NikosKallithea Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά το έχετε παει αλλου το θέμα, φτάνει νομίζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, Προσπάθησα μετά από πολύ καιρό να βάλω χρήματα στην κάρτα μου. Οι χρεώσεις που μου εμφανίζει είναι σωστές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 γιατι υψηλη προτεραιοτητα; Ισως φταίει αυτό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Όχι ίσως...αυτό φταίει. 1€ με κανονική προτεραιότητα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Έχω να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία πάνω από 2 χρόνια (η φυσική mastercard λήγει τον επόμενο Μάρτιο) και διάβασα τα posts σας. Μια επιβεβαίωση θέλω αν τα έχω καταλάβει καλά: 1. Κάνω σε εργάσιμη μέρα και ώρα μεταφορά από τον λογαριασμό μου της Πειραιώς προς το IBAN που μου δίνει η εφαρμογή της Revolut και με χρεώνει 1 ευρώ ανεξαρτήτως ποσού. Εμφανίζονται την επόμενη μέρα στη Revolut. 2. Κάνω αλλαγή από ευρώ σε dkk εργάσιμη μέρα και ώρα με την ισοτιμία που δίνει η Revolut. 3. Πληρώνω σε POS χωρίς χρέωση στη Δανία και κάνω ανάληψη μέχρι 200 ευρώ από ΑΤΜ. 4. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα κι αν έχουν μείνει χρήματα στη Revolut (λέμε τώρα!), αλλάζω το νόμισμα ξανά σε ευρώ και τη χρησιμοποιώ σε POS πάλι χωρίς χρέωση. Τα έχω καταλάβει σωστά; Το γεγονός ότι έχω καιρό να μεταφέρω χρήματα υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει κάποιο θέμα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, katergaris79 είπε Έχω να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία πάνω από 2 χρόνια (η φυσική mastercard λήγει τον επόμενο Μάρτιο) και διάβασα τα posts σας. Μια επιβεβαίωση θέλω αν τα έχω καταλάβει καλά: 1. Κάνω σε εργάσιμη μέρα και ώρα μεταφορά από τον λογαριασμό μου της Πειραιώς προς το IBAN που μου δίνει η εφαρμογή της Revolut και με χρεώνει 1 ευρώ ανεξαρτήτως ποσού. Εμφανίζονται την επόμενη μέρα στη Revolut. 2. Κάνω αλλαγή από ευρώ σε dkk εργάσιμη μέρα και ώρα με την ισοτιμία που δίνει η Revolut. 3. Πληρώνω σε POS χωρίς χρέωση στη Δανία και κάνω ανάληψη μέχρι 200 ευρώ από ΑΤΜ. 4. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα κι αν έχουν μείνει χρήματα στη Revolut (λέμε τώρα!), αλλάζω το νόμισμα ξανά σε ευρώ και τη χρησιμοποιώ σε POS πάλι χωρίς χρέωση. Τα έχω καταλάβει σωστά; Το γεγονός ότι έχω καιρό να μεταφέρω χρήματα υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει κάποιο θέμα; 1) 1-2 εργάσιμες. 2) ναι, χωρίς όμως να είναι απαραίτητο 3) ναι 4) ναι, χωρίς όμως να είναι απαραίτητο Είσαι ταυτοποιημένος χρήστης? Εάν ναι δεν θα έχεις θέμα, εάν όχι, γίνε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Χμ, δεν είμαι σίγουρος. Εννοείς στο Local που δίνει τον λογαριασμό; Στο Beneficiary έχει το όνομα μου κι από κάτω IBAN και BIC ή κάτι έχω καταλάβει λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosPk Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, turbat0s είπε Τη γελοιότητα ορισμένων θα την πληρώσεις εσύ με προμήθειες αναλήψεων? Χρησιμοποίησε την για όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις. Το τι θα κανω και για ποιον λογο δεν εχει να κανει ουτε με το θεμα ουτρ με την ερωτηση μου ομως Περασα και την virtual και την physical (που δεν εχρι ερθει ακομα)στο google pay και ενω μου τραβηξε κανονικα απο ενα ευρω για την καθε καρτα λεει οτι μπορω να πληρωσω μονο online.κανω κατι λαθος? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 54 λεπτά πριν, katergaris79 είπε Χμ, δεν είμαι σίγουρος. Εννοείς στο Local που δίνει τον λογαριασμό; Στο Beneficiary έχει το όνομα μου κι από κάτω IBAN και BIC ή κάτι έχω καταλάβει λάθος; Έχεις ανεβάσει id και photo στο app? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpen Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 54 λεπτά πριν, TasosPk είπε Το τι θα κανω και για ποιον λογο δεν εχει να κανει ουτε με το θεμα ουτρ με την ερωτηση μου ομως Περασα και την virtual και την physical (που δεν εχρι ερθει ακομα)στο google pay και ενω μου τραβηξε κανονικα απο ενα ευρω για την καθε καρτα λεει οτι μπορω να πληρωσω μονο online.κανω κατι λαθος? Είναι visa ή mastercard? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 44 λεπτά πριν, turbat0s είπε Έχεις ανεβάσει id και photo στο app? Κάτι είχα κάνει τότε αλλά δεν είμαι και 100% βέβαιος. Φωτογραφία σίγουρα, υπάρχει στο προφίλ μου κανονικά. Πώς μπορώ να ελέγξω αν είχα ανεβάσει και ταυτότητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Η διαθεσιμότητα του g pay είναι ακόμα σε beta μορφή, όπως χαρακτηρίζεται από την revolut, δηλαδή είναι για ορισμένους χρήστες. Απλά δοκιμάζεις εάν περάσει, πέρασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Η διαθεσιμότητα του g pay είναι ακόμα σε beta μορφή, όπως χαρακτηρίζεται από την revolut, δηλαδή είναι για ορισμένους χρήστες. Απλά δοκιμάζεις εάν περάσει, πέρασε. στο iphone δεν μου εμφανιζεται καν σαν επιλογή το g pay οταν παω να κανω top up την Revolut Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, katergaris79 είπε Κάτι είχα κάνει τότε αλλά δεν είμαι και 100% βέβαιος. Φωτογραφία σίγουρα, υπάρχει στο προφίλ μου κανονικά. Πώς μπορώ να ελέγξω αν είχα ανεβάσει και ταυτότητα; Δεν εννοούσα αυτήν! Μίλα τους στο τσατ φίλε και ρώτα αν είσαι registered. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Στις 23/10/2018 στις 1:45 ΜΜ, alexpen είπε Alexpen εννοείς να στείλω το έμβασμα στον local λογαριασμό μου που μου έχει δημιουργήσει η Revolut στην Loyds ? Ναι Η μετατροπή που λες να κάνω απο EUR σε Huf (Hungary currency) μέσα απο το APP γίνεται αμέσως ή θέλει μέρες ? (για να υπολογίσω τον χρόνο μου.) Στο δευτερολεπτο γινεται! Για την ενεργοποίηση της κάρτας παω απλά σε ενα ΑΤΜ Alpha πχ και κάνω μια συναλλαγή ; την ενεργοποιείς απο το app και μετα μια συναλλάγη chip & pin για να δουλέυει και ανεπαφα αν έχεις android κινητό με nfc κατέβασε το google pay .apk και βάλε την καρτα στο google pay ωστε να μπορείς να πληρώνεις πάντου και με το κιν σου Alexpen, γνωριζεις εσυ ή καποιος αλλος την διαφορα τοu top up με local ή swift ?? χρησιμοποιησα χτες το swift σαν επιλογη στο top up που εκανα.. bank transfer απο eurobank -> Revolut Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα