TasosPk Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, ppetr είπε Κολλημα με τις αναληψεις Μπορεις και να πληρωσεις με την καρτα χωρις προμηθεια κολλημα?δηλαδη δεν γινεται αναληψη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 27 minutes ago, TasosPk said: κολλημα?δηλαδη δεν γινεται αναληψη? Στην alpha bank φίλε θα πας, στην alpha bank. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosPk Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 14 ώρες πριν, Hapatingo είπε Στην alpha bank φίλε θα πας, στην alpha bank. σε ολα τα ατμ η πρεπει να κοιταξω για συγκεκριμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, TasosPk είπε σε ολα τα ατμ η πρεπει να κοιταξω για συγκεκριμενο? Γιατί μπαίνεις σε τόσο κόπο? Χρησιμοποίησέ την για τις αγορές σου σαν μια οποιαδήποτε ελληνική κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maroulini91 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μπορει να χει ξαναερωτηθει αλλα επειγομαι..με google pay φορτιζετε η ρεβο;;και αν ναι κραταει το 1ε που κραταει οταν κανεις εμβασμα ή οχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpen Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, maroulini91 είπε Μπορει να χει ξαναερωτηθει αλλα επειγομαι..με google pay φορτιζετε η ρεβο;;και αν ναι κραταει το 1ε που κραταει οταν κανεις εμβασμα ή οχι; φορτιζει και δεν σου κρατάει τιποτα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 42 λεπτά πριν, alexpen είπε φορτιζει και δεν σου κρατάει τιποτα! Παίδες πως θα γινει να το κάνω κι εγώ με το google pay? Υπάρχει κάποιος οδηγός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, _filippos_ είπε Παίδες πως θα γινει να το κάνω κι εγώ με το google pay? Υπάρχει κάποιος οδηγός; Ειναι τρομερα απλό! Με το που πας να κανεις top-up μέσα απο το app, το Google Pay ειναι η default επιλογή! Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από kon1to Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minotavros Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, kon1to είπε Ειναι τρομερα απλό! Με του που πας να κανεις top-up μέσα απο το app, το Google Pay ειναι η default επιλογή! Εκτος αν ψαχνεις οδηγο για το πως θα κανεις google pay. Εγώ είχα προσπαθήσει από Google pay και δεν πέρασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpen Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 25 λεπτά πριν, minotavros είπε Εγώ είχα προσπαθήσει από Google pay και δεν πέρασε. Αν μπορεις εξηγησε μας τι θέλεις να κάνεις. a) Θέλεις να μπορεις να πληρώνεις μέσω google pay με την revolut; ή b) Θέλεις να φορτίζεις τον λογάριασμό σου της Revo με άλλη κάρτα μέσω google pay; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Εφόσον γινεται γρηγορα το top up μέσω google pay θα ήθελα να μάθω: 1. Πως θα περάσω στο κινητό μου το google pay μιας και δεν με αφηνει να το εγκαταστήσω (λέει πως δεν υποστηρίζεται, πιθανότατα γιατι το κινητό δεν εχει NFC) 2. Εαν θα δεχτεί την Revolut ή N26 που έχω ετσι ωστε να μεταφέρω τα χρήματα απο το google pay στον λογαριασμό της Revolut/N26 3. Εαν θα λειτουργήσει με τις ελληνικές συστημικές χρεωστικές ωστε να τραβάω τα χρήματα απο εκεί στο google pay και μετά να τα μεταφέρω πχ στην revolut Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, _filippos_ είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Εφόσον γινεται γρηγορα το top up μέσω google pay θα ήθελα να μάθω: 1. Πως θα περάσω στο κινητό μου το google pay μιας και δεν με αφηνει να το εγκαταστήσω (λέει πως δεν υποστηρίζεται, πιθανότατα γιατι το κινητό δεν εχει NFC) 2. Εαν θα δεχτεί την Revolut ή N26 που έχω ετσι ωστε να μεταφέρω τα χρήματα απο το google pay στον λογαριασμό της Revolut/N26 3. Εαν θα λειτουργήσει με τις ελληνικές συστημικές χρεωστικές ωστε να τραβάω τα χρήματα απο εκεί στο google pay και μετά να τα μεταφέρω πχ στην revolut το google pay δεν λειτουργεί σαν την Revo. ειναι σαν να χρησιμοποιείς ανέπαφη κάρτα για να καταλάβεις χοντρικά. Αυτο που λες δλδ δεν γίνεται Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από bilya Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minotavros Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, alexpen είπε Αν μπορεις εξηγησε μας τι θέλεις να κάνεις. a) Θέλεις να μπορεις να πληρώνεις μέσω google pay με την revolut; ή b) Θέλεις να φορτίζεις τον λογάριασμό σου της Revo με άλλη κάρτα μέσω google pay; Το b) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpen Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 42 λεπτά πριν, minotavros είπε Το b) 1 ώρα πριν, bilya είπε το google pay δεν λειτουργεί σαν την Revo. ειναι σαν να χρησιμοποιείς ανέπαφη κάρτα για να καταλάβεις χοντρικά. Αυτο που λες δλδ δεν γίνεται Και τα 2 που λέω γίνονται φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minotavros Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, alexpen είπε Και τα 2 που λέω γίνονται φίλε μου Αυτό έκανα. Μήπως δε μου δούλεψε επειδή έχω ξεκλείδωτο bootloader? Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από minotavros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα