Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 2/2/2021 στις 10:36 ΠΜ, xxen13 είπε

Ξαφνικά έγινε δεν έκανα κάτι άλλαξα τηλ πήγα να βάλω τα στοιχεία μου και δεν τα δέχεται βγάζει λάθος τηλ 

3 ώρες πριν, t-shock είπε

τίποτα
από την web εφαρμογή, μια χαρά έχω πρόσβαση
πάω να βάλω το κινητό μου στην εφαρμογή και μου λέει λάθος κινητό

https://community.revolut.com/t/invalid-phone-number/7560

• Απαντ. 11,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Το θεμα ειναι ποσο καιρο θα κρατησει το κλειδωμα, τι αγχος θα εχει και αν τελικα δεχτουν τα χαρτια. 

Όντως ! Είναι και αυτά!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vagstef είπε

εδώ άλλοι λογαριασμοί μπλοκάρονται χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο. πρέπει να θεωρήσεις δεδομένο το ότι θα μπλοκαριστεί, αν όχι αμέσως, θα πρέπει να σαι έτοιμος να προσκομίσεις έγγραφα. όπως είπαν και πιο πάνω

Οκ δεν το ρισκάρω αν και μου ακούγεται τρελό να χάσω τα λεφτά μου επειδή αυτοί μονομερώς μπορεί να κρίνουν ότι τα χαρτιά μου δεν είναι σωστά(ειδικά με τις πλαστικές ταυτότητες της Ελλάδας δεν την γλιτώνω με τίποτα) , παρατήρησα ότι έχουν από την χειρότερη υποστήριξη ακομα και για του '"metal". Καλή είναι για να  κάνα ταξίδι να βάλεις 500-1000 ευρώ μέχρι εκεί, για δουλειές θα συνεχίσω με σοβαρές τράπεζες που υπόκεινται στον νόμο και θα βρεις το δίκιο σου 

Επεξ/σία από Macosj
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Macosj είπε

Οκ δεν το ρισκάρω αν και μου ακούγεται τρελό να χάσω τα λεφτά μου επειδή αυτοί μονομερώς μπορεί να κρίνουν ότι τα χαρτιά μου δεν είναι σωστά(ειδικά με τις πλαστικές ταυτότητες της Ελλάδας δεν την γλιτώνω με τίποτα) , παρατήρησα ότι έχουν από την χειρότερη υποστήριξη ακομα και για του '"metal". Καλή είναι για να  κάνα ταξίδι να βάλεις 500-1000 ευρώ μέχρι εκεί, για δουλειές θα συνεχίσω με σοβαρές τράπεζες που υπόκεινται στον νόμο και θα βρεις το δίκιο σου 

100.000€ όπου και να τα πας θα αρχίσουν ερωτήσεις. Μην περιμένεις να τα μεταφέρεις και να ξεγνοιάσεις.

Με την υποστήριξη τι θέμα έχεις αντιμετωπίσει; Υπόκειται στη λιθουανική νομοθεσία και εν συνεχεία στην ευρωπαϊκή. 

2 ώρες πριν, Doubt είπε

Στο free πρόγραμμα;

Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι συγκεκριμένο. Μόνο το πλάνο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, george1807 είπε

100.000€ όπου και να τα πας θα αρχίσουν ερωτήσεις. Μην περιμένεις να τα μεταφέρεις και να ξεγνοιάσεις.

Με την υποστήριξη τι θέμα έχεις αντιμετωπίσει; Υπόκειται στη λιθουανική νομοθεσία και εν συνεχεία στην ευρωπαϊκή. 

Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι συγκεκριμένο. Μόνο το πλάνο. 

Θα αρχίσουν ερωτήσεις αλλά δεν πρόκειται να τα χάσω, και μπορώ να τους επισκεφτώ στο φυσικό κατάστημα. Εδώ έχουμε έναν λογαριασμό που μπορεί ο άλλος να στο μπαναρει λες και είναι κάνα προφίλ στο Twitter. Κανένα φυσικό κατάστημα και χάλια εξυπηρέτησή. Όσο για την μεταφορά τέτοιων ποσών, δεν είναι τίποτα, με ένα τσεκ τα πάω παντού αλλά σίγουρα δεν τα χάνω. Από ότι κατάλαβα, αυτό δεν είναι τράπεζα και ο λαγαριασμος μου δεν προστατεύεται από την ΕΚΤ, αλλά ειναι μια επενδυτική εταιρεία που δεχεται διαχωρίζεται κεφάλαια πελατών. Με λίγα λόγια αντε να βρεις το δίκιο σου. Όπως είπα για ταξίδια και να παίξεις με καμία μετοχή καλή είναι, αλλά οχι για σοβαρές δουλειές που θέλω εγω και το πρώτο που με ενδιαφέρει είναι η 100% προστασία των χρημάτων μου

3 λεπτά πριν, Macosj είπε

Επεξ/σία από Macosj
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Macosj είπε

Θα αρχίσουν ερωτήσεις αλλά δεν πρόκειται να τα χάσω, και μπορώ να τους επισκεφτώ στο φυσικό κατάστημα. Εδώ έχουμε έναν λογαριασμό που μπορεί ο άλλος να στο μπαναρει λες και είναι κάνα προφίλ στο Twitter. Κανένα φυσικό κατάστημα και χάλια εξυπηρέτησή. Όσο για την μεταφορά τέτοιων ποσών, δεν είναι τίποτα, με ένα τσεκ τα πάω παντού αλλά σίγουρα δεν τα χάνω. Από ότι κατάλαβα, αυτό δεν είναι τράπεζα και ο λαγαριασμος μου δεν προστατεύεται από την ΕΚΤ, αλλά ειναι μια επενδυτική εταιρεία που δεχεται διαχωρίζεται κεφάλαια πελατών. Με λίγα λόγια αντε να βρεις το δίκιο σου. Όπως είπα για ταξίδια και να παίξεις με καμία μετοχή καλή είναι, αλλά οχι για σοβαρές δουλειές που θέλω εγω και το πρώτο που με ενδιαφέρει είναι η 100% προστασία των χρημάτων μου

Πλέον είναι τράπεζα και προστατεύεται από την ΕΚΤ. Όσο για την εξυπηρέτηση και τη διακοπή λογαριασμών διαβάζεις όντως κάποια περιστατικά αλλά τι συνολικό ποσοστών είναι; Οι ελληνικές τράπεζες δεν έχουν αντίστοιχα; Σκέψου έχει γύρω στα 25 εκατομμύρια πελάτες. Αν οι 10000 γράφουν παράπονα και όντως μπορεί για το Χ ψ λόγο να έχουν κάποιο προβλημα, δεν παύουν να είναι μια μειοψηφία της τάξης του 0,04%

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Macosj είπε

Oλά αυτά δεν τα βρήκες πριν ρωτήσεις εδώ;

Εχεις σκεφτεί να ρωτήσεις στην τραπεζα σου αν γίνεται καλύτερη ισοτιμία σε μεγάλα ποσά;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Oλά αυτά δεν τα βρήκες πριν ρωτήσεις εδώ;

Εχεις σκεφτεί να ρωτήσεις στην τραπεζα σου αν γίνεται καλύτερη ισοτιμία σε μεγάλα ποσά;

Αυτό το θρεντ είναι ακριβώς για τις απορίες μου. Δεν νομίζω να βγήκα εκτός θέματος, άρα τι σε πειράζει αν δεν βρήκα αλλού απαντήσεις? Η καλύτερη απάντηση στο θέμα μου είναι να υπάρχει ένας άλλος που έκανε το ίδιο με επιτυχία. Αλλού έλεγαν για μπαναρισμα λογαριασμών που γίνεται διακίνηση μαύρου χρήματος, παράνομες πράξεις κτλ. Εδώ έχουμε περιπτώσεις που έκλεισαν το λογαριασμό χωρίς λόγο. Τελως πάντων, όσο για το αν προστατεύεται από την ΕΚΤ, στο ίδιο τους το σιτε αναφέρει πως όχι

Επεξ/σία από Macosj
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Macosj είπε

Αυτό το θρεντ είναι ακριβώς για τις απορίες μου. Δεν νομίζω να βγήκα εκτός θέματος, άρα τι σε πειράζει αν δεν βρήκα αλλού απαντήσεις? Η καλύτερη απάντηση στο θέμα μου είναι να υπάρχει ένας άλλος που έκανε το ίδιο με επιτυχία. Τελως πάντων, όσο για το αν προστατεύεται από την ΕΚΤ, στο ίδιο τους το σιτε αναφέρει πως όχι

Το σύνηθες είναι να ψάχνουμε αν οι απορίες έχουν απαντηθεί σε άλλα ποστ νωρίτερα.Και ειδικά για το παγωμα λογαριασμών είναι το πιο κοινο παράπονο σε όλο το internet.

Για το δευτερο ερωτημα μου το έχεις σκεφτεί να ρωτήσεις;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το σύνηθες είναι να ψάχνουμε αν οι απορίες έχουν απαντηθεί σε άλλα ποστ νωρίτερα.Και ειδικά για το παγωμα λογαριασμών είναι το πιο κοινο παράπονο σε όλο το internet.

Για το δευτερο ερωτημα μου το έχεις σκεφτεί να ρωτήσεις;

Έχω μιλήσει φυσικά, κάτι καλύτερο γίνεται αλλά και πάλι πολύ κάτω της χρηματιστηριακής αξίας. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Macosj είπε

Έχω μιλήσει φυσικά, κάτι καλύτερο γίνεται αλλά και πάλι πολύ κάτω της χρηματιστηριακής αξίας. 

Δεν είναι χρηματιστηριακή αξία αλλά ισοτιμία συναλλάγματος.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Macosj είπε

Μπορεις να πεις τι ακριβως θες να κανεις?

Προκειται για αγορα?

Δημοσ.

Μακρια απο την relolut ξυπνάω 4/02/2021 κ βλεπω να εχουν παρςι χρήματα απο μενα σε ενα σαιτ webbiling κ επαθα σοκ ..ακυρωσα αμεσα τ καρτσ μιλησα μαζι τους ..απαράδεκτοι ολοι ατο τσατ ηθελαν μήνυση απο ελλξμιλη αστηνομια τπυ της εστειλα δεν τ δεκτξκαν έπιδει ξταν στα Ελληνικά κτλ τπυς παρακαλάω 5 μερες να μου πουν τι έχει γινει δεν δινουν σημασία .τπυς απήλησαμε με δικηγόρο κτλ δεν καταλαβεναουν τιποτα βρίσκουν πατήματαοτι εγω το εκανα κ οτι δεν γινετε να επιστρέψουν τα λεφτα εχω παθει σοκ ..μακρια ήδη θα κινηθώ νομικα δςν τους αφηνω έτσι αλλα αλουσα κ από άλλους που εχουν παθει με τ revolut τα ιδια ακρη δεν εβγαλε κανεις μακρια οποιοδιποτε θελει με αυτα που λεω να του δειξω οτιδιποτε αποδείξεις εχω ...μακρια ξαναλέω απατη μεγαλη σαν κ καλα τραπεζα .ανεβαζω μια απο την απαντηση τους απαραδεκτη κ πολες αλλες συνομιλίες 

Screenshot_20210206-110321_Revolut.jpg

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Manos_iamx είπε

Μακρια απο την relolut ξυπνάω 4/02/2021 κ βλεπω να εχουν παρςι χρήματα απο μενα σε ενα σαιτ webbiling κ επαθα σοκ ..ακυρωσα αμεσα τ καρτσ μιλησα μαζι τους ..απαράδεκτοι ολοι ατο τσατ ηθελαν μήνυση απο ελλξμιλη αστηνομια τπυ της εστειλα δεν τ δεκτξκαν έπιδει ξταν στα Ελληνικά κτλ τπυς παρακαλάω 5 μερες να μου πουν τι έχει γινει δεν δινουν σημασία .τπυς απήλησαμε με δικηγόρο κτλ δεν καταλαβεναουν τιποτα βρίσκουν πατήματαοτι εγω το εκανα κ οτι δεν γινετε να επιστρέψουν τα λεφτα εχω παθει σοκ ..μακρια ήδη θα κινηθώ νομικα δςν τους αφηνω έτσι αλλα αλουσα κ από άλλους που εχουν παθει με τ revolut τα ιδια ακρη δεν εβγαλε κανεις μακρια οποιοδιποτε θελει με αυτα που λεω να του δειξω οτιδιποτε αποδείξεις εχω ...μακρια ξαναλέω απατη μεγαλη σαν κ καλα τραπεζα .ανεβαζω μια απο την απαντηση τους απαραδεκτη κ πολες αλλες συνομιλίες 

Ενώ σε ελληνική τράπεζα θα σε διευκόλυναν... συγγνώμη πιστεύεις ότι χωρίς αντίγραφο συμβάντος από την αστυνομία θα δεχθεί κάποια τράπεζα ότι δεν έκανες εσύ τη συναλλαγή; Πας στο ΑΤ της περιοχής σου, υποβάλεις την αναφορά και προσκομίζεις το αντίγραφο. 

Δεν γίνεται να επιστρέφουν λεφτά έτσι επειδή λες ότι δεν έκανες την συναλλαγή, όπως αντίστοιχα και σε μια κλοπή η ασφαλιστική δεν θα σε αποζημιώσει αν δεν καταγράψεις το συμβάν στο ΑΤ της περιοχής σου.

Με μια πρόχειρη ματιά μήπως είσαι μερακλής (☺️) και έβαλες πουθενά τα στοιχεία της κάρτας σου για μια δωρεάν δοκιμή ή για να "αποδείξεις" την ηλικία σου; 

https://www.world-today-news.com/webbilling-ag-discovered-on-the-bank-statement-you-can-do-that/

Επεξ/σία από george1807

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...