Hapatingo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 4 minutes ago, Ukforthemoment said: Oυτε και εμένα έχει έρθει Εστειλαν και Our financial super app delivers everyday digital banking solutions globally. Help your friends meet their money goals and tell them about Revolut. For each and every eligible friend that signs up from your referral, we'll give you €7! Αν δεν κάνω λάθος εσύ έχεις ως χώρα την Αγγλία, σωστά? Δεν έχει εγκριθεί ακόμα η τραπεζική άδεια για Αγγλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 30 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Αν δεν κάνω λάθος εσύ έχεις ως χώρα την Αγγλία, σωστά? Δεν έχει εγκριθεί ακόμα η τραπεζική άδεια για Αγγλία. Με ελληνική διεύθυνση την άνοιξα. Μου έχουν στειλει μονο ότι εχουν κάνει προσωρινή εγγραφή με το Money Laundering Regulations ως crypto asset business Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 16 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Reason : no money . Βut will do upgrade in the future Χαχα. Την κάρτα όντως δεν την έχω χρησιμοποιήσει κάπου πάνω απο χρόνο.Κάνω όμως ηλεκτρονικές πληρωμές,πχ ΔΕΗ. Κύρια κάρτα που πληρώνομαι έχω την monese. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gvard Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Ποια metal κάρτα, ετοιμάζονται για επίχρυση 24 καρατίων με κόστος $149.99. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μεταξωτά εσώρουχα βλέπω.. Όσοι "πιστοί" προσέλθετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Να δω τι άλλη χαζομάρα θα σκεφτούν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Προσπαθούν να διώξουν την "πλεμπα" και να κρατήσουν τους καλούς πελάτες που ξοδευουν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, molot12 είπε Προσπαθούν να διώξουν την "πλεμπα" και να κρατήσουν τους καλούς πελάτες που ξοδευουν . Και τους 2 θέλουν. Οχι μόνο αυτούς που ξοδεύουν. Απλα αυτοί που δεν ξοδευουν πολλά θα έχουν λιγότερα 'προνόμια' 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η αγορά στο εξωτερικό εχει μπολικες κάρτες για τους λεφτάδες από τα σοβαρά τραπεζικά ονόματα https://www.cnbc.com/2018/07/06/3-luxury-credit-cards-only-available-to-the-super-rich.html Προσωπικά μου αρέσει το μαύρο στην Revolut metal απλά δεν νομίζω οτι τα benefits που δίνει (στην Ελλάδα τώρα) δικαιολογούν το ποσό της συνδρομής ειδικά οταν μιλάμε για debit card Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2021 από prometheas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Οταν όλοι γυρνάνε στο google pay και τα ανάλογα δεν βλεπω τον λόγο να πληρώσεις για το φαίνεσθαι. Τα προνόμια φυσικά είναι άλλο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Πάντως οι μεταλλικές κάρτες στην Ευρώπη είναι μια φθηνή αντιγραφή της apple card. Η μια της revolut αρχίζει να ξεκολλάει μιας και δεν είναι unibody όπως η apple card αλλά ένα φύλλο μετάλλου κολλημένο με πλαστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μιας και συζητάμε για μεταλλικές κάρτες και Benefits ρίξτε μια ματιά και στην Vivid money https://vivid.money/en-de/ έχει τραπεζική άδεια με γερμανικό IBAN και δίνει μεταλλική κάρτα με πολύ καλό cashback στο premium plan ισως ενδιαφέρει κάποιους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxen13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 .παιδιά έχω ένα μεγάλο πρόβλημα ελπίζω να με βοηθήσετε αλαξα κινητό σήμερα και πήγα να βάλω τα στοιχεία μου και να κάνω login στην κάρτα και μου βγάζει αυτό το μήνυμα revolut the verification code or phone number you entered is incorrect έχει τύχει σε κανέναν άλλον αυτό και πως το έλυσε έχω μέσα λεφτά και δεν μπορώ να κάνω τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, xxen13 είπε .παιδιά έχω ένα μεγάλο πρόβλημα ελπίζω να με βοηθήσετε αλαξα κινητό σήμερα και πήγα να βάλω τα στοιχεία μου και να κάνω login στην κάρτα και μου βγάζει αυτό το μήνυμα revolut the verification code or phone number you entered is incorrect έχει τύχει σε κανέναν άλλον αυτό και πως το έλυσε έχω μέσα λεφτά και δεν μπορώ να κάνω τιποτα συσκευή ή νούμερο άλλαξες; https://community.revolut.com/t/installing-revolut-on-new-phone/142689 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxen13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Συσκευή αλαξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα