georgerov Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Doubt είπε Δώσε λεπτομέρειες.. https://www.finextra.com/newsarticle/37794/revolut-packs-a-punch-with-new-glow-in-the-dark-debit-card Αυτή εννοεί ο φίλος, την παρήγγειλα και εγώ και περιμένω μιας και είχε φθαρεί η φυσική κάρτα μου. €4.99 η χρέωση για όποιον ενδιαφέρεται. Edit: Δεν πρόσεξα ότι υπήρχε και άλλη σελίδα στο thread και έχει απαντήσει το συγκριμένο 😀 Επεξ/σία 7 Απριλίου 2021 από georgerov 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, georgerov είπε https://www.finextra.com/newsarticle/37794/revolut-packs-a-punch-with-new-glow-in-the-dark-debit-card Αυτή εννοεί ο φίλος, την παρήγγειλα και εγώ και περιμένω μιας και είχε φθαρεί η φυσική κάρτα μου. €4.99 η χρέωση για όποιον ενδιαφέρεται. Edit: Δεν πρόσεξα ότι υπήρχε και άλλη σελίδα στο thread και έχει απαντήσει το συγκριμένο 😀 Δεν τρέχει τίποτα. Πότε σου λέει παράδοση εσένα;Εγω χθες την παραγγειλα και έχει παράδοση στις 19-04.Ακόμα είναι στο ordered και έχει κλειδώσει η αλλαγή διεύθυνσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Δεν τρέχει τίποτα. Πότε σου λέει παράδοση εσένα;Εγω χθες την παραγγειλα και έχει παράδοση στις 19-04.Ακόμα είναι στο ordered και έχει κλειδώσει η αλλαγή διεύθυνσης Έμενα λέει 21/04 και έχει επίσης κλειδώσει η διεύθυνση! Επίσης στο tracking μου λέει το παρακάτω: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Εγω την περιμένω Αγγλία αν σημαίνει κάτι. Επίσης ξέχασα ότι είναι visa,όλες οι άλλες που έχω είναι mastercard οπότε είναι μια καλή αλλαγή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εγω την περιμένω Αγγλία αν σημαίνει κάτι. Επίσης ξέχασα ότι είναι visa,όλες οι άλλες που έχω είναι mastercard οπότε είναι μια καλή αλλαγή. Ναι οι περισσότερες fintech ξεκινήσαν ως Mastercard και σιγά σιγά κάνουν στροφή προς VISA κάποιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foniki_melitzana Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Στις 6/4/2021 στις 2:15 ΜΜ, spartak1 είπε Πασχα Καθολικών. Θα τα δεις μέχρι αυριο Τα πέρασε σήμερα όντως 👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 6 ώρες πριν, georgerov είπε Έμενα λέει 21/04 και έχει επίσης κλειδώσει η διεύθυνση! Επίσης στο tracking μου λέει το παρακάτω: Εμένα πριν 2 ώρες άλλαξε σε posted (ταχυδρομήθηκε) ,ηρθε και email Your card is on the way, ****** Hey ********, Good news! Your standard card is on the way, and should be with you by April 19. Stay up to date with your card’s whereabouts in the app, by tapping on the ‘Cards’ tab. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koinos123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Από ποιο σημείο του app μπορούμε να παραγγείλουμε την νέα κάρτα; Υποθέτω ότι θα έχει διαφορετικό αριθμό και λήξη από την υπάρχουσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 39 λεπτά πριν, koinos123 είπε Από ποιο σημείο του app μπορούμε να παραγγείλουμε την νέα κάρτα; Υποθέτω ότι θα έχει διαφορετικό αριθμό και λήξη από την υπάρχουσα. από τις Κάρτες, επιλέγεις Πλαστικό. κάθε νέα κάρτα έχει νέα στοιχεία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Για παραγγελια της νέας κάρτας που μας ενημέρωσε με mail ανάφερει χρέωση 4,99€ συν έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής γράφει κάπου πόσα είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 14 λεπτά πριν, alfeios είπε Για παραγγελια της νέας κάρτας που μας ενημέρωσε με mail ανάφερει χρέωση 4,99€ συν έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής γράφει κάπου πόσα είναι; Λέει για επιπλέον έξοδα αποστολής; Εμενα γράφει Order your limited edition card for just €4.99 in the Revolut app now. και τόσο πληρωσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 ισως αναλόγως το Plan? πάντως στο τελευταίο στάδιο λέει το συνολικό ποσό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, vagstef είπε ισως αναλόγως το Plan? πάντως στο τελευταίο στάδιο λέει το συνολικό ποσό Το απλό έχω,και τόσα τράβηξαν.Ισως επειδή την περιμένω Αγγλία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Εμένα λέει "Delivery fees applies". Δεν έχω προχωρήσει παρακάτω βέβαια να δω το σύνολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 47 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το απλό έχω,και τόσα τράβηξαν.Ισως επειδή την περιμένω Αγγλία; μπορεί ναι! 45 λεπτά πριν, soiramk είπε Εμένα λέει "Delivery fees applies". Δεν έχω προχωρήσει παρακάτω βέβαια να δω το σύνολο. καλα βασικα μετά από το χθεσινό update στο beta κάτω από όλες τις κάρτες λέει αυτό αλλά δεν ισχύει πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα