nightwalker1990 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, katsiletra είπε Μπορεί να παρακολουθεί την ισοτιμία μέσα από το app και να τ' αλλάξει όταν δει πότε τον συμφέρει. Μακριά από αεροδρόμια, ανταλακτήρια κτλ. Ακόμα και σε τράπεζα να πάει πάλι θα του κρατήσει κάποια προμήθεια. Μπορεί να τ' αφήσει κι έτσι και να κάνει χρήση κάρτας κάνοντας αυτόματη μετατροπή η κάρτα και αν χρειαστεί μετρητά να βρει atm της optima bank που δεν παίρνει προμήθεια. Εννοείς αφού συνδέσει την κάρτα της τράπεζάς του με την Revolut ότι κάνει αυτόματη μετατροπή?? Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ βοήθησες αρκετά όπως και οι υπόλοιποι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsiletra Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 20 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε Εννοείς αφού συνδέσει την κάρτα της τράπεζάς του με την Revolut ότι κάνει αυτόματη μετατροπή?? Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ βοήθησες αρκετά όπως και οι υπόλοιποι!! Όταν θα φορτίσει την revolut με το τοπικό νόμισμα π.χ. κορώνες Δανίας δύο πράγματα μπορεί να κάνει: 1. Να ξοδεύει κανονικά αφήνοντας την μετατροπή στην revolut, 2. Να τα μετατρέψει σε ευρώ όλα όσα βάλει στην revolut, μέσα από την εφαρμογή και να ξοδεύει σε ευρώ. Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ μετατροπή σε τοπικό νόμισμα και αφήνω την revolut να κάνει την ισοτιμία. Μόνο κάνα ΣΚ αν τύχει θα κάνω μετατροπή πριν και αυτό σχετικό είναι γιατί αν δεν ξοδέψεις αρκετά στο ΣΚ είναι αμελητέα η προμήθεια που κρατάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 35 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε Εννοείς αφού συνδέσει την κάρτα της τράπεζάς του με την Revolut ότι κάνει αυτόματη μετατροπή?? Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ βοήθησες αρκετά όπως και οι υπόλοιποι!! Αυτόματη μετατροπή όταν θα έχει υπόλοιπο,μπορεί να ορίσει αυτόματο topup όταν πέσει κάτω απο κάποιο όριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trickius Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Χαιρετώ την ομάδα είμαι νέος στο revolut και ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση. Προκειμένου να πληρώνω μέσω paypal σε δολάρια χωρίς να τρώω στο κεφάλι την ισοτιμία του paypal ή της τράπεζας μου προχώρησα σε ενεργοποίηση κάρτας μέσω revolut και την πρόσθεσα επιτυχώς στο paypal. Θα πρέπει να αλλάξω το default currency της κάρτας μου σε δολαρια προκειμένου να μην γίνεται η ισοτιμία euro->usd από το paypal η μπορώ με κάθε αγορά να βάζω να γίνεται από το revolut η διαδικασία; Με λίγα λόγια να επικοινωνήσω με paypal για το currency η να το αφήσω ως έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, trickius είπε Θα πρέπει να αλλάξω το default currency της κάρτας μου σε δολαρια προκειμένου να μην γίνεται η ισοτιμία euro->usd από το paypal η μπορώ με κάθε αγορά να βάζω να γίνεται από το revolut η διαδικασία; Άλλοι εδώ ξέρουν καλύτερα πως και γιατί, αλλά αυτό που λες δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trickius Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Doubt είπε Άλλοι εδώ ξέρουν καλύτερα πως και γιατί, αλλά αυτό που λες δεν γίνεται. Γειά χαρά, νομίζω πως γίνεται απλά πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους. https://www.paypal.com/gr/smarthelp/article/can-i-have-my-card-charged-in-a-different-currency-faq3579 φαίνεται σαν να απαντάω μόνος μου σύμφωνα με το παραπάνω απλά περιμένω και την άποψη των πιο έμπειρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, trickius είπε Χαιρετώ την ομάδα είμαι νέος στο revolut και ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση. Προκειμένου να πληρώνω μέσω paypal σε δολάρια χωρίς να τρώω στο κεφάλι την ισοτιμία του paypal ή της τράπεζας μου προχώρησα σε ενεργοποίηση κάρτας μέσω revolut και την πρόσθεσα επιτυχώς στο paypal. Θα πρέπει να αλλάξω το default currency της κάρτας μου σε δολαρια προκειμένου να μην γίνεται η ισοτιμία euro->usd από το paypal η μπορώ με κάθε αγορά να βάζω να γίνεται από το revolut η διαδικασία; Με λίγα λόγια να επικοινωνήσω με paypal για το currency η να το αφήσω ως έχει; Κάθε φορα θα πρέπει να ορίζεις την κάρτα της revolut και πληρωμη στο νόμισμα δολάρια. Πριν από κάθε συναλλαγη. Στη ρεβολουτ δεν κανεις κατι Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από spartak1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
for4 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 να κάνω και εγώ την ερώτηση, φορτίζω την revolut με κάρτες διαφόρων ελληνικών τραπεζών,. Μέχρι σήμερα όλα καλά. Σήμερα μου έβγαλε 13€ προμήθεια από κάρτα eurobank και Πειραιώς και καθόλου από Εθνική. Ξέρει κανείς γιατί; Στις πληροφορίες λέει ότι αν φορτίζεις από κάρτα που έχει εκδοθεί εκτός της χώρας σου μπορεί να έχει προμήθεια αλλά εμένα όλες ελληνικές είναι και πριν κανά μήνα δεν είχα κανένα θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, for4 είπε να κάνω και εγώ την ερώτηση, φορτίζω την revolut με κάρτες διαφόρων ελληνικών τραπεζών,. Μέχρι σήμερα όλα καλά. Σήμερα μου έβγαλε 13€ προμήθεια από κάρτα eurobank και Πειραιώς και καθόλου από Εθνική. Ξέρει κανείς γιατί; Στις πληροφορίες λέει ότι αν φορτίζεις από κάρτα που έχει εκδοθεί εκτός της χώρας σου μπορεί να έχει προμήθεια αλλά εμένα όλες ελληνικές είναι και πριν κανά μήνα δεν είχα κανένα θέμα. 13 ευρω προμήθεια 😋 Άρχισαν τα ωραια, τι ποσο έστειλες στη ρεβο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
for4 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 πήγα να στείλω 1000€, προφανώς και δεν τα έστειλα. Σιγά μην δώσω 13€ προμήθεια. Θα τα βάλω από Εθνική, αν δεν λύνεται το θέμα. Αλλά πως γίνεται οι 2 τράπεζες να θέλουν 13€ και η άλλη όχι; Είναι θέμα τράπεζας ή revolut? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 8 λεπτά πριν, for4 είπε να κάνω και εγώ την ερώτηση, φορτίζω την revolut με κάρτες διαφόρων ελληνικών τραπεζών,. Μέχρι σήμερα όλα καλά. Σήμερα μου έβγαλε 13€ προμήθεια από κάρτα eurobank και Πειραιώς και καθόλου από Εθνική. Ξέρει κανείς γιατί; Στις πληροφορίες λέει ότι αν φορτίζεις από κάρτα που έχει εκδοθεί εκτός της χώρας σου μπορεί να έχει προμήθεια αλλά εμένα όλες ελληνικές είναι και πριν κανά μήνα δεν είχα κανένα θέμα. Εμβασμα ή topup? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, for4 είπε πήγα να στείλω 1000€, προφανώς και δεν τα έστειλα Με 500 ή 300 δοκίμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εμβασμα ή topup? Σωστή ερωτηση. Αν ειναι εμβασμα πιθανον να μην καταχωρει ολα τα στοιχεία του λογαριασμού του παραληπτη. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από alfeios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, for4 είπε πήγα να στείλω 1000€, προφανώς και δεν τα έστειλα. Σιγά μην δώσω 13€ προμήθεια. Θα τα βάλω από Εθνική, αν δεν λύνεται το θέμα. Αλλά πως γίνεται οι 2 τράπεζες να θέλουν 13€ και η άλλη όχι; Είναι θέμα τράπεζας ή revolut? Τι δουλειά εχει η ρεβο, των τραπεζών είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Εκανα δοκιμη top up 1000€ με καρτα της Alpha bank και με καρτα της Eurobank. Καμία προμηθεια δεν χρεώνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα