Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, bilya είπε

η αλφα σε χρεωσε μετατροπή νομίσματος κ οχι η ρεβο (αναγνωρίζεται ως κάρτα του ΗΒ).

Ευχαριστώ για την απαντηση.

Εφοσον αναγνωριζεται ως ΗΒ γιατι τ νομισμα που εκανε μετατροπη ηταν δολλαριο και οχι λιρα;

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Janedoe είπε

Kαλησπερα σας, καλη χρονια.

Πηγε να σηκωσει ο αντρας μου 200€ απο ρεβολουτ σε αtm της alpha bank και του χρεωσαν 217€ και currency exchange απο δολλαρια σε ευρω ενω εχει στο λογαριασμο του μονο ευρω.

Εχει παθει κανεις τιποτα παρομοιο;

Από δολάρια ή απο λίρες αγγλιας, μηπως κανει λάθος;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Hapatingo είπε

Μήπως είχες χρήματα στο πορτοφόλι των δολαρίων και τράβηξε από εκεί, γιατί δεν έφθαναν του ευρώ?

Δεν εχει καν πορτοφολι δολλαριων, μονο ευρω εχει μεσα.

2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Αυτό είναι vault, δες σε τι νόμισμα είναι.

Ευρω 😔

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Janedoe είπε

Ευχαριστώ για την απαντηση.

Εφοσον αναγνωριζεται ως ΗΒ γιατι τ νομισμα που εκανε μετατροπη ηταν δολλαριο και οχι λιρα;

9 λεπτά πριν, Janedoe είπε

Δολλαρια $

20210105_175222.jpg

το καπέλο στο έβαλε η alpha κ οχι η ρεβο. 

Χρέωση στο τοπικο νόμισμα πατάς πάντα στο Atm,POS κτλπ.

Η revo θα τραβήξει όπου βρεί λεφτά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Janedoe είπε

Δεν εχει καν πορτοφολι δολλαριων, μονο ευρω εχει μεσα.

Ευρω 😔

Μήπως είχε κρυπτονομίσματα;

Αν όχι, περιμένετε την απάντηση τους.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Doubt είπε

Αυτό είναι vault? δες σε τι νόμισμα είναι.

δεν ειναι vault ανάληψη atm είναι κ βάση της εικόνας η alpha ζήτησε να γίνει ανάληψη σε δολλάρια.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Janedoe είπε

Ουτε κρυπτο ειχε. Μονο ευρω.

Σας ευχαριστω ολους, μου ειπαν να κανω chargeback claim και παραμενω στην αναμονη.

Παντως να ξερεις η ρεβο δεν εχει να κανει με το θεμα της χρέωσης, ειτε στο ΑΤΜ έγινε η πατατα(λαθος χειρισμός), ειτε η ελληνική τράπεζα στα πήρε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Παντως να ξερεις η ρεβο δεν εχει να κανει με το θεμα της χρέωσης, ειτε στο ΑΤΜ έγινε η πατατα(λαθος χειρισμός), ειτε η ελληνική τράπεζα στα πήρε

Ή και τα 2 μαζι. Μου κανει εντυπωση τ δολλαριο κυριως και για αυτο εχουν μπερδευτει και οι techs της revolut μαλλον.

Μακαρι να βρεθει μια λυση αν και αμφιβαλλω.

Σηκωνει καποιος απο αλλη τραπεζα; και τι χρεωσεις εχουν κανονικα; 3 4 ευρω οπως Ν26;

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Janedoe είπε

Ή και τα 2 μαζι. Μου κανει εντυπωση τ δολλαριο κυριως και για αυτο εχουν μπερδευτει και οι techs της revolut μαλλον.

Σηκωνει καποιος απο αλλη τραπεζα; και τι χρεωσεις εχουν κανονικα; 3 4 ευρω οπως Ν26;

Oι χρεώσεις δεν είναι της ρεβο ή της Ν26 αλλά της τράπεζας που χρησιμοποιείς το ΑΤΜ.Εκτός αν ξεπεράσεις το όριο που έχουν οπότε θα πληρωσεις και αυτό επιπλέον.

Παντα θα ζητάς να βγάζεις σε € .

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Janedoe είπε

Κάποτε είχε γραφτεί για την Optima πως δεν έχει χρέωση, αλλά έχει περάσει πολύς καιρός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...