NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Προτρέπει τον κόσμο να γίνει συνδρομητής, και καλα κάνει εδω που τα λέμε
katsiletra Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Πάντως δίνει παράθυρο για όσους θέλουν μετά να αποχωρίσουν από την καινούρια συμφωνία που μπορεί να κάνουν.
Hapatingo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 4 minutes ago, katsiletra said: Πάντως δίνει παράθυρο για όσους θέλουν μετά να αποχωρίσουν από την καινούρια συμφωνία που μπορεί να κάνουν. Θα έχουν βέβαια κρατήσει τα στοιχεία σου και τις όποιες κινήσεις για 8 χρόνια. Αυτό ισχύει είτε φύγεις γενικώς από την revolut, είτε καταργήσεις τον τραπεζικό λογαριασμό παραμένοντας στον λογαριασμό ηλεκτρονικού χρήματος.
prometheas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Τα στοιχεία και τις κινήσεις μας τα κρατάνε έτσι και αλλιώς είτε μεταβούμε στην νέα τράπεζα είτε όχι. Επίσης πολλές από τις υπηρεσίες (cashback bonus, μικροπιστώσεις κλπ) θα περάσει καιρός να τις δούμε στην Ελλάδα.. 1
zananiro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για όσους διαχειρίζονται σεβαστά ποσά χρημάτων στη revolut, ίσως αξίζει να το σκεφτούν για τη νέα τραπεζική υπηρεσία γιατί θα υπάρχει εγγύηση καταθέσεων. Αν η χρήση της είναι κυρίως για αγορές, τότε δεν βλέπω κάποιο σοβαρό λόγο για τη μετάβαση προς το παρόν, εκτός και χρειάζεται να δηλώνουν τις δαπάνες για το αφορολόγητο. Αν και νομίζω ότι σε λίγο καιρό θα γίνει υποχρεωτικό. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από zananiro
katsiletra Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Οπότε καλύτερα είναι να κάνουμε εγγραφή στην νέα τράπεζα λόγω καλύτερων εγγυήσεων;
t-shock Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μου κάνει εντύπωση ότι θα μπορούμε να βγάλουμε πιστωτική (εσώ στην Ελλάδα) μέσω της Revolut αν πάμε σε Revolut Bank......
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Σε email We noticed you stopped using your card. There could be a number of reasons why you'd stop using your card, so we hope you’ll tell us why. If you have a spare minute, please let us know by answering a couple of questions. Your feedback will help us improve our services for you and our other customers. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Reason : no money . Βut will do upgrade in the future 1
Hapatingo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 32 minutes ago, stavagg31 said: Αν δεν βάλουμε Αφμ τι γίνεται μετά; Υπάρχουν 2 εταιρίες η revolut bank και η revolut e-money. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούμε revolut e-money. Εάν δεν βάλεις ΑΦΜ εξακολουθείς να έχεις revolut e-money σαν να μην τρέχει τίποτα. Η revolut bank είναι προαιρετική και δουλεύει πίσω από την revolut e-money, εφόσον την ενεργοποιήσεις. Η revolut bank είναι αποθήκη, όλες οι λειτουργίες θα εξακολουθούν να γίνονται μέσω revolut e-money. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2021 από Hapatingo 1
Doubt Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μόνο εμένα δε μου έχει έρθει ειδοποίηση για το bank?
HuskerDu Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, Doubt είπε Μόνο εμένα δε μου έχει έρθει ειδοποίηση για το bank? Ούτε εμένα, ios 7.33 latest version.
alfeios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, Doubt είπε Μόνο εμένα δε μου έχει έρθει ειδοποίηση για το bank? Ούτε εμένα
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Oυτε και εμένα έχει έρθει Εστειλαν και Our financial super app delivers everyday digital banking solutions globally. Help your friends meet their money goals and tell them about Revolut. For each and every eligible friend that signs up from your referral, we'll give you €7!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα