kostakiss Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 14 hours ago, itheodo said: Τη revolut τη δηλώνετε στο Ε1 ως τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό; 1 hour ago, ppetr said: Ωχ, το ξεχασα! Θα έπρεπε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Realzeus_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Φυσικά, υπάρχει ο κωδικός 029 στο Ε1... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freelove Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Η revolut στην Αγγλία τής κάρτες virtual τής έχει visa η MasterCard όπως Ελλάδα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 40 λεπτά πριν, freelove είπε Η revolut στην Αγγλία τής κάρτες virtual τής έχει visa η MasterCard όπως Ελλάδα?? Εμένα ειναι visa αν σε ενδιαφέρει τόσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Εμένα οι virtual είναι μια και μια ,η glow που έλαβα πριν μερικούς μηνες είναι visa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Εμβάσματα απο εξωτερικό χρεώνονται στη revolut; Κάποιος που να την έχει συνδέσει με το ebay; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, ObeyWario! είπε Εμβάσματα απο εξωτερικό χρεώνονται στη revolut; Η revolut δεν χρεώνει κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Realzeus_ είπε Φυσικά, υπάρχει ο κωδικός 029 στο Ε1... Προσωπικα θεωρω αν εχεις μεταβει στην bank, οκ να το προσθεσεις. Αν οχι, ειναι μικροτερης σημασιας ειδικα αν εχεις λιγα χρηματα μεσα. Δηλ αν εχεις δεκαρες και στο paypal balance, τότε θα δηλωσεις λογαριασμο στο Αμερικα ; 😛 Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2021 από runner69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 14/9/2021 στις 12:32 ΠΜ, freelove είπε Η revolut στην Αγγλία τής κάρτες virtual τής έχει visa η MasterCard όπως Ελλάδα?? Αυτό αλλάζει παντού κατα καιρούς δεν είναι στανταρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nosstrom Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 υπάρχει τρόπος να δημιουργησουμε revolut χωρίς να βάλουμε ΑΦΜ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 11 hours ago, nosstrom said: υπάρχει τρόπος να δημιουργησουμε revolut χωρίς να βάλουμε ΑΦΜ? θα πατησεις 'Not Now" , οπότε γίνεται έμμεσο skip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nosstrom Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, kostakiss είπε θα πατησεις 'Not Now" , οπότε γίνεται έμμεσο skip. Σε ευχαριστώ το έκανα . Οποτε σε περίπτωση χρήσης του λογαριασμού κάρτας , πρέπει να δηλωθεί έτσι δεν είναι ; Πρέπει να ενημερώσω λογιστή λογικά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 45 minutes ago, nosstrom said: Σε ευχαριστώ το έκανα . Οποτε σε περίπτωση χρήσης του λογαριασμού κάρτας , πρέπει να δηλωθεί έτσι δεν είναι ; Πρέπει να ενημερώσω λογιστή λογικά ; δεν υπαρχει κατι ξεκαθαρο , αλλα αφου δεν δηλωσεις αφμ , ο λογιστης μου, μου ειπε οτι δε χρειαζεται ακομα. τωρα αν κανεις χρήση πολλα € το χρονο , συμβουλεψου τον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα, ρίχοντας μια ματιά στις τελευταίες σελίδες δεν έχει απαντηθεί κάτι αντίστοιχο. Έχω κάνει εγγραφή στη Revolut bank. Η μόνη χρήση που της κάνω είναι να βάζω χρήματα από την ελληνική μου κάρτα και να πληρώνω τις καθημερινές μου αγορές μέσω Revolut. Πρέπει να ενημερώσω τον λογιστή μου για κάτι ή δεν είναι απαραίτητο; Μιλάμε για πληρωμές της τάξης ~500€ μηνιαίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 54 λεπτά πριν, petran91 είπε Καλησπέρα, ρίχοντας μια ματιά στις τελευταίες σελίδες δεν έχει απαντηθεί κάτι αντίστοιχο. Έχω κάνει εγγραφή στη Revolut bank. Η μόνη χρήση που της κάνω είναι να βάζω χρήματα από την ελληνική μου κάρτα και να πληρώνω τις καθημερινές μου αγορές μέσω Revolut. Πρέπει να ενημερώσω τον λογιστή μου για κάτι ή δεν είναι απαραίτητο; Μιλάμε για πληρωμές της τάξης ~500€ μηνιαίως. Κακώς κανεις πληρωμές με ρεβο, εκτός αν ειναι μαύρα και δεν σε ενδιαφέρει το αφορολογητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα