Hapatingo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Η άλλη λύση για όσους έχουν alpha bank είναι η skrill. Κάνουν δωρεάν έμβασμα απο alpha bank σε alpha bank και με την καρτα της skrill (συνδρομή 10/ έτος) στέλνουν τα χρήματα στη revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Η άλλη λύση για όσους έχουν alpha bank είναι η skrill. Κάνουν δωρεάν έμβασμα απο alpha bank σε alpha bank και με την καρτα της skrill (συνδρομή 10/ έτος) στέλνουν τα χρήματα στη revolut. Εχει 1% χρέωση η skrill για το έμβασμα οπότε δε συμφέρει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αγαπητοί συμφορουμίτες το ζητούμενο είναι να μπορεί να φορτιστεί η Revolut μέσω Ελληνικής κάρτας άμεσα με μικρό κόστος ή ακόμα καλύτερα δωρεάν (απίθανο για Ελλάδα) και όχι μέσω ξένων καρτών. Αν λοιπόν υπάρχει κάποιο παραθυράκι ας το δημοσιοποιήσει κάποιος, διαφορετικά τα πράγματα μένουν ως έχει. ΥΓ. Απλα έχω μια απορία που ίσως ο πιο κατάλληλος να μας απαντήσει είναι ο συμφορουμίτης που προωθεί την Revolut στην Ελλάδα (συγνώμη που μου διαφεύγει το όνομά του). Η ερώτηση είναι γιατί δεν φορτίζει η Revolut μέσω ελληνικής mastercard όπως φορτίζουν άλλες κάρτες εξωτερικού ; H υποψία μου είναι οτι κάθε mastercard που εκδόθηκε στην ΕΕ μπορεί να φορτίσει mastercard της ΕΕ σε ευρώ, το θέμα είναι πως μπλοκάρει την διαδικασία η Εθνική και γιατί να μην ισχύει για την mastercard της revolut (ίσως επειδή την βλέπει το σύστημα ως κάρτα με GBP και όχι EUR ; ) Μέσω του δικτύου της Visa δυστυχώς δεν γίνεται. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από molot12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis808 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους! Αρχισα κ εγώ σήμερα να ψάχνω περισσότερο για την revolut μετά από παρότρυνση γνωστού μου και ομολογώ ότι δείχνει πολύ συμφέρουσα. Γιαυτό, έχω ήδη κάνει λογαριασμό κ έστειλα έμβασμα μέσω ebanking της Πειραιώς σήμερα το βράδυ (με 1€ προμήθεια) αναμένοντας να φτάσει για να παραγγείλω την φυσική κάρτα μου. Εφόσον όμως δεν σκοπεύω να πάω εξωτερικό σύντομα, και μου στέλνουν χρήματα από Πειραιώς, έχω κάποιο ουσιώδες πλεονέκτημα στην χρήση της revolut? Μου στέλνονται χρήματα κάθε 15μερες (όχι μεγάλα ποσά) και το 1€ το γλύτωνα λόγω Πειραιώς. Θα ήθελα να χρησιμοποιώ revolut για να μην έχω όλα χρήματα μου σε ελληνική τράπεζα, αλλά ρωτάω να μάθω αν έχω κάποιο άλλο πλεονέκτημα καθώς είμαι νέος στον όλο χώρο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Τα βασικά: Τα χρήματα σου δεν γνωρίζουν περιορισμό σε αντίθεση με τα ελληνικά ευρώ στην cc εποχή. Δεν υπάρχει προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος σε αντίθεση με τις ελληνικές τράπεζες που χρεώνουν με ελάχιστη χρέωση το 1 ευρώ. Στέλνεις και δέχεσαι δωρεάν εμβάσματα με άλλους σε αντίθεση με τις ελληνικές τράπεζες που χρεώνουν 1 ευρώ και 3 ευρώ αντίστοιχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis808 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, Hapatingo είπε Τα βασικά: Τα χρήματα σου δεν γνωρίζουν περιορισμό σε αντίθεση με τα ελληνικά ευρώ στην cc εποχή. Δεν υπάρχει προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος σε αντίθεση με τις ελληνικές τράπεζες που χρεώνουν με ελάχιστη χρέωση το 1 ευρώ. Στέλνεις και δέχεσαι δωρεάν εμβάσματα με άλλους σε αντίθεση με τις ελληνικές τράπεζες που χρεώνουν 1 ευρώ και 3 ευρώ αντίστοιχα. Αυτά που διάβασα δηλαδή πάνω κάτω. Τέλεια, ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, giannis808 είπε Αυτά που διάβασα δηλαδή πάνω κάτω. Τέλεια, ευχαριστώ πολύ! Ωστόσο, η Revolut δεν είναι μια λύση για να μην έχεις όλα τα χρήματα σου στην Ελλάδα. Για τέτοιους σκοπούς καλύτερα να δεις άλλες υπηρεσίες. Η Revolut είναι ο καλύτερος μεσάζοντας για τις συναλλαγές σου αλλά όχι ο σταθμός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis808 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, georgerov είπε Ωστόσο, η Revolut δεν είναι μια λύση για να μην έχεις όλα τα χρήματα σου στην Ελλάδα. Για τέτοιους σκοπούς καλύτερα να δεις άλλες υπηρεσίες. Η Revolut είναι ο καλύτερος μεσάζοντας για τις συναλλαγές σου αλλά όχι ο σταθμός. Ναι δεν είχα σκοπό να τα αφήνω εκεί, ευχαριστώ για την επισήμανση. Συνήθως σκέφτομαι ότι χρήματα μπαίνουν να βγαίνουν σε διάστημα μερών σε αγορές είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας, και κατά βάση να την έχω για σύνδεση με το pp και αγορές από Κινα κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα με την revolut είναι , τι θα γίνει μετά το Brexit .Γιαυτό παλεύουν εδώ και ένα χρόνο να πάρουν τραπεζική άδεια μέσα στην ευρωζώνη.Στην αρχή πήγαν Λιθουανία , και τώρα έχουν κάνει αίτηση για Λουξεμβούργο, τουλάχιστον έτσι γράφεται. Προσωπικά , λόγω της ανεβασμένης δραστηριότητάς τους στην Ελλάδα , πιστεύω ότι μπορεί να παίζει και το σενάριο να ζητήσουν τραπεζική άδεια στην Ελλάδα. Το θέμα βέβαια είναι , ότι αν εγκατασταθούν στην ευρωζώνη μετά το Brexit , τι διαφορά θα έχει από μια οποιαδήποτε "ελληνική" τραπεζική κατάθεση. Επίσης δεν πιστεύω να συνεχίσει για πολύ ακόμη ο τόσο εύκολος τρόπος να ανοίξεις λογαριασμό . Πάντως είναι πολύ έξυπνο που ζητάν νέου τύπου δίπλωμα (που εδώ που τα λέμε είναι πολύ πιο ασφαλές από τις παρωχημένες ταυτότητες ) σε αντίθεση με την Ν26 που είναι αρτηριοσκληρωτική στο θέμα αυτό. Αν πάρουν τραπεζική άδεια μάλλον θα αυστηροποιηθούν και οι λογαριασμοί (ζητώντας και ΑΦΜ φυσικά).Προς το παρόν για διαδικτυακές συναλλαγές μια χαρά είναι η revolut . Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από evkar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχουν ήδη τραπεζική άδεια στην Λιθουανία αλλα δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα. Απο οτι φαίνεται το Brexit παγώνει για την ώρα. https://community.revolut.com/t/revolut-lands-in-the-usa/12406/209 Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από Hapatingo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Hapatingo είπε Έχουν ήδη τραπεζική άδεια στην Λιθουανία αλλα δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα. Απο οτι φαίνεται το Brexit παγώνει για την ώρα. https://community.revolut.com/t/revolut-lands-in-the-usa/12406/209 Πάντως από τα αρχεία της κεντρικής τράπεζας της Λιθουανίας φαίνεται απλά να έχουν άδεια ινστιτούτο ηλεκτρονικού χρήματος όπως η viva εδώ, τραπεζική άδεια δεν φαίνεται επίσημα να έχουν https://www.lb.lt/en/sfi-financial-market-participants?query=Revolut+Ltd&ff=1&market=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 9 minutes ago, dexterios said: Πάντως από τα αρχεία της κεντρικής τράπεζας της Λιθουανίας φαίνεται απλά να έχουν άδεια ινστιτούτο ηλεκτρονικού χρήματος όπως η viva εδώ, τραπεζική άδεια δεν φαίνεται επίσημα να έχουν https://www.lb.lt/en/sfi-financial-market-participants?query=Revolut+Ltd&ff=1&market=1 Η τράπεζα τους συνήθως περιγράφεται ως revolut technologies, είτε στην Ευρώπη, είτε στην Αμερική. Είναι διαφορετική εταιρία από την revolut ltd (ίδια μεν, διαφορετική δε). Το πρόβλημα είναι οτι οι νόμοι της Λιθουανίας δεν επιτρέπουν στις τράπεζες να διαχειρίζονται cryptocorency. Και για αυτό μπορεί να αλλάξει και χώρα εάν δεν βρεθεί λύση. Πάντως ως τράπεζα επίσημα δεν έχει ανοίξει. https://rekvizitai.vz.lt/en/company/revolut_technologies/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 1/11 περίμενα την κάρτα και ενώ έχουν ανοίξει τα δικαιώματα στην εφαρμογή δεν την έχω παραλάβει ακόμη! Μέχρι 5/11 εάν δεν είναι στα χέρια μου πρέπει να κάνω resend. Αρχικά που να ψάξω; Mε DHL θα ρθει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Ξέρει κανείς 1. Πως ακριβώς δουλεύει αυτού του είδους η κάρτα? 2. Αν μπορούμε να την προσθέσουμε στο paypal? 3. Είναι αξιόπιστη? 4. Δεν χρειάζεται να την ενώσεις με άλλο λογαριασμό τραπέζης ή στην ουσία είναι αυτή η τράπεζα - κάρτα σου? Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας προκαταβολικά. Και το repost ήταν επειδή μάλλον είχα κάνει τις ερωτήσεις σε λάθος τοπικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, d4mage είπε 1/11 περίμενα την κάρτα και ενώ έχουν ανοίξει τα δικαιώματα στην εφαρμογή δεν την έχω παραλάβει ακόμη! Μέχρι 5/11 εάν δεν είναι στα χέρια μου πρέπει να κάνω resend. Αρχικά που να ψάξω; Mε DHL θα ρθει; Η δικη μου με ΕΛΤΑ ηρθε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα