tryfos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά, νέος χρήστης με 10 € δοκιμαστικά top up, προσπαθώ εδώ και 1 ώρα να κάνω ένα "αίτημα μέσω συνδέσμου" για πληρωμή (εμού) μέσω του app και μου βγάζει συνέχεια "Λυπούμαστε κάτι πήγε στραβά κλπ.". Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν είναι θέμα της εφαρμογής; Παίζει ρόλο το υπόλοιπό μου στο account? Αφού δεν είναι να στείλω, αλλά να λάβω. Άσχετο (μπορεί να έχει απαντηθεί): Πώς γυρνάει η εφαρμογή σε αγγλικά; Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2020 από tryfos
asdfnikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, tryfos είπε Παιδιά, νέος χρήστης με 10 € δοκιμαστικά top up, προσπαθώ εδώ και 1 ώρα να κάνω ένα "αίτημα μέσω συνδέσμου" για πληρωμή (εμού) μέσω του app και μου βγάζει συνέχεια "Λυπούμαστε κάτι πήγε στραβά κλπ.". Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν είναι θέμα της εφαρμογής; Παίζει ρόλο το υπόλοιπό μου στο account? Αφού δεν είναι να στείλω, αλλά να λάβω. Άσχετο (μπορεί να έχει απαντηθεί): Πώς γυρνάει η εφαρμογή σε αγγλικά; Η συγκεκριμένη υπηρεσία ενεργοποιείται μετά από καιρό χρήσης της εφαρμογής και χρήσης του λογαριασμού σου. Σε καινούργιους λογαριασμούς δεν είναι ενεργοποιημένο.
tryfos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Καλά, αυτό δε θα έπρεπε να το γράφει κάπου; Ή έστω να το λέει το ίδιο το error και όχι να λέει ένα γενικό "λυπούμαστε";
t-shock Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Πάνω από χρόνο τον έχω τον λογαριασμό μου (και με μπόλικες αγορές σε εσωτερικό και εξωτερικό) και ακόμα ειναι κλειδωμένη αυτή η λειτουργία σε εμενα
tryfos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κατάλαβα, δηλαδή δεν υπάρχει η δυνατότητα, έτσι για πλάκα αναφέρεται. Η εφαρμογή γυρνάει σε αγγλικά ή ούτε αυτό; Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2020 από tryfos
asdfnikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, tryfos είπε Κατάλαβα, δηλαδή δεν υπάρχει η δυνατότητα, έτσι για πλάκα αναφέρεται. Η εφαρμογή γυρνάει σε αγγλικά ή ούτε αυτό; Φυσικά και υπάρχει η δυνατότητα. Εμένα είναι κανονικά ενεργοποιημένη Η εφαρμογή πάει με την γλώσσα του κινητού.
tryfos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Ναι, άρα δεν γίνεται, πρέπει να γυρίσει όλο το κινητό στα αγγλικά, ακολουθεί το system του κινητου. Εφαρμογή χωρίς ένα απλό option για αλλαγή γλώσσας. Ακατανόητα πράγματα.
stefanidisg Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, vagstef είπε τι κινήσεις έκανες περίπου? Κινήσεις μόνο αγορές, και δύο μεταφορές μικρα ποσά στην n26. Ίσως επειδή είχα και δεύτερο λογαριασμό στην revolut με άλλο τηλέφωνο αλλά όταν μου είχαν πει πως θα έκλεινε αυτός ο λογαριασμός και πως έπρεπε να μεταφέρω ότι ποσά είχα μέσα , αλλά κάθε φορά που προσπαθούσα να μπω για να τον κλείσω η να τους πω να μου τον κλείσουν μου ζητάγε συνέχεια ταυτοποίηση η οποία ως συνήθως ήταν αδύνατη ότι και να είχα κάνει. Γι'αυτό είπα αστον να τον κλείσουν οι ίδιοι. Μπορεί εκεί να έχει παιχτεί το θέμα. Θα δούμε τι θα μου απαντήσουν καθώς κατάφερα και επικοινώνησα μέσω τσατ.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, tryfos είπε Ναι, άρα δεν γίνεται, πρέπει να γυρίσει όλο το κινητό στα αγγλικά, ακολουθεί το system του κινητου. Εφαρμογή χωρίς ένα απλό option για αλλαγή γλώσσας. Ακατανόητα πράγματα. Στο iOS γίνεται πάντως. Αλλά απο τις ρυθμίσεις του κινητού, όχι της εφαρμογής...
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 56 λεπτά πριν, tryfos είπε Ναι, άρα δεν γίνεται, πρέπει να γυρίσει όλο το κινητό στα αγγλικά, ακολουθεί το system του κινητου. Εφαρμογή χωρίς ένα απλό option για αλλαγή γλώσσας. Ακατανόητα πράγματα. Δεν έχω συναντήσει πολλές εφαρμογές που να μπορείς να έχεις άλλη γλώσσα απο του κινητού.Μάλλον καμία.
POS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 καταλαβαν και στη revolut πως για να βγαλουν σοβαρα χρηματα πρεπει να προσφερουν υπηρεσιες αποδοχης πληρωμων με καρτες: https://www.revolut.com/business/online-payments 1
Jason13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 51 minutes ago, POS said: καταλαβαν και στη revolut πως για να βγαλουν σοβαρα χρηματα πρεπει να προσφερουν υπηρεσιες αποδοχης πληρωμων με καρτες: https://www.revolut.com/business/online-payments Για ελλαδα δεν φαινεται διαθεσιμο... ΣΤο αγγλικο εχει.. ή κανω λαθος;
TheTourist098 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Εχω ισως χασει επεισοδιο οποτε ας μου κανει καποιος αν εχει την καλοσυνη ενα catch up.Πως πληρωνουμε με revolut me google pay?Κατεβαζω google pay με apk? Υπαρχει καπως στο app τους που δεν το βρηκα?
aris7565 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Παιδια καλησπερα, μεχρι και χθες οταν ηθελε καποιος να μου βαλει χρημαστα στην Revolut ενω εκεινος δεν ειχε λογαριασμο στη Revolut , του εστελνα συνδεσμο πληρωμης το αντιστοιχο ποσο που ηθελα, και εκεινος το ανοιγε και με τα στοιχεια της καρτας του μου εβαζε τα χρηματα. Πριν απο λιγο παω να κανω το ιδιο, και μολις ανοιγει το link ο φιλος, του λεει "Join Revolut" και του ζηταει να κανει εγγραφη στη Revolut. Γιατι? Αλλαξε κατι?
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Jason13 είπε Για ελλαδα δεν φαινεται διαθεσιμο... ΣΤο αγγλικο εχει.. ή κανω λαθος; Eίναι για επιχειρήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα