jacksumm77 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι αλλά ΔΕΝ κάνει redirect.Δεν την ανοίγει μόνο μύνημα "An SSL error has occured and a secure connection to the server cannot be made"Σημειώση είμαι σε iphone 7, ios 14.01 αν παίζει ρόλο Εντάξει τα κατάφερα τελικά.Ευχαριστώ. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από jacksumm77
katsiletra Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, jacksumm77 είπε Ναι αλλά ΔΕΝ κάνει redirect.Δεν την ανοίγει μόνο μύνημα "An SSL error has occured and a secure connection to the server cannot be made"Σημειώση είμαι σε iphone 7, ios 14.01 αν παίζει ρόλο Εντάξει τα κατάφερα τελικά.Ευχαριστώ. Εμένα πάντως μία φορά μου ζήτησε έγκριση από την Πειραιώς και μου άνοιξε το winbank για έγκριση. Από ότι έχω ακούσει το ios 14 έχει θέματα με τις τραπεζικές εφαρμογές.
atrias Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Αν δε σε γυρίζει στην εφαρμογή της Πειραιώς, δοκίμασε πριν το topup να ανοίξεις (να ξεκλειδώσεις) την εφαρμογή της Πειραώς Καμιά φορά βοηθάει
agn0spt93 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα, Για να κάνουμε ανάληψη χρημάτων μέσω της Revolut, έχετε βρει κάποιο ΑΤΜ Ελληνικής Τράπεζας που να μην κρατάει προμήθεια; Κάπου διάβασα πως η Alpha Bank δεν κρατάει. Έκανα μια δοκιμή και με χρέωσε 2.5€. Βέβαια πριν γίνει η ανάληψη εμφανίστηκε η ειδοποίηση στην οθόνη πως θα με χρεώσει. Έχει δοκιμάσει κάποιος σε HSBC ATM; - Εχω την απλή κλασσική κάρτα. Οι πελάτες της Revolut μπορούν να κάνουν ανάληψη μετρητών έως €200 ανά 30 ημέρες χωρίς επιβάρυνση. Αν ξεπεραστεί αυτό το όριο, χρεώνουμε μια μικρή προμήθεια 2%, ώστε να καλύψουμε τα έξοδά μας. Για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς και ξεκάθαροι, οι αναλήψεις από ATM μάς επιβαρύνουν με εξαιρετικά υψηλά κόστη ως επιχείρηση, επομένως, θέσαμε όριο αναλήψεων. Μπορείτε να ελέγξετε ανά πάσα στιγμή το υπολειπόμενο όριο ανάληψης στο τρέχον πρόγραμμα τιμών σας στην ενότητα «Προφίλ».
Doubt Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 15 λεπτά πριν, agn0spt93 είπε Για να κάνουμε ανάληψη χρημάτων μέσω της Revolut, έχετε βρει κάποιο ΑΤΜ Ελληνικής Τράπεζας που να μην κρατάει προμήθεια; https://www.optimabank.gr/branch-network Δεν γνωρίζω αν ισχύει ακόμα. 2
d_gkal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 δευτερα-τριτη εστειλα την ταυτοτητα του για ταυτοποιηση. ακομη δεν ολοκληρωθηκε, ενω γραφει μεχρι 48 ωρες. γιατι αργουν τοσο πολυ;
asdfnikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 46 λεπτά πριν, d_gkal είπε δευτερα-τριτη εστειλα την ταυτοτητα του για ταυτοποιηση. ακομη δεν ολοκληρωθηκε, ενω γραφει μεχρι 48 ωρες. γιατι αργουν τοσο πολυ; Καινούργια εγγραφή;
d_gkal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 hour ago, asdfnikos said: Καινούργια εγγραφή; Όχι. Έχω τον λογαριασμό από τότε με τα capital controls
asdfnikos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, d_gkal είπε Όχι. Έχω τον λογαριασμό από τότε με τα capital controls Μίλησε με το live chat τότε για να το ελέγξει το αρμόδιο τμήμα
atrias Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 10 ώρες πριν, d_gkal είπε δευτερα-τριτη εστειλα την ταυτοτητα του για ταυτοποιηση. ακομη δεν ολοκληρωθηκε, ενω γραφει μεχρι 48 ωρες. γιατι αργουν τοσο πολυ; στείλε ξανά την ταυτότητα και θα γίνει αμέσως για κάποιο λόγο θέλει να γίνει 2 φορές λογικά σου βγάζει ακόμα ειδοποίηση για ταυτοποίηση, αν όχι μπορείς να το κάνεις αυτό από τις ρυθμίσεις -> personal details
asfyra Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 13/10/2020 στις 7:46 ΜΜ, jacksumm77 είπε Ναι αλλά ΔΕΝ κάνει redirect.Δεν την ανοίγει μόνο μύνημα "An SSL error has occured and a secure connection to the server cannot be made"Σημειώση είμαι σε iphone 7, ios 14.01 αν παίζει ρόλο Εντάξει τα κατάφερα τελικά.Ευχαριστώ. Να σε ρωτήσω πως έλυσες το θέμα; Άκυρο, είδα ότι έχει απαντηθεί Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από asfyra
d_gkal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 25 minutes ago, asdfnikos said: Μίλησε με το live chat τότε για να το ελέγξει το αρμόδιο τμήμα Μίλησα με το chat και είπανε το παρακάτω Unfortunately, it's still pending review by our relevant team. We're unable to make this process faster, I'm afraid. 4 minutes ago, atrias said: στείλε ξανά την ταυτότητα και θα γίνει αμέσως για κάποιο λόγο θέλει να γίνει 2 φορές λογικά σου βγάζει ακόμα ειδοποίηση για ταυτοποίηση, αν όχι μπορείς να το κάνεις αυτό από τις ρυθμίσεις -> personal details Δε μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω από το να περιμένω. Για την ακρίβεια ανοίγοντας την εφαρμογή το μόνο που βλέπω είναι γαλαζιο/μπλε φόντο και ένα ποσοστό 60%
Doubt Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Στις 10/10/2020 στις 9:49 ΜΜ, Doubt είπε Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί, με φόρτιση μέσω χρεωστικής Πειραιώς (Visa Debit) υπάρχει κέρδος σε yellows με συντελεστή 0,5. Π.χ. με φόρτιση 50 ευρώ πιστώνονται 25 yellows. Στις 10/10/2020 στις 10:28 ΜΜ, Doubt είπε 8/9 είχα πάρει, αν ισχύει ακόμα δεν είμαι βέβαιος. "Συναλλαγή με χρεωστική κάρτα" γράφει. Ισχύουν τα yellows αλλά "υποτιμημένα". Για 50€ φόρτιση παίρνεις μόνο 5. 🖐️
alfeios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 22 λεπτά πριν, Doubt είπε Ισχύουν τα yellows αλλά "υποτιμημένα". Για 50€ φόρτιση παίρνεις μόνο 5. 🖐️ Στην Alpha bank άλλαξε, στα bonus. δεν αποδιδονται πλεον για φόρτιση Revolut
john_shadow Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 παιδια παω μετα απο καιρο να βαλω λεφτα στη ρεβο απο πιστωτικη πειραιως και μου ζηταει συνδεση(user,pass) στο web banking, γιατι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα