Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι συναλλαγές φαίνονται ότι έγιναν με έμβασμα και από την στιγμή που δεν τις έκανες εσύ, σημαίνει ότι κάπου έβαλες το iban σου και έδωσες δικαιώματα sepa direct.

Οι κάρτες που λες ότι ακύρωσες δεν έχουν κανένα νόημα γιατί δεν χρησιμοποιήθηκαν καν.

Επεξ/σία από Hapatingo
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, Manos_iamx είπε

Μακρια απο την relolut ξυπνάω 4/02/2021 κ βλεπω να εχουν παρςι χρήματα απο μενα σε ενα σαιτ webbiling κ επαθα σοκ ..ακυρωσα αμεσα τ καρτσ μιλησα μαζι τους ..απαράδεκτοι ολοι ατο τσατ ηθελαν μήνυση απο ελλξμιλη αστηνομια τπυ της εστειλα δεν τ δεκτξκαν έπιδει ξταν στα Ελληνικά κτλ τπυς παρακαλάω 5 μερες να μου πουν τι έχει γινει δεν δινουν σημασία .τπυς απήλησαμε με δικηγόρο κτλ δεν καταλαβεναουν τιποτα βρίσκουν πατήματαοτι εγω το εκανα κ οτι δεν γινετε να επιστρέψουν τα λεφτα εχω παθει σοκ ..μακρια ήδη θα κινηθώ νομικα δςν τους αφηνω έτσι αλλα αλουσα κ από άλλους που εχουν παθει με τ revolut τα ιδια ακρη δεν εβγαλε κανεις μακρια οποιοδιποτε θελει με αυτα που λεω να του δειξω οτιδιποτε αποδείξεις εχω ...μακρια ξαναλέω απατη μεγαλη σαν κ καλα τραπεζα .ανεβαζω μια απο την απαντηση τους απαραδεκτη κ πολες αλλες συνομιλίες 

Screenshot_20210206-110321_Revolut.jpg

Έχεις κάνει συνδρομή σε κάποια υπηρεσία. Το να απειλείς την τράπεζα με δικηγόρους, δε σου βγάζει τίποτα. Τσέκαρε πρώτα τι ενεργές συνδρομές έχεις, που έχεις δώσει το ΙΒΑΝ σου, σε τι διαγωνισμούς πιθανώς έλαβες μέρος με το κινητό σου, και μετά πιάσε τις απειλές και τα μηνύματα που φαίνεται σα να έχεις πάθει εγκεφαλικό. Δεν αγνόησαν το μήνυμα σου επειδή ήταν στα ελληνικά, το αγνόησαν επειδή ήταν λόγια του αέρα..

• Like 4

2 ώρες πριν, Manos_iamx είπε

Μακρια απο την relolut ξυπνάω 4/02/2021 κ βλεπω να εχουν παρςι χρήματα απο μενα σε ενα σαιτ webbiling κ επαθα σοκ ..ακυρωσα αμεσα τ καρτσ μιλησα μαζι τους ..απαράδεκτοι ολοι ατο τσατ ηθελαν μήνυση απο ελλξμιλη αστηνομια τπυ της εστειλα δεν τ δεκτξκαν έπιδει ξταν στα Ελληνικά κτλ τπυς παρακαλάω 5 μερες να μου πουν τι έχει γινει δεν δινουν σημασία .τπυς απήλησαμε με δικηγόρο κτλ δεν καταλαβεναουν τιποτα βρίσκουν πατήματαοτι εγω το εκανα κ οτι δεν γινετε να επιστρέψουν τα λεφτα εχω παθει σοκ ..μακρια ήδη θα κινηθώ νομικα δςν τους αφηνω έτσι αλλα αλουσα κ από άλλους που εχουν παθει με τ revolut τα ιδια ακρη δεν εβγαλε κανεις μακρια οποιοδιποτε θελει με αυτα που λεω να του δειξω οτιδιποτε αποδείξεις εχω ...μακρια ξαναλέω απατη μεγαλη σαν κ καλα τραπεζα .ανεβαζω μια απο την απαντηση τους απαραδεκτη κ πολες αλλες συνομιλίες 

Screenshot_20210206-110321_Revolut.jpg

Βλέπω ότι οι χρεώσεις είναι από site γνωριμιών  https://www.linkedin.com/company/various-inc. και είναι 85 δολάρια. Είσαι σίγουρος ότι δεν τις έκανες εσύ τις συναλλαγές; 

Επίσης σαν συμβουλή, αν δεν μπορείς να γράψεις 5 προτάσεις σωστά, ζήτησε από κάποιον άλλο να το κάνει. Κανένας δε θα σε πάρει στα σοβαρά με αυτό τον τρόπο γραφής.

• Like 8

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, alexpag80 είπε

Σχετικά με την νέα virtual card που ενημέρωσε η revolut ορισμένους για αντικατάσταση η καινούργια που εκδόθηκε σε μένα είναι MasterCard και όχι Visa.

Και η δικη μου. Ποια η διαφορά τους στην πραξη;

Επεξ/σία από alfeios

Θελω να συνδεσω την Revolut μου στο eBay λογαριασμο μου. (PayPal τελειωνει απο eBay).

Βαζοντας τα στοιχεια μου στο eBay με οδηγει στην modulr.(https://www.modulrfinance.com/)

Βλεπω οτι συνεργαζονται με Revolut.

Ξερει καποιος κατι για αυτους;

Τους εστειλα μηνυμα στο customers service chat, αλλα βλεπω οτι θελουν να συμπληρωσω μια ειδικη φορμα για μια πιο αμμεση επικοινωνια κ δεν ειναι αποδεκτο το gmail για επικοινωνια!!!!

58 minutes ago, okeanos111 said:

Θελω να συνδεσω την Revolut μου στο eBay λογαριασμο μου. (PayPal τελειωνει απο eBay).

Βαζοντας τα στοιχεια μου στο eBay με οδηγει στην modulr.(https://www.modulrfinance.com/)

Βλεπω οτι συνεργαζονται με Revolut.

Ξερει καποιος κατι για αυτους;

Τους εστειλα μηνυμα στο customers service chat, αλλα βλεπω οτι θελουν να συμπληρωσω μια ειδικη φορμα για μια πιο αμμεση επικοινωνια κ δεν ειναι αποδεκτο το gmail για επικοινωνια!!!!

Open banking και σύστημα πληρωμών είναι. Μέσα από την εφαρμογή της revolut μπορείς να δεις σε ποιες εταιρίες έχεις δώσει δικαιώματα open banking.

45 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Open banking και σύστημα πληρωμών είναι. Μέσα από την εφαρμογή της revolut μπορείς να δεις σε ποιες εταιρίες έχεις δώσει δικαιώματα open banking.

Σαν Ebay seller που ειμαι καταλαβαινω οτι δεν δεχονται την REVO στο eBay αντι για PayPal. Δεχονται καρτες απ Lloyds Bank κ αλλες Αγγλικες τραπεζες. Αν ηξερες κατι περισοτερο για αυτη την εταιρια  Open Banking κ τα δικαιωματα που ανεφερες, θα σε παρακαλουσα να μου ελεγες η καποιο διαφωτιστικο λινκ.Ευχαριστω.

Καλημέρα παιδες. Εχω μια ερωτηση. Εχω ξεκινησει αποταμιευση, σκληρη, γιατι θελω σε 20 χρονια που θα τελειωσουν τα lockdown να φυγω εξωτερικο. Εχω λοιπον μερικές αποριες.

1. Ειναι η Revolut αξιοπιστη για savings; Δηλαδή σκέφτομαι να κανω καθε μηνα καταθεση €400 και πες σε 10 μηνες με €4000 θα εχω θεματα; 

2. Προστατευομαι σε περιπτωση απωλειας; Υπαρχει δηλαδη περιπτωση να ξυπνησω αυριο και να μην υπαρχουν τα χρήματα;

3. Με τα μικρά ορια απο ATM, τι παιζει οταν τα μαζεψω το ποσο που θελω; Μπορω να το σηκωσω; Θα πρεπει να το μεταφερω σε αλλη τράπεζα; Τι κοστη εχει;

4. Ας πάμε 12 μηνες μετα. Εχω πχ €5000 στην Revolut. Και μετακομιζω Σουηδία. Μπορώ να ανοιξω Σουηδικό λογαριασμό και να τα μετατρεψω αμεσα σε Σουηδικες Κορωνες; Με τι κοστος;

Γενικά με λιγες συναλαγες που εκανα για τεστ (αγορα μεσω internet, paypal, αγορα απο καταστημα, πλήρωμη λογαριασμου) μου αρεσει το ποσο αναλυτικα τα γραφει. Απλά επειδη καταλαβαινετε οτι δεν ειμαστε σε κατασταση να ρισκαρουμε, θελω απο καποιον που πιθανως εχει κανει αυτα που λεω μια ενμερωση

• Like 1

2 ώρες πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε

Καλημέρα παιδες. Εχω μια ερωτηση. Εχω ξεκινησει αποταμιευση, σκληρη, γιατι θελω σε 20 χρονια που θα τελειωσουν τα lockdown να φυγω εξωτερικο. Εχω λοιπον μερικές αποριες.

1. Ειναι η Revolut αξιοπιστη για savings; Δηλαδή σκέφτομαι να κανω καθε μηνα καταθεση €400 και πες σε 10 μηνες με €4000 θα εχω θεματα; 

2. Προστατευομαι σε περιπτωση απωλειας; Υπαρχει δηλαδη περιπτωση να ξυπνησω αυριο και να μην υπαρχουν τα χρήματα;

3. Με τα μικρά ορια απο ATM, τι παιζει οταν τα μαζεψω το ποσο που θελω; Μπορω να το σηκωσω; Θα πρεπει να το μεταφερω σε αλλη τράπεζα; Τι κοστη εχει;

4. Ας πάμε 12 μηνες μετα. Εχω πχ €5000 στην Revolut. Και μετακομιζω Σουηδία. Μπορώ να ανοιξω Σουηδικό λογαριασμό και να τα μετατρεψω αμεσα σε Σουηδικες Κορωνες; Με τι κοστος;

Γενικά με λιγες συναλαγες που εκανα για τεστ (αγορα μεσω internet, paypal, αγορα απο καταστημα, πλήρωμη λογαριασμου) μου αρεσει το ποσο αναλυτικα τα γραφει. Απλά επειδη καταλαβαινετε οτι δεν ειμαστε σε κατασταση να ρισκαρουμε, θελω απο καποιον που πιθανως εχει κανει αυτα που λεω μια ενμερωση

Γιατι τοση φασαρια, Βάλτα σε μια ελληνική τράπεζα.

• Like 1

Καλησπέρα, έστειλα το ιμπαν για να μου στείλουν χρηματα πρώτη φορά. Παρατήρησα στην αρχή λέει lt αντί για gr όπως λέει στο ιμπαν άλλων τραπεζών. Είναι σωστό έτσι ή αντί για lt να βάλω gr?

Ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...