jok Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Καλησπερα εκανα χθες revolut για binance να την συνδεσω εκει.Μου ηρθε ειδοποιηση στην εφαρμογη για revolut bank και ζητουσε αφμ πατησα ακυρο.ειναι αναγκαστικο να γινει αυτο να δηλωσω αφμ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 7 ώρες πριν, jok είπε Καλησπερα εκανα χθες revolut για binance να την συνδεσω εκει.Μου ηρθε ειδοποιηση στην εφαρμογη για revolut bank και ζητουσε αφμ πατησα ακυρο.ειναι αναγκαστικο να γινει αυτο να δηλωσω αφμ; Αν θέλεις Revolut Bank λογαριασμό, ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jok Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 45 λεπτά πριν, Doubt είπε Αν θέλεις Revolut Bank λογαριασμό, ναι. Οχι εγω απλα θελω για τα crypto μεσω binance τιποτα παραπανω και καμια αγορα amazon λογικα δεν θα χρειαζεται να το κανω revolut bank Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, jok είπε Οχι εγω απλα θελω για τα crypto μεσω binance τιποτα παραπανω και καμια αγορα amazon λογικα δεν θα χρειαζεται να το κανω revolut bank Με τα crypto πολυ πιθανο να σου κλειδωσουν τον λογαριασμό, ειδικά από binance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jok Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, georgerov είπε Με τα crypto πολυ πιθανο να σου κλειδωσουν τον λογαριασμό, ειδικά από binance. Ααα δεν το γνωριζω για ποιο λογο;εχω διαβασει απο πολλους μεσω binance οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, georgerov είπε Με τα crypto πολυ πιθανο να σου κλειδωσουν τον λογαριασμό, ειδικά από binance. δεν ισχύει αυτό φίλε μου, 4 φορές έχω στείλει σε Binance και 1 έχω κανει ανάληψη από Binance στη ρεβο, όχι μόνο περνάει αλλά περνάει άμεσα, σαββατοκύριακο, βράδυ.... @jok σου εστειλα οδηγίες μεσω ΡΜ Επεξ/σία 29 Απριλίου 2021 από pp6210 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jok Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 12 λεπτά πριν, pp6210 είπε δεν ισχύει αυτό φίλε μου, 4 φορές έχω στείλει σε Binance και 1 έχω κανει ανάληψη από Binance στη ρεβο, όχι μόνο περνάει αλλά περνάει άμεσα, σαββατοκύριακο, βράδυ.... @jok σου εστειλα οδηγίες μεσω ΡΜ Ευχαριστω παρα πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 35 λεπτά πριν, pp6210 είπε δεν ισχύει αυτό φίλε μου, 4 φορές έχω στείλει σε Binance και 1 έχω κανει ανάληψη από Binance στη ρεβο, όχι μόνο περνάει αλλά περνάει άμεσα, σαββατοκύριακο, βράδυ.... @jok σου εστειλα οδηγίες μεσω ΡΜ Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά μια βόλτα στο subreddit της Revolut θα δεις οτι εχουν αρκετοι τετοια θεματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archimidis Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 45 λεπτά πριν, pp6210 είπε δεν ισχύει αυτό φίλε μου, 4 φορές έχω στείλει σε Binance και 1 έχω κανει ανάληψη από Binance στη ρεβο, όχι μόνο περνάει αλλά περνάει άμεσα, σαββατοκύριακο, βράδυ.... @jok σου εστειλα οδηγίες μεσω ΡΜ θα με ενδιέφερε και εμένα καθώς και εγώ άνοιξα προχθές για το ίδιο λόγο. Ευχαριστώ, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Το να στειλεις χρηματα απο revo σε Binanance δεν το θεωρω υποπτη κίνηση για να σου κλειδωσουν το λογαριασμο. Το αναποδο σεναριο φοβαμαι, μην σου ζητανε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 παιδιά όλα ανοικτά είναι, π.χ. ρεβο και ΚΡΑΚΕΝ δεν παίζει όπως έχουν αναφέρει σε θεμα των ανταλακτηρίων. σε κάθε περίπτωση, όσο δουλεύει βολεύει, αν και όταν έρθει κάποιο λοκ και εδώ (π.χ. η Εθνική δεν σε αφήνει καν να στείλεις σε binance λένε κάποιο φίλοι) θα το αντιμετωπίσουμε... εφοσον το binance ειναι μια νόμιμη και αξιόπιστη πλατφόρμα, που έχει κάνει KYC διαδικασία, και εφόσον δεν μιλάμε για τίποτα τρελλά ποσά που μπορεί να τριγκάρουν τίποτα anti moneylaundring controls, δεν νομίζω οτι θα υπάρχει πρόβλημα πάντως. Παρόλο που είναι οφ τοπικ για εδώ, επιτρέψτε μου να θυμίσω τον βασικότερο κανόνα στους δυο φίλους οτι στα κρυπτονομίσματα βάζουμε μόνο όσα χρήματα είμαστε διατεθιμένοι να χάσουμε, και όχι ποσά που θα μας λείψουν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inel Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Όποιος επιθυμεί να ανοιξει καινούριο λογαριασμό και να παραγγειλει τη φυσική κάρτα 'δωρεάν', μπορώ να του στείλω να κάνει εγγραφη μέσα απο το link μου, ας μου στειλει πμ. 1. Αφου γίνει εγγραφή στην εφαρμογή αποκλειστικά μέσα απο το link μου, στη συνέχεια πρέπει να: 2. Συνδέσεις την κάρτα σου για να προσθέσεις κάποια χρήματα και να παραγγείλεις την φυσική κάρτα. 3. Να ολοκληρώσεις 3 αγορές με την κάρτα (μπορεί να γίνει με τη virtual κάρτα καθώς περιμένεις να έρθει η φυσική κάρτα) Όλα αυτά τα βήματα πρέπει να έχουν γίνει αυστηρά πριν τις 13 Μαίου. Μόλις λάβω το bonus απο την εγγραφή, μπορώ να στείλω πίσω 7+1 = 8 ευρώ. Προσοχή! Θα στείλω το ποσό μόνο εφόσον ολοκληρωθουν σωστά όλα τα παραπάνω βήματα και λάβω ο ίδιος το bonus. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2021 από inel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 👆 Το κάνω κι εγώ αυτό .. Το θέμα είναι ποιος θα μου έχει εμπιστοσύνη. 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasallinone Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Δίνω και εγώ 8 ευρώ χωρίς ορια και προϋποθέσεις. Λόγο αυξημένης ζήτησης αλλά αιτήματα δεν θα γίνονται δεκτά. Ευχαριστώ. 😁 Επεξ/σία 30 Απριλίου 2021 από Kostasallinone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alekos_37 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Στις 26/4/2021 στις 10:05 ΠΜ, Alekos_37 είπε Καλημέρα, Είμαι σχετικά νέος με την Revolut και δυστυχώς στην προσπάθεια μου να κάνω ανάληψη απο ένα ΑΤΜ της Alpha Bank, η διαδικασία μου άφησε αρνητικές εντυπώσεις. Επέλεξα να κάνω ανάληψη χρησιμοποιώντας την κάρτα της Revolut και το σύστημα μου έδωσε τα χρήματα που ζήτησα, ΟΜΩΣ χρέωσε τον λογαριασμό σε δολάρια, έκανε μετατροπή και κράτησε και προμήθεια συναλλάγματος. Ενώ ο λογαριασμός είναι κανονικά σε ευρώ!! Εγώ έκανα κάτι λάθος ή ή υπάρχει θέμα με το account; Ευχαριστώ! Καλησπέρα και πάλι, Σήμερα έκανα μια δεύτερη προσπάθεια. Απο Πειραιώς αυτήν την φορά. Όντως επέλεξα να ΜΗΝ κάνει μετατροπή η τράπεζα και χρεώθηκα σε ευρώ. Αυτήν την φορά βέβαια, η τράπεζα χρέωσε έξοδα ανάληψης €3. Αυτό το χρεώνουν όλες οι τράπεζες; Είναι ποσό ανάλογα του ύψους της ανάληψης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα