Doubt Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Georgegoum είπε Καλησπέρα, εχω πολλες απορίες ως προς την λειτουργία αυτή της κάρτας και το thread είναι άπειρο για να το πιασω από την αρχή, όποτε θα ρωτήσω, αν απλά θέλω να έχω ένα λογαριασμό με κάποιο ποσο σταθερό μέσα υπάρχει λόγος να τα βάλω στην revolut ή σε μια ελληνική τράπεζα; αν μπορείτε να μου τονισετε κανα δυο οφέλη σε σχέση με τον λογαριασμό στην Πειραιώς ας πουμε🙃🙃 Πείτε με και boomer! Αγορές σε ξένο νόμισμα (πλην € δηλαδή) και ταξίδια σε χώρες εκτός €. Δευτερευόντως, αν σε ενδιαφέρει να βάλεις κάποια χρήματα 💸 σε κρυπτονομίσματα.(υπάρχουν και καλύτερες επιλογές) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Διάβασα στο blog της revolut στις 8/4/21 οτι θα εισάγει 11 νέα κρυπτονομίσματα αλλά εμένα δεν μου εμφανίζονται στο λογαριασμό μου.Έχω τα κλασικά 10 (bitcoin,bitcoin cash,eos,etherium,litecoin,omg network,0x,ripple,stellar,tezos).Εσας σας τα έχει εμφανίσει; Μήπως θέλει κάποια ενέργεια να κάνω; -edit- Μου τα εμφάνισε τελικά μετά από update της εφαρμογής..... Επεξ/σία 15 Απριλίου 2021 από tarantules 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 7 minutes ago, tarantules said: Διάβασα στο blog της revolut στις 8/4/21 οτι θα εισάγει 11 νέα κρυπτονομίσματα αλλά εμένα δεν μου εμφανίζονται στο λογαριασμό μου.Έχω τα κλασικά 10 (bitcoin,bitcoin cash,eos,etherium,litecoin,omg network,0x,ripple,stellar,tezos).Εσας σας τα έχει εμφανίσει; Μήπως θέλει κάποια ενέργεια να κάνω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oasisAthens Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Παιδιά καλησπέρα.... Πως βλέπω εαν έχω κάνει την αλλαγή σε Bank? Δεν θυμάμαι εαν το έχω πατήσει και πλέον δεν μου το εμφανίζει κάπου. .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros750 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 11 λεπτά πριν, oasisAthens είπε Παιδιά καλησπέρα.... Πως βλέπω εαν έχω κάνει την αλλαγή σε Bank? Δεν θυμάμαι εαν το έχω πατήσει και πλέον δεν μου το εμφανίζει κάπου. .... Εννοείς από UK σε LT? Πας στις 3 τελείες (...) δίπλα από το "αποστολή" και επιλέγεις στοιχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oasisAthens Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Η διαφορά δλδ που έλεγε μεταφερθείτε στην Revolut Bank κτλ αφορούσε μόνο την έδρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, oasisAthens είπε Παιδιά καλησπέρα.... Πως βλέπω εαν έχω κάνει την αλλαγή σε Bank? Δεν θυμάμαι εαν το έχω πατήσει και πλέον δεν μου το εμφανίζει κάπου. .... Mono αν εχεις στειλει αφμ. αν οχι δεν εισαι σε προστασια bank Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oasisAthens Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Mono αν εχεις στειλει αφμ. αν οχι δεν εισαι σε προστασια bank Ναι αυτό δεν μπορώ να θυμηθώ εαν το έκανα.... Μπορώ να το δω πουθενά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 11 hours ago, oasisAthens said: Ναι αυτό δεν μπορώ να θυμηθώ εαν το έκανα.... Μπορώ να το δω πουθενά? Αν έχεις το σύμβολο της ασπίδας σε κάθε wallet δίπλα από το χρηματικό ποσό τότε σημαίνει ότι έχεις υπηρεσίες από την revolut bank. Στην έκδοση της εφαρμογής στις ρυθμίσεις κάτω-κάτω επίσης το λέει όπως και στα στοιχεία εμβάσματος του κάθε balance. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktheo Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Και σε εμενα δεν εμφανίζει πλέον την επιλογή αναβαθμισης σε revolut bank. Επισης ειμαι απολυτα σίγουρος οτι ποτε δεν επελεξα αυτη την αναβάθμιση σε revolut bank ωστόσο μου εμφανιζει την ασπιδα οπως λεει ο φιλος παραπανω. Μήπως ολοι "αναβαθμιστηκαν" αυτόματα; Τελος να πω οτι στα iban μου εμφανιζει τα ιδια στοιχεια τόσο στο τοπικό οσο και στο εξωτερικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 55 minutes ago, Maktheo said: Και σε εμενα δεν εμφανίζει πλέον την επιλογή αναβαθμισης σε revolut bank. Επισης ειμαι απολυτα σίγουρος οτι ποτε δεν επελεξα αυτη την αναβάθμιση σε revolut bank ωστόσο μου εμφανιζει την ασπιδα οπως λεει ο φιλος παραπανω. Μήπως ολοι "αναβαθμιστηκαν" αυτόματα; Τελος να πω οτι στα iban μου εμφανιζει τα ιδια στοιχεια τόσο στο τοπικό οσο και στο εξωτερικο Πήγαινε στο balance του ευρώ και δες ένα statment παράδειγμα του μήνα Απριλίου. Στις πρώτες σελίδες (ανάλογα το πλήθος των συναλλαγών σου) θα σου λέει ότι είναι από τον e-money λογαριασμό, εάν έχεις κάνει εγγραφή στην revolut bank θα σου δείχνει statement. Spoiler Επεξ/σία 17 Απριλίου 2021 από Hapatingo 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktheo Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Hapatingo είπε Πήγαινε στο balance του ευρώ και δες ένα statment παράδειγμα του μήνα Απριλίου. Στις πρώτες σελίδες (ανάλογα το πλήθος των συναλλαγών σου) θα σου λέει ότι είναι από τον e-money λογαριασμό, εάν έχεις κάνει εγγραφή στην revolut bank θα σου δείχνει statement. Απόκρυψη περιεχομένων Λεει "EUR Αναλυτική κατάσταση" Δεν εχω ενεργοποιησει ομως ποτε την υπηρεσια revolut bank.. Μάλλον εγινε αυτοματα; Επεξ/σία 17 Απριλίου 2021 από Maktheo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Σε μενα που σιγουρα δεν εχω κάνει μεταφορά σε revolut bank ούτε έβαλα ΑΦΜ μου γράφει: Οι καταθέσεις σας φυλαγονται στη Revolut bank ..... Αρα με μετεφεραν μόνοι τους Επεξ/σία 17 Απριλίου 2021 από spartak1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Καλά σου κάνανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 9 λεπτά πριν, Doubt είπε Καλά σου κάνανε 😃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα