Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

v8.24 beta 506, μια απ’ τα ίδια.
Μήπως να κάνω uninstall & install; Το καθάρισμα της cache δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα...

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 9-11 είπε

v8.24 beta 506, μια απ’ τα ίδια.
Μήπως να κάνω uninstall & install; Το καθάρισμα της cache δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα...

οντως κατεβαίνει και αυτή.

Δεν νομίζω ότι εχεις και άλλη επιλογή.

Δημοσ.

Δεν βλέπω να σώζεται, έχει μπει σε loop.
Ευτυχώς δηλαδή που δεν είχα τίποτα προγραμματισμένο κι έχω μέσα μόνο €5.

Τώρα που μπήκα στο beta channel θα ενημερώνεται μόνο από εκεί; Δηλαδή θα παρακάμπτει τις stable versions;
Σκεφτόμουν, μιας και δεν το χρειάζομαι άμεσα, να το αφήσω καμιά βδομάδα μπας και φτιάξει με την επόμενη κανονική ενημέρωση.

Μήπως άλλαξαν τα requirements της Revolut και δεν πήρα είδηση;
Έχω Redmi Note 4 / MIUI Global 11.0.2, μιλάμε δηλαδή για Android 7.0 (“Nougat”)

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Greektrooper είπε

Ή αυτό ή μήπως έχεις κανά Block This? Δοκίμασε να το βάλεις σε white list μπας και ισιωσει.

Όχι παιδιά, το ανέφερα και νωρίτερα:

Αναφορά σε κείμενο

Redmi Note 4 με MIUI Global 11.0.2 βασισμένο σε Android 7.0 (“Nougat”)

Δεν ξέρω πότε χάλασε. Πριν 2-3 μέρες έγινε update του Blokada, σκέφτηκα πως ίσως έπαιζε ρόλο αλλά δοκίμασα και χωρίς αυτό (deactivated, όχι uninstalled) και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.
Αν επιχειρήσω να μπω offline, περνάει επιτυχώς το στάδιο αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος και πλοηγούμαι στα menu χωρίς να εμφανίζονται νούμερα/λεπτομέρειες (λογικό).
Με το που θα ανοίξω το WiFi, crashάρει!
Υπάρχουν κάποιες σκόρπιες αναφορές για "infinite login loop" στην κοινότητα υποστήριξης της Revolut, αλλά είναι παλιές (η νεότερη χρονολογείται από το 2019)

Δημοσ.

Χθες είχε πάλι ενημέρωση η εφαρμογή.

Δοκίμασε κάτι πιο "δραστικό". Uninstall revolut, blockada, εγκατάσταση ξανά revolut stable τελευταία έκδοση (δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προτάθηκε beta) και το ξαναβλέπεις.

Αν δεν πιάσει, προσπάθησε να επικοινωνήσεις με το support.

Δημοσ.

Τελικά το θέμα λύθηκε επιλέγοντας Clear All Data (το Clear Cache δεν αρκούσε)
Χρειάστηκε να κάνω authentication & ζητήθηκε ξανά selfie - κλασικά όταν είσαι at your worst.

Από όλο αυτό το φακέλωμα, αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι οι φωτογραφίες.
Χρηματοπιστωτικό ίδρυμα είναι, το βρίσκω λογικό να ζητούν ΑΦΜ. Ανανέωση selfie όμως, για ποιον λόγο;
Είχε πάρει κάτι το μάτι και χθες όταν μπήκα στον λογαριασμό με το PC https://app.revolut.com/ και αφού εστάλη PIN με SMS. Δεν θυμάμαι τι έλεγε το μήνυμα, "Please take another selfie", κάτι τέτοιο, δυστυχώς δεν το συγκράτησα.

Έχω μία υποψία πως η στραβή έγινε μετά από καθάρισμα του Cleaner της Xiaomi.
Απ’ ότι βλέπω στο default mode διαγράφει την cache αρκετών apps, ανάμεσα σε αυτά και του Revolut. Μην χάσουν κι αυτοί οι ******δες!

1000001234_XiaomiMIUICleanerScreenshot_2021-10-0420-15-05_com_miui.cleanmaster.jpg.7d09f6eee45fd25e0a6cee47311b03cd.jpg

Δημοσ.

To atm μου κραταει προμηθεια αλλα η revolut λεει οτι οι πρωτες αναληψεις ειναι δωρεαν. Πρεπει να παω σε καποιο ειδικο ατμ;

Οι καταθεσεις στο revolut iban μου φαινονται αυτοματα στην εφορια ή πρεπει να τις δηλωσω; 

Τι ισχυει για τη δικαιολογηση του αφορολογητου με ηλεκτρονικες αγορες; Πρεπει να δηλωσω τις αγορες απο revolut ή φαινονται στο taxis αυτοματα;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Tempor είπε

To atm μου κραταει προμηθεια αλλα η revolut λεει οτι οι πρωτες αναληψεις ειναι δωρεαν. Πρεπει να παω σε καποιο ειδικο ατμ;

Οι καταθεσεις στο revolut iban μου φαινονται αυτοματα στην εφορια ή πρεπει να τις δηλωσω; 

Τι ισχυει για τη δικαιολογηση του αφορολογητου με ηλεκτρονικες αγορες; Πρεπει να δηλωσω τις αγορες απο revolut ή φαινονται στο taxis αυτοματα;

Oι αναλήψεις είναι δωρεάν απο την πλευρά της revolut. Εμεις πληρώνουμε την χρήση του ΑΤΜ στην τράπεζα του.

Οχι δεν φαίνονται αυτόματα,τα βάζεις μονος σου στην φορολογική σου δήλωση .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tempor είπε

Δεν ισχύει αυτό για κάρτες εξωτερικού.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα σε όλους 

Έχει κάνει κάποιος την ασφάλεια του κινητού? Την έχει χρειαστεί? 

Επίσης δεν έχω καταλάβει αν έχεις ασφάλεια κινητού αυτόματα με το που επιλέγεις κάποιο πλάνο plus κτλ η το αγοράζεις έξτρα ανεξάρτητα 

Ευχαριστώ προκαταβολικά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την αγοράζεις έξτρα. Η μόνη διαφορά είναι οτι στα premium πακέτα (premium, metal)  ειναι πιο φτηνή.  

https://www.revolut.com/en-GR/mobile-phone-insurance

Βλεποντας λιγο τις τιμές (δοκιμάζοντας πακέτα) φαινεται οτι συμφέρει σε ακριβά κινητά (πάνω από 700 Ευρώ). 

Υπόψιν δεν καλύπτει κλοπή.

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ.
6 hours ago, prometheas said:

Την αγοράζεις έξτρα. Η μόνη διαφορά είναι οτι στα premium πακέτα (premium, metal)  ειναι πιο φτηνή.  

https://www.revolut.com/en-GR/mobile-phone-insurance

Βλεποντας λιγο τις τιμές (δοκιμάζοντας πακέτα) φαινεται οτι συμφέρει σε ακριβά κινητά (πάνω από 700 Ευρώ). 

Υπόψιν δεν καλύπτει κλοπή.

Μμ νόμιζα ότι καλύπτει και κλοπή, αλλά οκ.. Έχω ακούσει ότι έχει και η curve συμφέροντα πακέτα 

Δημοσ.

Προχτές αγόρασα από ένα ψιλικατζίδικο ένα πακέτο τσιγάρα, και ενώ το κόστος ήταν € 4,00, για πρώτη φορά είδα χρέωση στη εφαρμογή της Revolut € 4,06.

Φυσικά και δεν έχει να κάνει με τα € 0,06, αλλά επειδή δεν έχω δει extra χρέωση σε προηγούμενες αγορές, σας έχει τύχει κι εσάς κάτι παρόμοιο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...