Hapatingo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Just now, alfeios said: Στην εφαρμογη βγαζει αυτο το μηνυμα ; Σε ποια καρτελα ; Δεν βλεπω κατι .... Στην αρχική οθόνη. Χρειάζεται να εγγραφώ στην Τράπεζα; Η εγγραφή στην τράπεζα είναι εντελώς προαιρετική. Δεν είναι απαραίτητο να εγγραφείτε. Εάν δεν επιθυμείτε καμία αλλαγή και είστε ικανοποιημένοι με τον λογαριασμό σας Revolut όπως ακριβώς είναι, μπορείτε να παραμείνετε πελάτης της Revolut Payments UAB. Ο λογαριασμός σας θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ως συνήθως. Ωστόσο, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να εγγραφείτε στην Τράπεζα - είναι εντελώς δωρεάν και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ασφάλιση καταθέσεων. και αποκτήστε πρόσβαση στις νέες υπηρεσίες Πίστωσης (προσωπικά δάνεια, πιστωτικές κάρτες).
katsiletra Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Στην αρχική οθόνη. Χρειάζεται να εγγραφώ στην Τράπεζα; Η εγγραφή στην τράπεζα είναι εντελώς προαιρετική. Δεν είναι απαραίτητο να εγγραφείτε. Εάν δεν επιθυμείτε καμία αλλαγή και είστε ικανοποιημένοι με τον λογαριασμό σας Revolut όπως ακριβώς είναι, μπορείτε να παραμείνετε πελάτης της Revolut Payments UAB. Ο λογαριασμός σας θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ως συνήθως. Ωστόσο, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να εγγραφείτε στην Τράπεζα - είναι εντελώς δωρεάν και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ασφάλιση καταθέσεων. και αποκτήστε πρόσβαση στις νέες υπηρεσίες Πίστωσης (προσωπικά δάνεια, πιστωτικές κάρτες). Ακόμα δεν κατάλαβα τι παραπάνω προσφέρει αυτή η υπηρεσία της revolut bank με αυτό που έχουμε. Δεν υπάρχει κάποια σημαντική διάκριση διαβάζοντας αυτό το έγγραφο. Εκτός από τις υπηρεσίες πίστωσης. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από katsiletra
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, katsiletra είπε Ακόμα δεν κατάλαβα τι παραπάνω προσφέρει αυτή η υπηρεσία της revolut bank με αυτό που έχουμε. Δεν υπάρχει κάποια σημαντική διάκριση διαβάζοντας αυτό το έγγραφο. Εκτός από τις υπηρεσίες πίστωσης. Τίποτα μλκς το διάβασα και εγω
alfeios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Στην αρχική οθόνη. Δεν το βγαζει σε μενα. Εχω την εκδοση 7,33 τελευταια ενημερωση 19-01-2021
Doubt Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Χρειάζεται να εγγραφώ στην Τράπεζα; Η εγγραφή στην τράπεζα είναι εντελώς προαιρετική. Δεν είναι απαραίτητο να εγγραφείτε. Εάν δεν επιθυμείτε καμία αλλαγή και είστε ικανοποιημένοι με τον λογαριασμό σας Revolut όπως ακριβώς είναι, μπορείτε να παραμείνετε πελάτης της Revolut Payments UAB. Ο λογαριασμός σας θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ως συνήθως. Ωστόσο, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να εγγραφείτε στην Τράπεζα - είναι εντελώς δωρεάν και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ασφάλιση καταθέσεων. και αποκτήστε πρόσβαση στις νέες υπηρεσίες Πίστωσης (προσωπικά δάνεια, πιστωτικές κάρτες). Εμένα χρήσιμα μου φαίνονται όλα αυτά (ασφάλιση καταθέσεων, δάνεια, πιστωτικές). Γιατί όχι, εφόσον το "δωρεάν" παραμένει ως έχει.
Hapatingo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 19 minutes ago, katsiletra said: Ακόμα δεν κατάλαβα τι παραπάνω προσφέρει αυτή η υπηρεσία της revolut bank με αυτό που έχουμε. Δεν υπάρχει κάποια σημαντική διάκριση διαβάζοντας αυτό το έγγραφο. Εκτός από τις υπηρεσίες πίστωσης. 13 minutes ago, NikosKallithea said: Τίποτα μλκς το διάβασα και εγω Το pdf αναλύει την υλοποίηση και δεν έχει καμία σχέση με το τι παρέχει ένας τραπεζικός λογαριασμός σε αντίθεση με λογαριασμό ηλεκτρονικού χρήματος. Εν συντομία πέρα από την ασφάλεια των καταθέσεων 100.000, θα παρέχει επιτόκιο στα premium προγράμματα, υπηρεσίες πίστωσης μικροδάνεια και πιστωτικές κάρτες και γενικά ότι μπορεί να παρέχει μια τράπεζα που δεν μπορεί το ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος. 11 minutes ago, alfeios said: Δεν το βγαζει σε μενα. Εχω την εκδοση 7,33 τελευταια ενημερωση 19-01-2021 Μου εμφανίστηκε με 7.32 1
asdfnikos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μην τρελαίνεστε λογικά εμφανίζεται σταδιακά στους χρήστες. 1
alfeios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Μου εμφανίστηκε με 7.32 Δεν ξερω γιατι. Μπορει να μην με θελουν για πελάτη στην τραπεζα 1 λεπτό πριν, asdfnikos είπε Μην τρελαίνεστε λογικά εμφανίζεται σταδιακά στους χρήστες. 1 λεπτό πριν, asdfnikos είπε Μην τρελαίνεστε λογικά εμφανίζεται σταδιακά στους χρήστες. Απλά απο περιεργεια
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Προτρέπει τον κόσμο να γίνει συνδρομητής, και καλα κάνει εδω που τα λέμε
katsiletra Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Πάντως δίνει παράθυρο για όσους θέλουν μετά να αποχωρίσουν από την καινούρια συμφωνία που μπορεί να κάνουν.
Hapatingo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 4 minutes ago, katsiletra said: Πάντως δίνει παράθυρο για όσους θέλουν μετά να αποχωρίσουν από την καινούρια συμφωνία που μπορεί να κάνουν. Θα έχουν βέβαια κρατήσει τα στοιχεία σου και τις όποιες κινήσεις για 8 χρόνια. Αυτό ισχύει είτε φύγεις γενικώς από την revolut, είτε καταργήσεις τον τραπεζικό λογαριασμό παραμένοντας στον λογαριασμό ηλεκτρονικού χρήματος.
prometheas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Τα στοιχεία και τις κινήσεις μας τα κρατάνε έτσι και αλλιώς είτε μεταβούμε στην νέα τράπεζα είτε όχι. Επίσης πολλές από τις υπηρεσίες (cashback bonus, μικροπιστώσεις κλπ) θα περάσει καιρός να τις δούμε στην Ελλάδα.. 1
zananiro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για όσους διαχειρίζονται σεβαστά ποσά χρημάτων στη revolut, ίσως αξίζει να το σκεφτούν για τη νέα τραπεζική υπηρεσία γιατί θα υπάρχει εγγύηση καταθέσεων. Αν η χρήση της είναι κυρίως για αγορές, τότε δεν βλέπω κάποιο σοβαρό λόγο για τη μετάβαση προς το παρόν, εκτός και χρειάζεται να δηλώνουν τις δαπάνες για το αφορολόγητο. Αν και νομίζω ότι σε λίγο καιρό θα γίνει υποχρεωτικό. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από zananiro
katsiletra Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Οπότε καλύτερα είναι να κάνουμε εγγραφή στην νέα τράπεζα λόγω καλύτερων εγγυήσεων;
t-shock Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μου κάνει εντύπωση ότι θα μπορούμε να βγάλουμε πιστωτική (εσώ στην Ελλάδα) μέσω της Revolut αν πάμε σε Revolut Bank......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα