asdfnikos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 42 λεπτά πριν, bjj-p είπε Ηρθε mail για αυτοματη επανεκδοση εικονικης καρτας, με αυξημενη αποδοχη απο εμπορους.. Ξερει κανεις κατι γιαυτο; visa η Mastercard?
stefanidisg Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Πράγματι τί είναι αυτό ; Εκδίδουμε για επιλεγμένη ομάδα πελατών μια νέα, λαμπερή εικονική χρεωστική κάρτα. Η νέα εικονική χρεωστική κάρτα σας συνοδεύεται από νέο αριθμό κάρτας και αυξημένη αποδοχή από τους εμπόρους. Είμαστε βέβαιοι ότι θα τη λατρέψετε! Η νέα εικονική κάρτα σας θα εκδοθεί εντός της επόμενης εβδομάδας. Μόλις εκδοθεί η νέα κάρτα σας, θα σας στείλουμε επιβεβαίωση μέσω ειδοποίησης αυτόματης προώθησης. Η υπάρχουσα εικονική κάρτα σας η οποία λήγει σε ** θα συνεχίσει να λειτουργεί για τις επόμενες 60 ημέρες και κατόπιν θα ακυρωθεί. Μην ανησυχείτε, θα σας ενημερώσουμε προτού ακυρώσουμε την κάρτα. Εάν έχετε και άλλες κάρτες Revolut, αυτές θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά. Τι πρέπει να κάνω στη συνέχεια; Προς το παρόν, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη νέα εικονική κάρτα σας από την καρτέλα «Κάρτες» στην εφαρμογή Revolut. Μόλις εκδοθεί, μπορείτε να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε αμέσως. Σας ευχαριστούμε, Η ομάδα της Revolut 1
Macosj Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα. Η τράπεζα είναι ασφαλής για μεταφορά μεγάλου ποσού για συνάλλαγμα? Πάνω από 100 χιλιάδες Επίσης αν ξέρει κάποιος τι επιτόκιο δίνει για τέτοιες καταθέσεις και αν η μεταφορά μπορεί να γίνει μέσω της εφαρμογής ή πρέπει να πάω στην εθνική τράπεζα να την κάνω( για τέτοια πόσα εννοείται). Να προλάβω τα τρολ, όχι δεν κάθομαι να ρωτάω τέτοια για να χάσω το χρόνο μου. Απλά η ισοτιμία που δίνουν οι ελληνικές το δολάριο είναι 3 μονάδες κάτω από το χρηματιστήριο, ενώ η revolut έχει σχεδόν ίδια ισοτιμία με μια προμήθεια 0,5% 1
ppetr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Απο εφαρμογη της Εθνικης θα τα στειλεις με 1€ προμηθεια. Εγω θα τα εσπαγα σε μικροτερα ποσα. Εννοειται οι λογαριασμοι ειναι δικοι σου ετσι?
Doubt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 32 λεπτά πριν, Macosj είπε Καλησπέρα. Η τράπεζα είναι ασφαλής για μεταφορά μεγάλου ποσού για συνάλλαγμα? Πάνω από 100 χιλιάδες Επίσης αν ξέρει κάποιος τι επιτόκιο δίνει για τέτοιες καταθέσεις και αν η μεταφορά μπορεί να γίνει μέσω της εφαρμογής ή πρέπει να πάω στην εθνική τράπεζα να την κάνω( για τέτοια πόσα εννοείται). Να προλάβω τα τρολ, όχι δεν κάθομαι να ρωτάω τέτοια για να χάσω το χρόνο μου. Απλά η ισοτιμία που δίνουν οι ελληνικές το δολάριο είναι 3 μονάδες κάτω από το χρηματιστήριο, ενώ η revolut έχει σχεδόν ίδια ισοτιμία με μια προμήθεια 0,5% Δεν είναι ακριβώς "τράπεζα". Δεν δίνει τόκους. Δε νομίζω να μπορείς να μεταφέρεις τέτοιο ποσό με τη μια, δες τι προβλέπει η εθνική για τα ημερήσια κλπ. όρια. troll out
Macosj Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 51 λεπτά πριν, ppetr είπε Απο εφαρμογη της Εθνικης θα τα στειλεις με 1€ προμηθεια. Εγω θα τα εσπαγα σε μικροτερα ποσα. Εννοειται οι λογαριασμοι ειναι δικοι σου ετσι? Εννοείται. Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω τα λεφτά μου έτσι? Γιατί κάτι έχω δει για κλειδωμένους λογαριασμούς. 49 λεπτά πριν, Doubt είπε Δεν είναι ακριβώς "τράπεζα". Δεν δίνει τόκους. Δε νομίζω να μπορείς να μεταφέρεις τέτοιο ποσό με τη μια, δες τι προβλέπει η εθνική για τα ημερήσια κλπ. όρια. troll out Οκ, ευχαριστώ. Αν σου πω τι τόκους παίρνω θα γελάσεις, άρα δεν υπάρχει θέμα αν δεν έχει
ppetr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Ρωτας για μετατροπη συναλλαγματος με σκοπο να τα χρησιμοποιησεις ολα μαζι?
prometheas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Macosj είπε Καλησπέρα. Η τράπεζα είναι ασφαλής για μεταφορά μεγάλου ποσού για συνάλλαγμα? Πάνω από 100 χιλιάδες Επίσης αν ξέρει κάποιος τι επιτόκιο δίνει για τέτοιες καταθέσεις και αν η μεταφορά μπορεί να γίνει μέσω της εφαρμογής ή πρέπει να πάω στην εθνική τράπεζα να την κάνω( για τέτοια πόσα εννοείται). Να προλάβω τα τρολ, όχι δεν κάθομαι να ρωτάω τέτοια για να χάσω το χρόνο μου. Απλά η ισοτιμία που δίνουν οι ελληνικές το δολάριο είναι 3 μονάδες κάτω από το χρηματιστήριο, ενώ η revolut έχει σχεδόν ίδια ισοτιμία με μια προμήθεια 0,5% Θα σου ζητηθεί σίγουρα να αποδείξεις την πηγή του εισοδήματος.. Θα χτυπήσουν όλα τα triggers/alerts που εχει η Revolut για money laundering , και πολύ πιθανον να μπλοκαριστει ο λογαριασμος σου μεχρι να προσκομίσεις οτι σου ζητηθεί.. Αν παρόλα αυτά δεν πτοείσαι μπορεις να το δοκιμάσεις... Νομιζω μπορεις να μεταφέρεις μέχρι 10000 ευρώ την ημέρα.. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από prometheas 1
t-shock Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Κλείνουμε 10 μέρες που δεν έχω πρόσβαση στον λογαριασμό μου μέσω εφαρμογής κινητού. Η ρεβο μου λέει όλο περίμενε κτλ κτλ κτλ
bjj-p Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, t-shock είπε Κλείνουμε 10 μέρες που δεν έχω πρόσβαση στον λογαριασμό μου μέσω εφαρμογής κινητού. Η ρεβο μου λέει όλο περίμενε κτλ κτλ κτλ εκανες κατι υποπτο;
t-shock Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, bjj-p είπε εκανες κατι υποπτο; τίποτα από την web εφαρμογή, μια χαρά έχω πρόσβαση πάω να βάλω το κινητό μου στην εφαρμογή και μου λέει λάθος κινητό
george1807 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Στις 5/2/2021 στις 6:35 ΜΜ, Doubt είπε Δεν είναι ακριβώς "τράπεζα". Δεν δίνει τόκους. Δε νομίζω να μπορείς να μεταφέρεις τέτοιο ποσό με τη μια, δες τι προβλέπει η εθνική για τα ημερήσια κλπ. όρια. troll out Πλέον είναι τράπεζα και θα ξεκινήσει να αποδίδει τόκους.
vagstef Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 5/2/2021 στις 5:58 ΜΜ, Macosj είπε Καλησπέρα. Η τράπεζα είναι ασφαλής για μεταφορά μεγάλου ποσού για συνάλλαγμα? Πάνω από 100 χιλιάδες Επίσης αν ξέρει κάποιος τι επιτόκιο δίνει για τέτοιες καταθέσεις και αν η μεταφορά μπορεί να γίνει μέσω της εφαρμογής ή πρέπει να πάω στην εθνική τράπεζα να την κάνω( για τέτοια πόσα εννοείται). Να προλάβω τα τρολ, όχι δεν κάθομαι να ρωτάω τέτοια για να χάσω το χρόνο μου. Απλά η ισοτιμία που δίνουν οι ελληνικές το δολάριο είναι 3 μονάδες κάτω από το χρηματιστήριο, ενώ η revolut έχει σχεδόν ίδια ισοτιμία με μια προμήθεια 0,5% εδώ άλλοι λογαριασμοί μπλοκάρονται χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο. πρέπει να θεωρήσεις δεδομένο το ότι θα μπλοκαριστεί, αν όχι αμέσως, θα πρέπει να σαι έτοιμος να προσκομίσεις έγγραφα. όπως είπαν και πιο πάνω Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2021 από vagstef
Doubt Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, george1807 είπε Πλέον είναι τράπεζα και θα ξεκινήσει να αποδίδει τόκους. Στο free πρόγραμμα;
bjj-p Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 42 λεπτά πριν, vagstef είπε εδώ άλλοι λογαριασμοί μπλοκάρονται χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο. πρέπει να θεωρήσεις δεδομένο το ότι θα μπλοκαριστεί, αν όχι αμέσως, θα πρέπει να σαι έτοιμος να προσκομίσεις έγγραφα. όπως είπαν και πιο πάνω Το θεμα ειναι ποσο καιρο θα κρατησει το κλειδωμα, τι αγχος θα εχει και αν τελικα δεχτουν τα χαρτια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα