petran91 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Κακώς κανεις πληρωμές με ρεβο, εκτός αν ειναι μαύρα και δεν σε ενδιαφέρει το αφορολογητο Έχω φτάσει το στόχο του αφορολόγητου γι αυτό άρχισα να την χρησιμοποιώ τελευταία.
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Θα παω ταξιδι σε χωρα εκτος €, ποιος ειναι ο καλυτερος τρόπος χρησης της Revolut για να εχω το δυνατο λιγοτερη χασουρα; μπορω να τη φορτισω σε € και μετα να το κανω μετατροπη στο τοπικο νομισμα και να πληρωνω ετσι;
Hapatingo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 29 minutes ago, Spect~ said: Θα παω ταξιδι σε χωρα εκτος €, ποιος ειναι ο καλυτερος τρόπος χρησης της Revolut για να εχω το δυνατο λιγοτερη χασουρα; μπορω να τη φορτισω σε € και μετα να το κανω μετατροπη στο τοπικο νομισμα και να πληρωνω ετσι; Ναι, αυτό κάνω και εγώ, το προτιμώ από το να πληρώνω σε ευρώ και στην τρέχουσα ισοτιμία. Και αν μιλάμε για περίεργες χώρες μεταφέρω όλα τα ευρώ και όλα τα νομίσματα σε vault ώστε να μην γίνει καμία στραβή και το pos του καταστήματος χρεώσει σε ευρώ μαζί με την προμήθεια τράπεζας της τοπικής χώρας.
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Ναι, αυτό κάνω και εγώ, το προτιμώ από το να πληρώνω σε ευρώ και στην τρέχουσα ισοτιμία. Και αν μιλάμε για περίεργες χώρες μεταφέρω όλα τα ευρώ και όλα τα νομίσματα σε vault ώστε να μην γίνει καμία στραβή και το pos του καταστήματος χρεώσει σε ευρώ μαζί με την προμήθεια τράπεζας της τοπικής χώρας. Επειδη δεν εχω χρησιμοποιησει την ρεβολουτ αρκετα για δωσε λιγες λεπτομερειες για το vault. Η αλλαγη απο ευρω σε οτι νομισμα ειναι γινεται με ποιο συνάλαγμα; ξερουμε;
Hapatingo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 19 minutes ago, Spect~ said: Επειδη δεν εχω χρησιμοποιησει την ρεβολουτ αρκετα για δωσε λιγες λεπτομερειες για το vault. Η αλλαγη απο ευρω σε οτι νομισμα ειναι γινεται με ποιο συνάλαγμα; ξερουμε; Το vault απλά είναι ένας χώρους που αποθηκεύεις τα χρήματα. Ουσιαστικά τα αδρανοποιείς. Ώστε εάν γίνει καμία χρέωση στην κάρτα σου να φαίνεται πως δεν έχει υπόλοιπο χρημάτων, άδειος λογαριασμός. Εάν πέραν του ευρώ έχεις και δολάρια ή άλλο συνάλλαγμα δημιουργείς vaults με το ανάλογο νόμισμα και τα αποθηκευεις εκεί. Εννοείτε ότι τα χρήματα της τοπικής χώρας δεν τα βάζεις σε vault για να μπορείς να κάνεις ανενόχλητος αγορές στο τοπικό νόμισμα. Την τρέχουσα ισοτιμία θα την δεις μέσα από την εφαρμογή και αν υπάρχουν έξοδα συναλλάγματος. Μέχρι 1.000€/ μήνα είναι δωρεάν οι μετατροπές συναλλάγματος. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Το vault απλά είναι ένας χώρους που αποθηκεύεις τα χρήματα. Ουσιαστικά τα αδρανοποιείς. Ώστε εάν γίνει καμία χρέωση στην κάρτα σου να φαίνεται πως δεν έχει υπόλοιπο χρημάτων, άδειος λογαριασμός. Εάν πέραν του ευρώ έχεις και δολάρια ή άλλο συνάλλαγμα δημιουργείς vaults με το ανάλογο νόμισμα και τα αποθηκευεις εκεί. Εννοείτε ότι τα χρήματα της τοπικής χώρας δεν τα βάζεις σε vault για να μπορείς να κάνεις ανενόχλητος αγορές στο τοπικό νόμισμα. Την τρέχουσα ισοτιμία θα την δεις μέσα από την εφαρμογή και αν υπάρχουν έξοδα συναλλάγματος. Μέχρι 1.000€/ μήνα είναι δωρεάν οι μετατροπές συναλλάγματος. ΟΚ το χω.. Ευχαριστω για τις πληροφοριες!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης αν η χώρα εκτός Ευρώ που θα πας δεν είναι το ΗΒ ή καμια στη Σκανδιναβία, είναι χρήσιμο να σηκώσεις και λίγα λεφτά στο τοπικό νόμισμα, μέχρι το όριο της Revo για δωρεαν αναλήψεις για να εχεις ψιλά στην τσέπη σου.
bjj-p Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Απετυχε μια πληρωμη που εχω βαλει λογω χαμηλου υπολοιπου. Το θεμα ειναι οτι το συνολο σε ευρω και αλλα νομισματα αρκει για την πληρωμη. Τι παιζει; Στο q&a λεει γεμιστε το ποσο στο νομισμα που γινεται η πληρωμη. δεν επρεπε να μετατρεψει αυτοματα και να ολοκληρωσει τη συναλλαγη;
NikosKallithea Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 53 λεπτά πριν, bjj-p είπε Απετυχε μια πληρωμη που εχω βαλει λογω χαμηλου υπολοιπου. Το θεμα ειναι οτι το συνολο σε ευρω και αλλα νομισματα αρκει για την πληρωμη. Τι παιζει; Στο q&a λεει γεμιστε το ποσο στο νομισμα που γινεται η πληρωμη. δεν επρεπε να μετατρεψει αυτοματα και να ολοκληρωσει τη συναλλαγη; οχι, παίρνει μονο απο ενα νόμισμα, εσυ το μετατρέπεις μονος σου
bjj-p Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 15 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε οχι, παίρνει μονο απο ενα νόμισμα, εσυ το μετατρέπεις μονος σου Αυτο αλλαξε προσφατα; Γιατι παλιοτερα ειχα γραψει πως σε συναλλαγη, η ρεβο εκανε απο μονη της πωληση της απαιτουμενης αξιας απο κρυπτο ωστε να ολοκληρωθει η συναλλαγη. Κατι που φυσικα δεν ηθελα, το εψαξα και εγραψα και εδω οτι μπορεις να ορισεις τον κρυπτο λογαριασμο ως «ανενεργο», δηλ δεν επιτρεπεται να συμμετεχει σε συναλλαγες. Δεν καταλαβαινω γιατι τα υπολοιπα νομισματα να μην συμμετεχουν στη συμπληρωση του ποσου..
NikosKallithea Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 11 λεπτά πριν, bjj-p είπε Αυτο αλλαξε προσφατα; Γιατι παλιοτερα ειχα γραψει πως σε συναλλαγη, η ρεβο εκανε απο μονη της πωληση της απαιτουμενης αξιας απο κρυπτο ωστε να ολοκληρωθει η συναλλαγη. Κατι που φυσικα δεν ηθελα, το εψαξα και εγραψα και εδω οτι μπορεις να ορισεις τον κρυπτο λογαριασμο ως «ανενεργο», δηλ δεν επιτρεπεται να συμμετεχει σε συναλλαγες. Δεν καταλαβαινω γιατι τα υπολοιπα νομισματα να μην συμμετεχουν στη συμπληρωση του ποσου.. Δεν ξερω για κρυπτο, αλλα με διαφορετικά νομίσματα ποτε δεν συμπλήρωνε για να ολοκληρώσει μια πληρωμή
9-11 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Crashάρει σε κανέναν άλλο το app; Είχα αρκετό καιρό να το χρησιμοποιήσω (σίγουρα πάνω από δύο εβδομάδες, μπορεί και μήνα) και παρότι έκανα reboot για παν ενδεχόμενο μου βγάζει "Revolut has stopped" και με ξαναπετάει στη login screen. Δεν προλαβαίνω να δω και τις λεπτομέρειες του σφάλματος πανάθεμά το! Αναγκάστηκα να μπω απ’ το PC και μάλιστα για την επαλήθευση χρήστη κατέφυγα στην μέθοδο αποστολής SMS (είπαμε, το app crashάρει αμέσως μετά το στάδιο του δακτυλικού αποτυπώματος)
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, 9-11 είπε Crashάρει σε κανέναν άλλο το app; Είχα αρκετό καιρό να το χρησιμοποιήσω (σίγουρα πάνω από δύο εβδομάδες, μπορεί και μήνα) και παρότι έκανα reboot για παν ενδεχόμενο μου βγάζει "Revolut has stopped" και με ξαναπετάει στη login screen. Δεν προλαβαίνω να δω και τις λεπτομέρειες του σφάλματος πανάθεμά το! Αναγκάστηκα να μπω απ’ το PC και μάλιστα για την επαλήθευση χρήστη κατέφυγα στην μέθοδο αποστολής SMS (είπαμε, το app crashάρει αμέσως μετά το στάδιο του δακτυλικού αποτυπώματος) για κοιτα μην θελει update.Εμενα στην beta κάθε μέρα κάνει update.Δουλευει κανονικά πάντως.
alfeios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε για κοιτα μην θελει update.Εμενα στην beta κάθε μέρα κάνει update.Δουλευει κανονικά πάντως. Το ίδιο ακριβώς ήθελα να γράψω, με προλαβες 1
9-11 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Version 8.22.1 | Last update: Sep 29, 2021 Αρκετά πρόσφατο μου φαίνεται. Υπάρχει δυνατότητα rollback σε προηγούμενη έκδοση; Συνέβη κάτι απίστευτο [;] Μπήκε στο main menu ενώ είχα ΚΛΕΙΣΤΟ το WiFi (και τα data) Τι άλλο θα δούμε; Με το που απέκτησε πρόσβαση στο internet, ξαναcrashάρισε! Αυτή τη φορά έχω μπροστά μου το Report - το MIUI μου ζητάει να το στείλω στη Xiaomi. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2021 από 9-11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα