώσουμε σε εύλογο χρονικό διάστημα θα μπει περιορισμός στον trading λογαριασμό (όχι σε όλον τον λογαριασμό στην Revolut) σε sell-only (να μην μπορεί να αγοράσει νέες μετοχές αλλά μόνο να πουλήσει τις υπάρχουσες. 1
Doubt Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 19 λεπτά πριν, cumulus είπε Θα ζητήσουν σε 2η φάση έγγραφο του ΤΙΝ (Trading Identification Number, στην Ελλάδα είναι ο ΑΦΜ μας), αν δεν το δώσουμε σε εύλογο χρονικό διάστημα θα μπει περιορισμός στον trading λογαριασμό (όχι σε όλον τον λογαριασμό στην Revolut) σε sell-only (να μην μπορεί να αγοράσει νέες μετοχές αλλά μόνο να πουλήσει τις υπάρχουσες. Εγώ είμαι σε sell-only από μόνος μου, από τότε που ανέβασαν τις προμήθειες. Έχει κι αλλού πορτοκαλιές.
cumulus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Doubt είπε Εγώ είμαι σε sell-only από μόνος μου, από τότε που ανέβασαν τις προμήθειες. Έχει κι αλλού πορτοκαλιές. Εγω εχω 2 ολόκληρα ευρώ σε μετοχές 😄
alfeios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, cumulus είπε Εγω εχω 2 ολόκληρα ευρώ σε μετοχές 😄 Εχω πολύ πολύ περισσοτερα. 22€ σε κρυπτονόμισμα
activex Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Στις 10/10/2021 στις 10:05 ΠΜ, cumulus είπε Copy paste από απάντηση που πήρε μέλος από γειτονικό φορουμ Έκανα chat μαζί τους, αφορά το trading account. Το έστειλαν σε όσους έχουν trading account (μετοχές, όχι crypto) και ας μην έχουν μετοχές μέσα (απλά έκαναν click στην ενεργοποίηση). Θα ζητήσουν σε 2η φάση έγγραφο του ΤΙΝ (Trading Identification Number, στην Ελλάδα είναι ο ΑΦΜ μας), αν δεν το δώσουμε σε εύλογο χρονικό διάστημα θα μπει περιορισμός στον trading λογαριασμό (όχι σε όλον τον λογαριασμό στην Revolut) σε sell-only (να μην μπορεί να αγοράσει νέες μετοχές αλλά μόνο να πουλήσει τις υπάρχουσες. Ευχαριστούμε φίλε. Μας διαφώτισες
NikosKallithea Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το θέμα είναι τι έγγραφο στέλνουμε για την ταυτοποιηση του αφμ, γιατι δεν θυμάμαι τι είχα στείλει τότε. Αν ξερει κάποιος ας μας πει. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από NikosKallithea
Doubt Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δεν θυμάμαι να είχα στείλει κάτι, δήλωσα πως το ΑΦΜ μου είναι "αυτό".
activex Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Το θέμα είναι τι έγγραφο στέλνουμε για την ταυτοποιηση του αφμ, γιατι δεν θυμάμαι τι είχα στείλει τότε. Αν ξερει κάποιος ας μας πει. το εκκαθαριστικό στην Ελλάδα δεν θεωρείτε επίσημο; λογικά κανει, αν και δε ξερω τι ισχύει με την (Ελληνική) γλωσσα ΥΓ. Για την εγράφη ολοι γράψαμε το αφμ. Δε στείλαμε έγγραφο. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από activex
Amadis de Gaula Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Στις 9/10/2021 στις 12:41 ΠΜ, Doubt είπε Δεν μπορείς να ξεκινήσεις trading λογαριασμό χωρίς ΑΦΜ. ισχύει, αλλά... το ΑΦΜ πήγαινε στα χαρτιά για τον broker, οπότε είναι εφικτός ο συνδυασμός δηλωμένο ΑΦΜ στον broker - μή δηλωμένο ΑΦΜ στην revolut
NikosKallithea Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Στα αγγλικα τπαρχει τροπος να τυπώσουμε το εκκαθαριστικό ή τα στοιχεια μητρωου, γυρναει δηλαδή με καποιον τροπο στα αγγλικα το ταξις, γιατι προβλέπω προβλήματα με την ρεβο
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Στα αγγλικα τπαρχει τροπος να τυπώσουμε το εκκαθαριστικό ή τα στοιχεια μητρωου, γυρναει δηλαδή με καποιον τροπο στα αγγλικα το ταξις, γιατι προβλέπω προβλήματα με την ρεβο Γιατί να το θελουν στα αγγλικά;
alfeios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Στα αγγλικα τπαρχει τροπος να τυπώσουμε το εκκαθαριστικό ή τα στοιχεια μητρωου, γυρναει δηλαδή με καποιον τροπο στα αγγλικα το ταξις, γιατι προβλέπω προβλήματα με την ρεβο Τα ελληνικα ειναι επίσημη γλωσσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης https://europa.eu/european-union/about-eu/eu-languages_el Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από alfeios
NikosKallithea Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί να το θελουν στα αγγλικά; Δεν ξέρω, ρωταω για να είμαι ετοιμος
Doubt Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Προτρέχετε χωρίς λόγο. Όοοοταν στείλουν το περίφημο email θα γράψουν και τι θέλουν ακριβώς. 55 λεπτά πριν, Amadis de Gaula είπε ισχύει, αλλά... το ΑΦΜ πήγαινε στα χαρτιά για τον broker, οπότε είναι εφικτός ο συνδυασμός δηλωμένο ΑΦΜ στον broker - μή δηλωμένο ΑΦΜ στην revolut Αναφορά σε κείμενο The document number we currently have from when you opened your Revolut Trading account seems to be incorrect.
Amadis de Gaula Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Doubt είπε The document number we currently have from when you opened your Revolut Trading account seems to be incorrect. Δεν αναιρεί αυτό που λέω. Με την ίδια διατύπωση έχει σταλεί ακόμα και σε αυτούς στους οποίους δεν εμφανίζεται ΑΦΜ στα προσωπικά στοιχεία στο app της revolut. Υποθέτω είναι κακώς γενικευμένη διατύπωση εκ μέρους τους. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από Amadis de Gaula
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα