Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, john_shadow είπε

παιδια παω μετα απο καιρο να βαλω λεφτα στη ρεβο απο πιστωτικη πειραιως και μου ζηταει συνδεση(user,pass) στο web banking, γιατι?

Για επιβεβαίωση.

• Απαντ. 11,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδω και δύο εβδομάδες+ μου ζηταει επιβεβαίωση στοιχειων. Βγαζω φωτογραφια την ταυτότητα μπρος πισω, σελφι και μετα απο μια μερα ξανα τα ιδια.

Τωρα να αλλαξα τοσο πολυ απο την φωτο της ταυτότητας και να μην πιστεύουν οτι ειμαι εγω, παιζει κατι αλλο; Να επικοινωνησω με την υποστήριξη τους;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Εδω και δύο εβδομάδες+ μου ζηταει επιβεβαίωση στοιχειων. Βγαζω φωτογραφια την ταυτότητα μπρος πισω, σελφι και μετα απο μια μερα ξανα τα ιδια.

Τωρα να αλλαξα τοσο πολυ απο την φωτο της ταυτότητας και να μην πιστεύουν οτι ειμαι εγω, παιζει κατι αλλο; Να επικοινωνησω με την υποστήριξη τους;

Είναι χειρόγραφη ή τυπωμένη;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Ναι μόνο έτσι θα βγάλεις άκρη 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Αν είναι πολύ παλιά θα έχεις πρόβλημα ότι και να κάνεις.

Δημοσ.

τα ίδια κι εγώ, δεν δέχτρηκαν χειρόγραφη.

Την είχα φορτίσει με 15-20Ε δεν θυμάμαι, τώρα τα έχω αφήσει μέσα μέχρι να δ ωτι θα κάνω, βαριόμουν να αλλάξω ταυτότητα.

Μου είπαν αν θυμάμαι καλά οτι έγινε απο τότε που άλλαξαν έδρα ως τράπεζα. Και οτι στα πλάνα τους είναι να γίνεται πιστοποίηση με δίπλωμα αυτοκινήτου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, flik είπε

τα ίδια κι εγώ, δεν δέχτρηκαν χειρόγραφη.

Την είχα φορτίσει με 15-20Ε δεν θυμάμαι, τώρα τα έχω αφήσει μέσα μέχρι να δ ωτι θα κάνω, βαριόμουν να αλλάξω ταυτότητα.

Μου είπαν αν θυμάμαι καλά οτι έγινε απο τότε που άλλαξαν έδρα ως τράπεζα. Και οτι στα πλάνα τους είναι να γίνεται πιστοποίηση με δίπλωμα αυτοκινήτου.

Μιλησα και γω μαζι τους. Μου είπανε οτι εχουν πολυ φορτο εργασιας γιατι δεν ειμαι ο μοναδικος που κάνει επιβεβαιωσει εκεινη την στιγμη. Θα μου στειλουν ειδοποίηση ή μυνημα αν ολα πηγαν καλα και τους απαντησα πως γινεται χωρις την αυτοματοποιημένη διαδικασία να τους στειλω ειτε την ταυτότητα μου ειτε το διπλωμα οδήγησης. Ακόμα περιμένω απαντηση. 

Εγω την ταυτότητα την εχω απο το 2006. Αλλα με αυτά που ακούγονται περί αλλαγων ταυτοτητων το αφήνω όσο μπορώ, μεχρι να χαλασει τελειως. Αν και ολα φαινονται μια χαρα

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Μιλησα και γω μαζι τους. Μου είπανε οτι εχουν πολυ φορτο εργασιας γιατι δεν ειμαι ο μοναδικος που κάνει επιβεβαιωσει εκεινη την στιγμη. Θα μου στειλουν ειδοποίηση ή μυνημα αν ολα πηγαν καλα και τους απαντησα πως γινεται χωρις την αυτοματοποιημένη διαδικασία να τους στειλω ειτε την ταυτότητα μου ειτε το διπλωμα οδήγησης. Ακόμα περιμένω απαντηση. 

Η ταυτότητα σου δεν έχει καμιά αξία. Το δίπλωμα, αν είναι "νέου τύπου" ίσως κάνει κάτι.

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Doubt είπε

Η ταυτότητα σου δεν έχει καμιά αξία. Το δίπλωμα, αν είναι "νέου τύπου" ίσως κάνει κάτι.

Νεου τυπου ειναι. Θα δειξει.

22 ώρες πριν, d_gkal είπε

Πώς μίλησες μαζί τους; Σε κάποιο email;

Απο την υποστήριξη μεσα στην εφαρμογή, το αυτοματοποιημένο μυνημα σου λεει αν γραψεις live κατι σε παραπέμπει σε καποιον εκπρόσωπο και μιλας μαζι του.

Δημοσ.
42 minutes ago, Liverpool89 said:

Νεου τυπου ειναι. Θα δειξει.

Απο την υποστήριξη μεσα στην εφαρμογή, το αυτοματοποιημένο μυνημα σου λεει αν γραψεις live κατι σε παραπέμπει σε καποιον εκπρόσωπο και μιλας μαζι του.

Δε μπορώ να κάνω Κάτι στη εφαρμογη εκτός από το να περιμένω. 

Περιμένω να γίνει ταυτοποίηση (εστειλα ταυτότητα) εδώ και μια εβδομάδα. 

Στο περίμενε με έχουν. Αν δεν είχα λεφτά μέσα δε θα ασχολιομουν καθόλου. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, d_gkal είπε

Δε μπορώ να κάνω Κάτι στη εφαρμογη εκτός από το να περιμένω. 

Περιμένω να γίνει ταυτοποίηση (εστειλα ταυτότητα) εδώ και μια εβδομάδα. 

Στο περίμενε με έχουν. Αν δεν είχα λεφτά μέσα δε θα ασχολιομουν καθόλου. 

Το μονο καλο με μενα ειναι οτι δεν εχω κανενα τραγικο πόσο μεσα. Αν είναι πολλα λεω ν δοκιμασεις αν στο ξαναβγαλει να βαλεις αντί για ταυτότητα, το διπλωμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...