alexpen Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 21 λεπτά πριν, minotavros είπε Αυτό έκανα. Μήπως δε μου δούλεψε επειδή έχω ξεκλείδωτο bootloader? Τι τραπεζας κάρτα έχεις στο Google pay?
minotavros Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, alexpen είπε Τι τραπεζας κάρτα έχεις στο Google pay? Mastercard εθνικής
bilya Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 34 λεπτά πριν, alexpen είπε Και τα 2 που λέω γίνονται φίλε μου το Google pay λειτουργεί όπως κ η PayPal στην προκειμένη περίπτωση τραβάει λεφτά απο κάρτα. Με ελληνική δεν γίνεται. 2 λεπτά πριν, minotavros είπε Mastercard εθνικής 2
alexpen Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, minotavros είπε Mastercard εθνικής Δεν είναι στο Google pay η εθνική.... https://support.google.com/pay/answer/7454247?hl=en 1
NikosKallithea Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, alexpen είπε Δεν είναι στο Google pay η εθνική.... https://support.google.com/pay/answer/7454247?hl=en στο λινκ που έδωσες δεν βλέπω ουτε την Ελλαδα
_filippos_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπον, στο android περασα μεσω aptoide το google pay και παρατήρησα πως μου επιτρέπει να κανω top up μέσω google pay στην revolut. Δεν το δοκίμασα ομως. Στο iPhone συνδέθηκα με τον αμερικάνικο λογαριασμό μου στο app store, κατέβασα το google pay το οποίο ήταν έτοιμο με τις κάρτες μου μέσα (revolut & alphabank) εκανα μετά log off και συνδεση με τον ελληνικό μου λογαριασμό. Στην συνέχεια, στην εφαρμογή της revolut δεν μου εμφανίζεται ως επιλογή το google pay παρα μονον το apple pay. Google pay γιοκ και apple pay με ελληνικό λογαριασμό δεν παίζει. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από _filippos_
bilya Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 26 λεπτά πριν, _filippos_ είπε Λοιπον, στο android περασα μεσω aptoide το google pay και παρατήρησα πως μου επιτρέπει να κανω top up μέσω google pay στην revolut. Δεν το δοκίμασα ομως. Στο iPhone συνδέθηκα με τον αμερικάνικο λογαριασμό μου στο app store, κατέβασα το google pay το οποίο ήταν έτοιμο με τις κάρτες μου μέσα (revolut & alphabank) εκανα μετά log off και συνδεση με τον ελληνικό μου λογαριασμό. Στην συνέχεια, στην εφαρμογή της revolut δεν μου εμφανίζεται ως επιλογή το google pay παρα μονον το apple pay. Google pay γιοκ και apple pay με ελληνικό λογαριασμό δεν παίζει. κ να το δοκιμαζες αν το gpay έχει ελληνική κάρτα δεν λειτουργεί.
alexpen Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε στο λινκ που έδωσες δεν βλέπω ουτε την Ελλαδα Ακριβώς!
bjj-p Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 το google pay δεν μπορουμε να το δουμε με κανενα τροπο στο apple store?
_filippos_ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, bilya είπε κ να το δοκιμαζες αν το gpay έχει ελληνική κάρτα δεν λειτουργεί. Δεν ξερω ακριβώς τι εννοείς αλλά μεσα στο google pay εχω περάσει την καρτα της alphabank, χωρίς βεβαια να δοκιμάσω εαν την χρεώνει αλλά πήρα ειδοποιηση στο κινητό οτι το google pay με χρέωσε 1€ για επιβεβαιωση της κάρτας που σημαινει οτι θα λειτουργήσει σε αγορές.
TasosPk Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, turbat0s είπε Γιατί μπαίνεις σε τόσο κόπο? Χρησιμοποίησέ την για τις αγορές σου σαν μια οποιαδήποτε ελληνική κάρτα. μπαινω σε τοσο κοπο γιατι υπαρχουν καποιες περιπτωσεις που τα μετρητα ειναι μονοδρομος λογω γελοιοτητας ορισμενων δεν αναλυω παραπανω γιατι θα πρεπει να παω σε αλλο thread. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από TasosPk
maroulini91 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 33 λεπτά πριν, _filippos_ είπε Δεν ξερω ακριβώς τι εννοείς αλλά μεσα στο google pay εχω περάσει την καρτα της alphabank, χωρίς βεβαια να δοκιμάσω εαν την χρεώνει αλλά πήρα ειδοποιηση στο κινητό οτι το google pay με χρέωσε 1€ για επιβεβαιωση της κάρτας που σημαινει οτι θα λειτουργήσει σε αγορές. Αν το δοκιμασεις και λειτουργει θα θελα να το μαθω,γιατι η χαρα μου κοπηκε μολις διαβασα οτι δε δεχετε ελληνικες καρτες....
bilya Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, _filippos_ είπε Δεν ξερω ακριβώς τι εννοείς αλλά μεσα στο google pay εχω περάσει την καρτα της alphabank, χωρίς βεβαια να δοκιμάσω εαν την χρεώνει αλλά πήρα ειδοποιηση στο κινητό οτι το google pay με χρέωσε 1€ για επιβεβαιωση της κάρτας που σημαινει οτι θα λειτουργήσει σε αγορές. κ στο paypal μπορείς να συνδέσεις την ελληνική κάρτα αλλα αν πας κ κανεις αγορά κ δεν έχεις balance λόγω cc δεν γίνεται η αγορά. Το ίδιο ισχύει κ για gpay. BTW το gpay δεν μου δούλεψε 3 φορές που το δοκίμασα Ελλάδα κ με συνδεδεμένη ξένη κάρτα.
turbat0s Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, TasosPk είπε μπαινω σε τοσο κοπο γιατι υπαρχουν καποιες περιπτωσεις που τα μετρητα ειναι μονοδρομος λογω γελοιοτητας ορισμενων δεν αναλυω παραπανω γιατι θα πρεπει να παω σε αλλο thread. Τη γελοιότητα ορισμένων θα την πληρώσεις εσύ με προμήθειες αναλήψεων? Χρησιμοποίησε την για όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις.
darkmatinee Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 58 λεπτά πριν, bilya είπε κ στο paypal μπορείς να συνδέσεις την ελληνική κάρτα αλλα αν πας κ κανεις αγορά κ δεν έχεις balance λόγω cc δεν γίνεται η αγορά. Το ίδιο ισχύει κ για gpay. BTW το gpay δεν μου δούλεψε 3 φορές που το δοκίμασα Ελλάδα κ με συνδεδεμένη ξένη κάρτα. Μια χαρά κάνεις αγορές μέσω paypal με ελληνική κάρτα, μην γράφετε ότι σας κατέβει στο κεφάλι. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα