Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Just now, alfeios said:

Στην εφαρμογη βγαζει αυτο το μηνυμα ; Σε ποια καρτελα ; Δεν βλεπω κατι ....

Στην αρχική οθόνη.

Χρειάζεται να εγγραφώ στην Τράπεζα;

Η εγγραφή στην τράπεζα είναι εντελώς προαιρετική. Δεν είναι απαραίτητο να εγγραφείτε. Εάν δεν επιθυμείτε καμία αλλαγή και είστε ικανοποιημένοι με τον λογαριασμό σας Revolut όπως ακριβώς είναι, μπορείτε να παραμείνετε πελάτης της Revolut Payments UAB. Ο λογαριασμός σας θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ως συνήθως.

Ωστόσο, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να εγγραφείτε στην Τράπεζα - είναι εντελώς δωρεάν και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ασφάλιση καταθέσεων.

και αποκτήστε πρόσβαση στις νέες υπηρεσίες Πίστωσης (προσωπικά δάνεια, πιστωτικές κάρτες).

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Στην αρχική οθόνη.

Η εγγραφή στην τράπεζα είναι εντελώς προαιρετική. Δεν είναι απαραίτητο να εγγραφείτε. Εάν δεν επιθυμείτε καμία αλλαγή και είστε ικανοποιημένοι με τον λογαριασμό σας Revolut όπως ακριβώς είναι, μπορείτε να παραμείνετε πελάτης της Revolut Payments UAB. Ο λογαριασμός σας θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ως συνήθως.

Ωστόσο, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να εγγραφείτε στην Τράπεζα - είναι εντελώς δωρεάν και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ασφάλιση καταθέσεων.

και αποκτήστε πρόσβαση στις νέες υπηρεσίες Πίστωσης (προσωπικά δάνεια, πιστωτικές κάρτες).

Ακόμα δεν κατάλαβα τι παραπάνω προσφέρει αυτή η υπηρεσία της revolut bank με αυτό που έχουμε. Δεν υπάρχει κάποια σημαντική διάκριση διαβάζοντας αυτό το έγγραφο. Εκτός από τις υπηρεσίες πίστωσης.

Επεξ/σία από katsiletra
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, katsiletra είπε

Ακόμα δεν κατάλαβα τι παραπάνω προσφέρει αυτή η υπηρεσία της revolut bank με αυτό που έχουμε. Δεν υπάρχει κάποια σημαντική διάκριση διαβάζοντας αυτό το έγγραφο. Εκτός από τις υπηρεσίες πίστωσης.

Τίποτα μλκς το διάβασα και εγω

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Στην αρχική οθόνη.

Δεν το βγαζει σε μενα. Εχω την εκδοση 7,33 τελευταια ενημερωση 19-01-2021

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Εμένα χρήσιμα μου φαίνονται όλα αυτά (ασφάλιση καταθέσεων, δάνεια, πιστωτικές). Γιατί όχι, εφόσον το "δωρεάν" παραμένει ως έχει.

Δημοσ.
19 minutes ago, katsiletra said:

13 minutes ago, NikosKallithea said:

Τίποτα μλκς το διάβασα και εγω

Το pdf αναλύει την υλοποίηση και δεν έχει καμία σχέση με το τι παρέχει ένας τραπεζικός λογαριασμός σε αντίθεση με λογαριασμό ηλεκτρονικού χρήματος. Εν συντομία πέρα από την ασφάλεια των καταθέσεων 100.000, θα παρέχει επιτόκιο στα premium προγράμματα, υπηρεσίες πίστωσης μικροδάνεια και πιστωτικές κάρτες και γενικά ότι μπορεί να παρέχει μια τράπεζα που δεν μπορεί το ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος. 

11 minutes ago, alfeios said:

Δεν το βγαζει σε μενα. Εχω την εκδοση 7,33 τελευταια ενημερωση 19-01-2021

Μου εμφανίστηκε με 7.32

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Μου εμφανίστηκε με 7.32

Δεν ξερω γιατι. Μπορει να μην με θελουν για πελάτη στην τραπεζα

1 λεπτό πριν, asdfnikos είπε

Μην τρελαίνεστε λογικά εμφανίζεται σταδιακά στους χρήστες.

1 λεπτό πριν, asdfnikos είπε

Μην τρελαίνεστε λογικά εμφανίζεται σταδιακά στους χρήστες.

Απλά απο περιεργεια

Δημοσ.
4 minutes ago, katsiletra said:

Πάντως δίνει παράθυρο για όσους θέλουν μετά να αποχωρίσουν από την καινούρια συμφωνία που μπορεί να κάνουν.

Θα έχουν βέβαια κρατήσει τα στοιχεία σου και τις όποιες κινήσεις για 8 χρόνια. Αυτό ισχύει είτε φύγεις γενικώς από την revolut, είτε καταργήσεις τον τραπεζικό λογαριασμό παραμένοντας στον λογαριασμό ηλεκτρονικού χρήματος.

Δημοσ.

Τα στοιχεία και τις κινήσεις μας τα κρατάνε έτσι και αλλιώς είτε μεταβούμε στην νέα τράπεζα είτε όχι. 

Επίσης πολλές από τις υπηρεσίες (cashback bonus, μικροπιστώσεις κλπ) θα περάσει καιρός να τις δούμε στην Ελλάδα..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όσους διαχειρίζονται σεβαστά ποσά χρημάτων στη revolut, ίσως αξίζει να το σκεφτούν για τη νέα τραπεζική υπηρεσία γιατί θα υπάρχει εγγύηση καταθέσεων. Αν η χρήση της είναι κυρίως για αγορές, τότε δεν βλέπω κάποιο σοβαρό λόγο για τη μετάβαση προς το παρόν, εκτός και χρειάζεται να δηλώνουν τις δαπάνες για το αφορολόγητο. Αν και νομίζω ότι σε λίγο καιρό θα γίνει υποχρεωτικό. 

Επεξ/σία από zananiro
Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση ότι θα μπορούμε να βγάλουμε πιστωτική (εσώ στην Ελλάδα) μέσω της Revolut αν πάμε σε Revolut Bank......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...