Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, JailbrokenDiesel είπε

Alexpen, γνωριζεις εσυ ή καποιος αλλος την διαφορα τοu top up με local ή swift ??

χρησιμοποιησα χτες το swift σαν επιλογη στο top up που εκανα.. bank transfer απο eurobank -> Revolut 

στο top-up τραβάς λεφτά κατευθείαν απο την κάρτα (σαν να κάνεις ηλεκτρονική αγορά). Η άλλη επιλογή ειναι έμβασμα/μεταφορά χρημάτων.

Το top-up μέσω ελληνικών καρτών ΔΕΝ επιτρέπεται.

1 ώρα πριν, _filippos_ είπε

στο iphone δεν μου εμφανιζεται καν σαν επιλογή το g pay οταν παω να κανω top up την Revolut

ειτε κανεις top-up μέσω gpay ειτε με  κάρτα κατευθείαν ειναι το ίδιο.

Επεξ/σία από bilya
  • Απαντ. 11,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, bilya είπε

ειτε κανεις top-up μέσω gpay ειτε με  κάρτα κατευθείαν ειναι το ίδιο.

ναι αλλά μεσα στην εφαρμογή της Revolut δεν μου εμφανιζει το g pay ως επιλογη για topup. Μονο apple pay.
Εντωμεταξύ την εφαρμογή g pay την εχω στο iphone.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, kon1to είπε

γιατι υψηλη προτεραιοτητα; Ισως φταίει αυτό...

10 ώρες πριν, Doubt είπε

Όχι ίσως...αυτό φταίει.

1€ με κανονική προτεραιότητα.

Όντως αυτό έφταιγε ευχαριστώ πολύ.👍

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να ανακεφαλαιώσω!

1) Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φορτίσω την Revolut??

2) Ποιος είναι ο πιο φτηνός τρόπος?? (τράπεζα )

3) Οι αγορές μετράνε στο αφορολόγητο?

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από achilles_g_
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Για να ανακεφαλαιώσω!

1) Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φορτίσω την Revolut??

2) Ποιος είναι ο πιο φτηνός τρόπος?? (τράπεζα )

3) Οι αγορές μετράνε στο αφορολόγητο?

Ευχαριστώ!

1) με κάρτα ( αλλά οι ελληνικές δεν περνάνε λόγω cc)

2) με έμβασμα στον local λογαριασμό σου με shared έξοδα (SHA)

3) όχι φυσικά, η κάρτα είναι τράπεζας εξωτερικου

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Πάλι το ίδιο θέμα δεν θα έχω για να στείλω σε κάρτα ξένης τράπεζας?

Εννοεί αν εχεις κάρτα εξωτερικού. Με αυτην μπορείς να φορτωσεις άμεσα χρήματα στη revolut

Δημοσ.

Αγαπητέ συμφορουμίτη achilles_g_  o turbat0s ήταν λακωνικός και σαφής!  Ειτε μας αρέσει είτε όχι δεν γίνεται διαφορετικά.  Αν τυχόν έχεις κάποια άλλη κάρτα εξωτερικού την φορτίζεις άμεσα αν όχι έμβασμα μέσω e-banking σε 2-3 ημέρες....τρίτος δρόμος δεν υπάρχει, μην ξεχνάς οτι έχουμε CC. 

Tώρα αν επείγεσαι να κάνεις κάποια αγορά τώωωωρα και δεν έχεις χρήματα μέσα (ή έχεις και δεν είναι αρκετά για την αγορά)  και έχεις γνωστό που έχει ήδη Revolut μπορείς να του δώσεις τα χρήματα στο χέρι και αυτός να σου στείλει μέσω της εφαρμογής άμεσα εκείνη την στιγμή απο τον δικό του λογαριασμό το ποσό σε εσένα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, molot12 είπε

Αγαπητέ συμφορουμίτη achilles_g_  o turbat0s ήταν λακωνικός και σαφής!  Ειτε μας αρέσει είτε όχι δεν γίνεται διαφορετικά.  Αν τυχόν έχεις κάποια άλλη κάρτα εξωτερικού την φορτίζεις άμεσα αν όχι έμβασμα μέσω e-banking σε 2-3 ημέρες....τρίτος δρόμος δεν υπάρχει, μην ξεχνάς οτι έχουμε CC.

Πάντως και το "2-3 μέρες" δεν είναι ακριβές.. 24 ώρες είναι ουσιαστικά, αν μιλάμε για εργάσιμη μέρα και ώρα... Τουλάχιστον για Eurobank αυτό ισχύει, δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι... Δευτέρα πρωί τα στέλνεις, Τρίτη πρωί έχουν μπει... Δεν μου εχει τύχει ποτε να διαρκέσει περισσότερο...

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, kon1to είπε

Πάντως και το "2-3 μέρες" δεν είναι ακριβές.. 24 ώρες είναι ουσιαστικά, αν μιλάμε για εργάσιμη μέρα και ώρα... Τουλάχιστον για Eurobank αυτό ισχύει, δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι... Δευτέρα πρωί τα στέλνεις, Τρίτη πρωί έχουν μπει... Δεν μου εχει τύχει ποτε να διαρκέσει περισσότερο...

Ισχυει αυτο που λες αλλιως αν τα στειλεις εκτος ωραριου τραπεζης τοτε φαινονται 2 μερες μετα...εστειλα βραδυ τεταρτης εμβασμα και μου φανηκαν παρασκευη πρωι στη ρεβο απο εθνικη!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, maroulini91 είπε

Ισχυει αυτο που λες αλλιως αν τα στειλεις εκτος ωραριου τραπεζης τοτε φαινονται 2 μερες μετα...εστειλα βραδυ τεταρτης εμβασμα και μου φανηκαν παρασκευη πρωι στη ρεβο απο εθνικη!

Ακριβώς... Ας πουμε στην περιπτωση σου, τα εστειλες Τεταρτη απογευμα, αλλα για την Τράπεζα ειναι σαν να τα έστειλες Πέμπτη πρωί, οπότε μπαίνουν Παρασκεύη..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Μαρμιτα είπε

Αν πληρωσω π.χ. στην Σερβια με καρτα ρεβολουτ,το συναλλαγμα το αλλαχει η ρεβολουτ;και αν ναι με χρεωση;

Η 30.000 ίδια ερώτηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...