Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρησιμοποιω την καρτα παρα πολυ συχνα εδω και δυο χρονια. Εχω κανει πληρη εγγραφη και ταυτοποιηση απο τοτε. την φορτιζω με καρτες της Alpha Bank και της Eurobank χωρις κανενα προβλημα. Σημερα παρουσιαστηκε ενα προβλημα. Δεν μπορω να φορτισω με top up στο κινητό. Στην web εφαρμογη φορτιζω κανονικα

Screenshot_2021-04-30-20-05-30-228_com.revolut.revolut (1).jpg

και αν πατησω προσθεστε χρηματα σε EUR, βγαινει αυτο

Screenshot_2021-04-30-20-05-37-444_com.revolut.revolut (1).jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 λεπτά πριν, alfeios είπε

Χρησιμοποιω την καρτα παρα πολυ συχνα εδω και δυο χρονια. Εχω κανει πληρη εγγραφη και ταυτοποιηση απο τοτε. την φορτιζω με καρτες της Alpha Bank και της Eurobank χωρις κανενα προβλημα. Σημερα παρουσιαστηκε ενα προβλημα. Δεν μπορω να φορτισω με top up στο κινητό. Στην web εφαρμογη φορτιζω κανονικα

Screenshot_2021-04-30-20-05-30-228_com.revolut.revolut (1).jpg

και αν πατησω προσθεστε χρηματα σε EUR, βγαινει αυτο

Κατέβασα ένα update μόλις τώρα, για ξαναδοκίμασε.

5 λεπτά πριν, alfeios είπε

Κι εγώ το κατέβασα. Από τότε το κάνει αυτό

Λογικά λόγο του update θα συμβαίνει αυτό. Περίμενε για καινούργιο σε καμιά 1-2 μέρες

• Like 1
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, asdfnikos είπε

Λογικά λόγο του update θα συμβαίνει αυτό. Περίμενε για καινούργιο σε καμιά 1-2 μέρες

Αυτή είναι μια λογική εξήγηση

7 ώρες πριν, Alekos_37 είπε

Καλησπέρα και πάλι,

Σήμερα έκανα μια δεύτερη προσπάθεια. Απο Πειραιώς αυτήν την φορά. Όντως επέλεξα να ΜΗΝ κάνει μετατροπή η τράπεζα και χρεώθηκα σε ευρώ. Αυτήν την φορά βέβαια, η τράπεζα χρέωσε έξοδα ανάληψης €3.

Αυτό το χρεώνουν όλες οι τράπεζες;

Είναι ποσό ανάλογα του ύψους της ανάληψης;

Ολα τα ΑΤΜ των γνωστων τραπεζών  έχουν χρεώση όταν κάνεις ανάληψη με ρεβολουτ

1 ώρα πριν, alfeios είπε

Αυτή είναι μια λογική εξήγηση

καθαρισε το cache της εφαρμογής.

6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

καθαρισε το cache της εφαρμογής.

Αυτό ήταν. Ευχαριστώ. Το είχα σκεφτεί αλλά φοβήθηκα να το κάνω μήπως ζητήσει από την αρχή ταυτότητες κλπ. Ζητησε μόνο αριθμό τηλεφώνου, τετραψήφιο κωδικό και φωτογραφία για να κάνει επαλήθευση. Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα όλα εντάξει. Να σαι καλα

• Like 2

17 ώρες πριν, Alekos_37 είπε

Καλησπέρα και πάλι,

Σήμερα έκανα μια δεύτερη προσπάθεια. Απο Πειραιώς αυτήν την φορά. Όντως επέλεξα να ΜΗΝ κάνει μετατροπή η τράπεζα και χρεώθηκα σε ευρώ. Αυτήν την φορά βέβαια, η τράπεζα χρέωσε έξοδα ανάληψης €3.

Αυτό το χρεώνουν όλες οι τράπεζες;

Είναι ποσό ανάλογα του ύψους της ανάληψης;

Και οι Ελληνικες καρτες εχουν χρεωση εξοδων αναληψης, οταν κανεις αναληψη σε διαφορετικης τραπεζας ΑΤΜ απο την τραπεζα της καρτας σου.

• Like 1

5 ώρες πριν, alfeios είπε

Αυτό ήταν. Ευχαριστώ. Το είχα σκεφτεί αλλά φοβήθηκα να το κάνω μήπως ζητήσει από την αρχή ταυτότητες κλπ. Ζητησε μόνο αριθμό τηλεφώνου, τετραψήφιο κωδικό και φωτογραφία για να κάνει επαλήθευση. Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα όλα εντάξει. Να σαι καλα

Ευχαριστώ αλλά μάλλον κάποιο άλλο κόλλημα είχε φάει το δικό σου.Με καθάρισμα cache και όχι data δεν θα έπρεπε να στα ζητάει αυτα.Μολις έκανα  στο δικό μου clear cache και δεν ζητησε τίποτα.Εχει βγάλει και κάμποσα update τις τελευταίες μερες ,τουλάχιστον στην  beta,οπότε μάλλον κάτι έχουν κανει αυτοί.

Οπως και να έχει αν δουλευει ..... όλα είναι καλά.

• Thanks 1

46 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ευχαριστώ αλλά μάλλον κάποιο άλλο κόλλημα είχε φάει το δικό σου.Με καθάρισμα cache και όχι data δεν θα έπρεπε να στα ζητάει αυτα.Μολις έκανα  στο δικό μου clear cache και δεν ζητησε τίποτα

Υπάρχουν 2 επιλογές, προσωρινή μνήμη μόνο και όλα τα δεδομένα. Αν επιλέξεις "όλα" ξεκινάει από την αρχή, όπως γράφτηκε.

• Like 1

38 λεπτά πριν, Doubt είπε

Υπάρχουν 2 επιλογές, προσωρινή μνήμη μόνο και όλα τα δεδομένα. Αν επιλέξεις "όλα" ξεκινάει από την αρχή, όπως γράφτηκε.

Εγώ έγραψα για cache πάντως και όχι  clear data .

2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Εγώ έγραψα για cache πάντως και όχι  clear data .

Ναι. Εγώ έκανα εκκαθαριση δεδομενων

• Like 1

Μια ερωτηση παιδια: Θελω να στειλω καποια χρηματα απο revolut σε Alpha/Eurobank. Το ονομα του λογαραισμου το βαζω με Ελληνικους χαρακτηρες, οπως ειναι κανονικα, η καλυτερα με λατινικους?

Ρωταω γιατι πριν απο πολυ καιρο ειχα στειλει ενα πολυ μικκο ποσο στην Εθνικη, για να τσεκαρω οτι λειτουργει, και παρολο που εφτασε εχει μεινει σαν δεσμευση, δεν εχει πιστωθει. Οταν ρωτησα την τραπεζα, μου ειπαν οτι δεν εχει ολοκληρωμενα στοιχεια. Τους πηγα και το statement της μεταφορας αλλα τιποτα. Αντε βγαλε ακρη...

Δεν ασχοληθηκα παραπανω γιατι, οπως ειπα, το ποσο ηταν εξαιρετικα μικρο αλλα δεν θελω να παθω το ιδιο και τωρα.

5 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Μια ερωτηση παιδια: Θελω να στειλω καποια χρηματα απο revolut σε Alpha/Eurobank. Το ονομα του λογαραισμου το βαζω με Ελληνικους χαρακτηρες, οπως ειναι κανονικα, η καλυτερα με λατινικους?

Ρωταω γιατι πριν απο πολυ καιρο ειχα στειλει ενα πολυ μικκο ποσο στην Εθνικη, για να τσεκαρω οτι λειτουργει, και παρολο που εφτασε εχει μεινει σαν δεσμευση, δεν εχει πιστωθει. Οταν ρωτησα την τραπεζα, μου ειπαν οτι δεν εχει ολοκληρωμενα στοιχεια. Τους πηγα και το statement της μεταφορας αλλα τιποτα. Αντε βγαλε ακρη...

Δεν ασχοληθηκα παραπανω γιατι, οπως ειπα, το ποσο ηταν εξαιρετικα μικρο αλλα δεν θελω να παθω το ιδιο και τωρα.

Λατινικούς χαρακτήρες.

Mε τι το είχες στείλει πιο παλιά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...