d4mage Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, alfeios είπε Η δικη μου με ΕΛΤΑ ηρθε Οκ! Ήταν στην ταχυδρομική θυρίδα. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από d4mage 1
JoannisV Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά να ρωτήσω κάτι μιας και δεν το βρίσκω οσο κ αν ψάχνω στο google. Η revo σου δίνει λέει ανάληψη μέχρι 200€/200£ χωρίς κάποιο φόρο εφόσον επιλέξεις την μετατροπή να την κάνει η Revo (μετά έχει φόρο 2%). Το θέμα είναι σε ποιο ΑΤΜ να τα τραβήξω; Δεν κραταεί η τράπεζα (της οποίας ανήκει το ΑΤΜ) κάποια προμήθεια για την ανάληψη; (Δεν μιλάω για μετατροπή αφού θα γίνεται όπως είπα απο την Revolut) Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από JoannisV
turbat0s Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Έχουν υπάρξει αναφορές για ΑΤΜ που χρεώνουν προμήθεια ανάληψης, χωρίς όμως να έχει σχηματιστεί πλήρης εικόνα. Απλά δοκίμασε και αν σου ζητήσουν προμήθεια μην εκτελέσεις την ανάληψη. 1
spy_vlsi Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, turbat0s είπε Έχουν υπάρξει αναφορές για ΑΤΜ που χρεώνουν προμήθεια ανάληψης, χωρίς όμως να έχει σχηματιστεί πλήρης εικόνα. Απλά δοκίμασε και αν σου ζητήσουν προμήθεια μην εκτελέσεις την ανάληψη. νομιζω ειχε αναφερφει οτι εδω στην Ελλαδα η Alpha ειναι αυτη που δεν κρατα προμηθεια αναληψης
molot12 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξαφνικα εξαφανιστηκε απο την εφαρμογη η επιλογη για top up φορτιση δηλ. μεσω αλλης καρτας !! Μηπως παιζει ρολο οτι ληγει η παρουσα καρτα αυτο το μηνα και εχω παραγγειλει καινουργια; Περιεργο... Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από molot12
turbat0s Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, molot12 είπε Ξαφνικα εξαφανιστηκε απο την εφαρμογη η επιλογη για top up φορτιση δηλ. μεσω αλλης καρτας !! Μηπως παιζει ρολο οτι ληγει η παρουσα καρτα αυτο το μηνα και εχω παραγγειλει καινουργια; Περιεργο... Και γώ έχω παραγγείλει νέα, αλλά η επιλογή για φόρτιση μέσω άλλης κάρτας υπάρχει κανονικά...
spartak1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, molot12 είπε Ξαφνικα εξαφανιστηκε απο την εφαρμογη η επιλογη για top up φορτιση δηλ. μεσω αλλης καρτας !! Μηπως παιζει ρολο οτι ληγει η παρουσα καρτα αυτο το μηνα και εχω παραγγειλει καινουργια; Περιεργο... Σε μένα η επιλογή εμφανίζεται κανονικά.
Par1s* Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Σχετικά με το revolut business γνωρίζει κάποιος; Η δημιουργία business account έχει την ίδια ισχύ που θα είχε όπως ένας λογαριασμός σε μία φυσική τράπεζα; Δηλαδη μπορεί να είναι ο βασικός (και μοναδικός) τραπεζικός λογαριασμός μίας βρετανικής επιχείρησης (Ltd);
georgerov Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, Par1s* είπε Σχετικά με το revolut business γνωρίζει κάποιος; Η δημιουργία business account έχει την ίδια ισχύ που θα είχε όπως ένας λογαριασμός σε μία φυσική τράπεζα; Δηλαδη μπορεί να είναι ο βασικός (και μοναδικός) τραπεζικός λογαριασμός μίας βρετανικής επιχείρησης (Ltd); Η revolut δεν είναι τραπεζικός λογαριασμός σε πρώτη φάση. Δες Monzo / Starling για τέτοια χρήση. 1
Hapatingo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 43 minutes ago, georgerov said: Η revolut δεν είναι τραπεζικός λογαριασμός σε πρώτη φάση. Δες Monzo / Starling για τέτοια χρήση. Αν μέρη άσχετο, εάν δεν κάνω λάθος χρησιμοποιείς και monzo. Έχεις δοκιμάσει την αποταμίευση με 1%?
georgerov Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Αν μέρη άσχετο, εάν δεν κάνω λάθος χρησιμοποιείς και monzo. Έχεις δοκιμάσει την αποταμίευση με 1%? Ναι και τις 2! Δεν το έχω κάνει γιατί έχω με την τραπεζα μου 1,5% αλλά φαίνεται πολύ καλή εναλλακτική, η starling δίνει 0,5 αν δεν κάνω λάθος από day 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Par1s* είπε Σχετικά με το revolut business γνωρίζει κάποιος; Η δημιουργία business account έχει την ίδια ισχύ που θα είχε όπως ένας λογαριασμός σε μία φυσική τράπεζα; Δηλαδη μπορεί να είναι ο βασικός (και μοναδικός) τραπεζικός λογαριασμός μίας βρετανικής επιχείρησης (Ltd); δες www.mypos.com εχεις επιχειρηματικο λογαριασμο στην αγγλια μαζι με δυνατοτητα αποδοχης καρτων (online, με pos και απο το κινητο σου) και μπορει αν θελει ο επιχειρηματιας να τον εχει ως μοναδικο λογαριασμο της επιχειρησης του. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
dimitrislitsikakis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, VICKR είπε δες www.mypos.com εχεις επιχειρηματικο λογαριασμο στην αγγλια μαζι με δυνατοτητα αποδοχης καρτων (online, με pos και απο το κινητο σου) και μπορει αν θελει ο επιχειρηματιας να τον εχει ως μοναδικο λογαριασμο της επιχειρησης του. Από το site τους: "Σας ενημερώνουμε πως οι συσκευές myPOS δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν για παραγγελία και ενεργοποίηση στην Ελλάδα" Κατά τ' άλλα, στην αρχική ερώτηση του @Par1s* το Revolut Business δίνει ένα global business current account για εύκολες παγκόσμιες πληρωμές με prepaid κάρτες πληρωμών για τους εταιρικούς χτήστες και ένα Open API για αυτοματοποίηση διαδικασιών. Ήδη 60,000+ επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη το έχουν επιλέξει σαν λύση και στην Ελλάδα υπάρχουν εταιρείες από μικρομεσαίες μέχρι και εισηγμένες στο Χρηματηστήριο Αθηνών με λογαριασμό Revolut Business. Κάθε Τρίτη στις 12μμ γίνεται ένα webinar με παρουσίαση της πλατφόρμας και απαντήσεις σ' όλες τις ερωτήσεις. Για παρακολούθηση, κάνεις εγγραφή στο: https://app.livestorm.co/revolut/save-time-save-money-revolut-2
molot12 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, georgerov είπε Η revolut δεν είναι τραπεζικός λογαριασμός σε πρώτη φάση. Δες Monzo / Starling για τέτοια χρήση. Μπορεί η Monzo και η Starling να έχουν τραπεζική άδεια αλλά είναι για κατοίκους Αγγλίας, εμεις απο Ελλάδα δεν μπορούμε να ανοίξουμε λογαριασμό. Η δε starling ακόμα και εικονική διεύθυνση να δώσεις στην Αγγλία δεν δέχεται να εγκατασταθεί σε κινητό εκτός αγγλικού δικτύου ! Τωρα σχετικά με την τελευταία ενημερωση της εφαρμογής στην έκδοση 5.12 να προσέξετε όσοι ακόμα τρέχετε κινητό με android 4.4 Kitkat γιατί σταμάτησαν την τεχνική υποστήριξη απο την Revolut (η Ν26 έχει σταματήσει απο το καλοκαίρι) και η εφαρμογή άρχισε να μου κάνει κολπάκια πχ. δεν εμφάνιζε την επιλογή για top up απο κάρτα εξωτερικού αλλά με κανά δύο logout, απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση ... έστρωσε ! Ολα καλά αλλά προφανώς πρέπει να αναβαθμιστω με αγορά νέου κινητού με πιο πρόσφατη έκδοση android. Εν αναμονή λοιπόν των προσφορών στα κινεζομάγαζα για Χριστουγεννιάτικο δωράκι στον εαυτό μου
turbat0s Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, molot12 είπε Εν αναμονή λοιπόν των προσφορών στα κινεζομάγαζα για Χριστουγεννιάτικο δωράκι στον εαυτό μου Τότε ψωνίζουν όλοι και ανεβαίνουν οι τιμές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα