Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, manost είπε

Προχτές αγόρασα από ένα ψιλικατζίδικο ένα πακέτο τσιγάρα, και ενώ το κόστος ήταν € 4,00, για πρώτη φορά είδα χρέωση στη εφαρμογή της Revolut € 4,06.

Φυσικά και δεν έχει να κάνει με τα € 0,06, αλλά επειδή δεν έχω δει extra χρέωση σε προηγούμενες αγορές, σας έχει τύχει κι εσάς κάτι παρόμοιο;

Μαλλον τόσο σε χρέωσε ο ψιλικατζης

• Like 1
  • Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 hours ago, manost said:

Προχτές αγόρασα από ένα ψιλικατζίδικο ένα πακέτο τσιγάρα, και ενώ το κόστος ήταν € 4,00, για πρώτη φορά είδα χρέωση στη εφαρμογή της Revolut € 4,06.

Φυσικά και δεν έχει να κάνει με τα € 0,06, αλλά επειδή δεν έχω δει extra χρέωση σε προηγούμενες αγορές, σας έχει τύχει κι εσάς κάτι παρόμοιο;

Το pos χρέωσε σε δολάρια ή λίρες Αγγλίας. 

Δημοσ.

καλησπέρα. Μου έστειλε φίλος sms για να εγγραφώ στην revolut. Μου είπε οτι με την εγγραφή μου θα έχει κέρδος αυτός 30Ε. Και οτι εγώ δεν έχω να χάσω κάτι, δηλαδή αποκτώ την κάρτα και αν δεν θέλω δεν βάζω καθόλου χρήματα μέσα. Ισχύει αυτό? Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να βάλω κάποια χρήματα ή να δώσω κάποια χρήματα? (εστω και πολύ λίγα)?

Επίσης επειδή είμαι ελεύθερος επαγγελματίας θα πρέπει να την δηλώνω στην φορολογική δήλωση? 

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Δε ξέρω αν αναφέρθηκε αλλα αν μπορεί κάποιος να διαφωτίσει. Πηρα ενα mail απο revolut και λέει "The document number we currently have from when you opened your Revolut Trading account seems to be incorrect." 

Έχει κανείς ιδέα τι θέλουν να τους στείλεις και γιατι τώρα; το εχω κανα χρόνο κάνω κανονικά συναλλαγές, πρώτη φορά λαμβάνω τέτοιο mail... 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

καλησπέρα. Μου έστειλε φίλος sms για να εγγραφώ στην revolut. Μου είπε οτι με την εγγραφή μου θα έχει κέρδος αυτός 30Ε. Και οτι εγώ δεν έχω να χάσω κάτι, δηλαδή αποκτώ την κάρτα και αν δεν θέλω δεν βάζω καθόλου χρήματα μέσα. Ισχύει αυτό? Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να βάλω κάποια χρήματα ή να δώσω κάποια χρήματα? (εστω και πολύ λίγα)?

Επίσης επειδή είμαι ελεύθερος επαγγελματίας θα πρέπει να την δηλώνω στην φορολογική δήλωση? 

Ευχαριστώ πολύ!

Αναφορά σε κείμενο

Τι πρέπει να κάνουν οι φίλοι μου;

1. Να δημιουργήσουν λογαριασμό Revolut χρησιμοποιώντας τον μοναδικό σύνδεσμο σύστασης που τους στείλατε.
  2. Να επαληθεύσουν την ταυτότητά τους και να περάσουν με επιτυχία τη διαδικασία ελέγχου «Γνώρισε τον πελάτη σου» ή Know Your Customer - KYC.
  3. Να φορτίσουν τον λογαριασμό τους συνδέοντας έναν άλλον τραπεζικό λογαριασμό ή χρησιμοποιώντας μια τραπεζική κάρτα.
  4. Να παραγγείλουν μια φυσική κάρτα Revolut (μπορεί να ισχύουν χρεώσεις παράδοσης).
  5. Να πραγματοποιήσουν 3 συναλλαγές αγοράς με τη νέα κάρτα Revolut (μπορεί να γίνει μέσω εικονικής κάρτας, ενώ περιμένουν τη φυσική κάρτα τους) ύψους τουλάχιστον €5 εκάστη.
  6. Και φυσικά, προτού λήξει η προωθητική ενέργεια στις 26 Οκτωβρίου 2021 11:59 μ.μ. GMT.

1. Αυτά λεει η Revolut οτι πρεπει να κανεις εσυ για να παρει αυτος τα 30€
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, activex είπε

Δε ξέρω αν αναφέρθηκε αλλα αν μπορεί κάποιος να διαφωτίσει. Πηρα ενα mail απο revolut και λέει "The document number we currently have from when you opened your Revolut Trading account seems to be incorrect." 

Έχει κανείς ιδέα τι θέλουν να τους στείλεις και γιατι τώρα; το εχω κανα χρόνο κάνω κανονικά συναλλαγές, πρώτη φορά λαμβάνω τέτοιο mail... 

Τα ιδια και εγω .Εβγαλες καμια ακρη;

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

Ευχαριστώ πολύ!

Πρέπει να κάνεις κατάθεση 10 ευρώ τουλάχιστον. Τα 5 θα στα κρατήσουν σαν έξοδα αποστολής της κάρτας που θα σου στείλουν και μετά πρέπει να κάνεις τρεις συναλλαγές (π.χ. να πας σε ένα περίπτερο και να αγοράσεις τρεις σοκολάτες με ξεχωριστή χρέωση κάθε φορά). Οπότε πες τον φίλο σου να σου δώσει 10 ευρώ για να εισπράξει αυτός τα 30. Εσύ θα έχεις κέρδος τις 3 σοκολάτες.

• Like 2
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, alfeios είπε

1. Αυτά λεει η Revolut οτι πρεπει να κανεις εσυ για να παρει αυτος τα 30€

καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ. Αρα δεν τα ξέρει καλά ή δεν μου τα λεεί καλά. Μπορείς να μου δώσεις το λινκ που τα διάβασες αυτά? Ευχαριστώ και πάλι!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tzitzikas2 είπε

καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ. Αρα δεν τα ξέρει καλά ή δεν μου τα λεεί καλά. Μπορείς να μου δώσεις το λινκ που τα διάβασες αυτά? Ευχαριστώ και πάλι!

Πες του το και θα το βρει αυτός.Ξέρει που θα το βρει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, activex είπε

Πηρα ενα mail απο revolut και λέει "The document number we currently have from when you opened your Revolut Trading account seems to be incorrect." 

Κι εγώ τα ίδια. Δεν μπορεί να δώσαμε όλοι λάθος ΑΦΜ, κάποια ..λακία του συστήματος μάλλον.

Θα ακολουθήσει κι άλλο mail, για να δούμε.

Αναφορά σε κείμενο

You don't need to do anything now, this is just a heads-up that we'll be asking you for this information.

It's important that you provide this information as soon as possible when you get our follow-up message.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

Δεν υπάρχει link. Είναι το mail που έστειλε η Revolut στους χρήστες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...