katsiletra Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, trickius είπε Γειά χαρά, νομίζω πως γίνεται απλά πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους. https://www.paypal.com/gr/smarthelp/article/can-i-have-my-card-charged-in-a-different-currency-faq3579 φαίνεται σαν να απαντάω μόνος μου σύμφωνα με το παραπάνω απλά περιμένω και την άποψη των πιο έμπειρων. Θα στείλεις email με τα τέσσερα τελευταία ψηφία της κάρτας και θα τους πεις σε τι νόμισμα θες να σε χρεώνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
for4 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στα 300€ ζητάει προμήθεια 4,01€, δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει σε 2 από τις 3 τράπεζες. με top up το κάνει αυτό. Με έμβασμα δεν έχω δοκιμάσει. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από for4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, for4 είπε Στα 300€ ζητάει προμήθεια 4,01€, δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει σε 2 από τις 3 τράπεζες. με top up το κάνει αυτό. Με έμβασμα δεν έχω δοκιμάσει. Μήπως έχεις ξεπεράσει κανένα όριο, μηνιαίο ή ετήσιο ας πούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Επαναλαμβανω οτι σε μενα δεν ζητησε για φορτιση 1000€ απο Eurobank και απο Alpha Bank πριν απο 5 λεπτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
for4 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, Doubt είπε Μήπως έχεις ξεπεράσει κανένα όριο, μηνιαίο ή ετήσιο ας πούμε; Λες; Έχουν τέτοια όρια οι τράπεζες στις κάρτες; Παίζει γιατί στην Πειραιώς έχω 2 κάρτες και στην μία ζητάει προμήθεια, στην άλλην όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trickius Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 37 λεπτά πριν, katsiletra είπε Θα στείλεις email με τα τέσσερα τελευταία ψηφία της κάρτας και θα τους πεις σε τι νόμισμα θες να σε χρεώνει. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 46 λεπτά πριν, for4 είπε Λες; Έχουν τέτοια όρια οι τράπεζες στις κάρτες; Παίζει γιατί στην Πειραιώς έχω 2 κάρτες και στην μία ζητάει προμήθεια, στην άλλην όχι. Είναι επαγγελματικές Κάρτες η μήπως είναι Πιστωτικές αυτές που δοκιμάζεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Με curve δεν βγάζει καμία προμήθεια, το λέω αυτό μιας και δεν έχω περάσει καμία ελληνική κάρτα στην revolut. Όλα τα top up γίνονται μέσω curve. Οπότε σε όποιον βγάζει fees, ας δοκιμάσει μέσω curve. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
for4 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 20 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Είναι επαγγελματικές Κάρτες η μήπως είναι Πιστωτικές αυτές που δοκιμάζεις; Eίναι επαγγελματικές debit, αλλά πριν ένα μήνα δεν είχαν προμήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 12 λεπτά πριν, for4 είπε Eίναι επαγγελματικές debit, αλλά πριν ένα μήνα δεν είχαν προμήθεια. Οι επαγγελματικές έχουν έξτρα χρέωση για τους εμπόρους όταν την δέχονται. Με απλες χρεωστικές κάρτες δεν υπάρχει χρέωση Από το site της Revolut: "Εάν προσθέσετε χρήματα με κάρτα που δεν έχει εκδοθεί εντός της χώρας σας, με πιστωτική κάρτα ή με εμπορική κάρτα, ενδέχεται να σας χρεώσουμε μια μικρή προμήθεια για να καλύψουμε τα έξοδά μας." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Από το site της Revolut: "Εάν προσθέσετε χρήματα με κάρτα που δεν έχει εκδοθεί εντός της χώρας σας, με πιστωτική κάρτα ή με εμπορική κάρτα, ενδέχεται να σας χρεώσουμε μια μικρή προμήθεια για να καλύψουμε τα έξοδά μας." Εγω ενα χρονο τωρα φορτιζω συνεχεια με πιστωτικές και ποτέ δεν ειχα χρεωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
for4 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Οι επαγγελματικές έχουν έξτρα χρέωση για τους εμπόρους όταν την δέχονται. Με απλες χρεωστικές κάρτες δεν υπάρχει χρέωση Από το site της Revolut: "Εάν προσθέσετε χρήματα με κάρτα που δεν έχει εκδοθεί εντός της χώρας σας, με πιστωτική κάρτα ή με εμπορική κάρτα, ενδέχεται να σας χρεώσουμε μια μικρή προμήθεια για να καλύψουμε τα έξοδά μας." Εάν προσθέσετε χρήματα με κάρτα που δεν έχει εκδοθεί εντός της χώρας σας, με πιστωτική κάρτα ή με εμπορική κάρτα, ενδέχεται να σας χρεώσουμε μια μικρή προμήθεια για να καλύψουμε τα έξοδά μας." αυτό το μήνυμα μου βγάζει, άλλαξε κάτι όμως; Γιατί πριν κάνα μήνα δεν είχα παρόμοιο θέμα με την ίδια κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 35 λεπτά πριν, alfeios είπε Εγω ενα χρονο τωρα φορτιζω συνεχεια με πιστωτικές και ποτέ δεν ειχα χρεωση Είναι γενικό αυτό δεν ισχύει σε κάθε περίπτωση και σε κάθε top-up μέσω κάρτας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verylife78 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 εχει αλλαξει και σε αλλους το IBAN απο την εφαρμογη ή μονο σε εμενα??? απο GB89EVO εγινε LT42 τι παιχτηκε? πηγα να στειλω λεφτα και λεω ας κανω ενα check στο IBAN και εβγαλε αλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Είναι γενικό αυτό δεν ισχύει σε κάθε περίπτωση και σε κάθε top-up μέσω κάρτας! Εξηγησε μου 5 λεπτά πριν, verylife78 είπε εχει αλλαξει και σε αλλους το IBAN απο την εφαρμογη ή μονο σε εμενα??? απο GB89EVO εγινε LT42 τι παιχτηκε? πηγα να στειλω λεφτα και λεω ας κανω ενα check στο IBAN και εβγαλε αλλο... οι υπηρεσίες της revolut θα παρεχονται πλέον με εδρα την Λιθουανια Σταδιακα θα αλαξουν ολα τα ΙΒΑΝ και θα γινουν Λιθουανίας, θα ξεκινουν με LT Αλλα δες εδω, για προσωρινα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα