asdfnikos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, loyros13 είπε φτιάξε icard μέσα σε 5 λεπτά θα έχεις virtual κάρτα που θα μπορεί να φορτωθεί μέσω ελληνικής και μετά να κάνεις top up στη ρεβολουτ. δοκίμασα με visa Πειραιώς και την απέρριψε.
townleader Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους. Απέκτησα την Revolut (φυσική κάρτα) με αφορμή ενα ταξίδι που θα κάνω σε λίγες στην Ουκρανία (Βουδαπέστη). Μπορείτε σε 2-3 bullets να μου εξηγήσετε τι χρήση με συμφέρει να κάνω εκεί. Δηλαδή εγώ θέλω να έχω πχ 100€ σε μετρητά πάνω μου και να χρησιμοποιώ και την Revolut (εισητηρια, pos , φαγητό, ΑΤΜ ?? ) που θα εχω μεταφέρει σε αυτή λεφτά πρίν πάω. Σας ευχαριστώ.
loyros13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, townleader είπε Καλησπέρα σε όλους. Απέκτησα την Revolut (φυσική κάρτα) με αφορμή ενα ταξίδι που θα κάνω σε λίγες στην Ουκρανία (Βουδαπέστη). Μπορείτε σε 2-3 bullets να μου εξηγήσετε τι χρήση με συμφέρει να κάνω εκεί. Δηλαδή εγώ θέλω να έχω πχ 100€ σε μετρητά πάνω μου και να χρησιμοποιώ και την Revolut (εισητηρια, pos , φαγητό, ΑΤΜ ?? ) που θα εχω μεταφέρει σε αυτή λεφτά πρίν πάω. Σας ευχαριστώ. Αρχικά η Βουδαπέστη δεν είναι στην Ουκρανία 😂 Και χωρίς μετρητά καλυμμένος θα είσαι κάνεις αγορές και αναλήψεις πάντα σε local currency. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από loyros13
alexpen Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 19 λεπτά πριν, townleader είπε Καλησπέρα σε όλους. Απέκτησα την Revolut (φυσική κάρτα) με αφορμή ενα ταξίδι που θα κάνω σε λίγες στην Ουκρανία (Βουδαπέστη). Μπορείτε σε 2-3 bullets να μου εξηγήσετε τι χρήση με συμφέρει να κάνω εκεί. Δηλαδή εγώ θέλω να έχω πχ 100€ σε μετρητά πάνω μου και να χρησιμοποιώ και την Revolut (εισητηρια, pos , φαγητό, ΑΤΜ ?? ) που θα εχω μεταφέρει σε αυτή λεφτά πρίν πάω. Σας ευχαριστώ. 1ον τσεκαρε τα εισιτηρια! Ουκρανία πάς ή Ουγγαρία; 2ον φορτωσε την revo και μην παρεις cash μαζι σου! Αν χρειαστεις καθόλου μετρητά βγάλε απο εκει απο κάποια τράπεζα. Καλά να περάσεις! 1 1
loyros13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, asdfnikos είπε δοκίμασα με visa Πειραιώς και την απέρριψε. Alpha και εθνική mastercard αμφότερες περνάνε σίγουρα.
townleader Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 louros13 & alexpen ευχαριστώ! Ουσιαστικά τι κερδίζω με την χρήση της Revolut εκει ? (αντί για χρήση κάρτ.Πειραιώς πχ ) Μου παρέχει χαμηλή ισοτιμία ? μπερδεύτηκα..Ουγγαρία πάω χαχα! Ουκρανία έχω συναδέλφους και τα έμπλεξα 😃
alexpen Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, townleader είπε louros13 & alexpen ευχαριστώ! Ουσιαστικά τι κερδίζω με την χρήση της Revolut εκει ? (αντί για χρήση κάρτ.Πειραιώς πχ ) Μου παρέχει χαμηλή ισοτιμία ? μπερδεύτηκα..Ουγγαρία πάω χαχα! Ουκρανία έχω συναδέλφους και τα έμπλεξα 😃 Πέρα απο το γεγονος οτι οι ελληνικές τράπεζες πλέον έχουν βάλει χρεωση για χρήση της κάρτας σε άλλο νομισμα η revolut θα σου δινει πάντα την καλύτερη ισοτιμια. 1 1
townleader Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 3 minutes ago, alexpen said: Πέρα απο το γεγονος οτι οι ελληνικές τράπεζες πλέον έχουν βάλει χρεωση για χρήση της κάρτας σε άλλο νομισμα η revolut θα σου δινει πάντα την καλύτερη ισοτιμια. Ευχαριστώ πολύ και παλι. Ουσιαστικά απλά κάνω το έμβασμα απο ελληνική τράπεζα στην Revolut και κάνω χρήση της κάρτας όταν πάω. Πρέπει να κάνω μέσα απο την εφαρμογή κάποιο convert πριν πάω ? Γιατι σε Euro θα είναι μέσα τα χρήματα.
loyros13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, townleader είπε louros13 & alexpen ευχαριστώ! Ουσιαστικά τι κερδίζω με την χρήση της Revolut εκει ? (αντί για χρήση κάρτ.Πειραιώς πχ ) Μου παρέχει χαμηλή ισοτιμία ? μπερδεύτηκα..Ουγγαρία πάω χαχα! Ουκρανία έχω συναδέλφους και τα έμπλεξα 😃 γίνονται και αυτά πλάκα κάνουμε. ότι σου είπε ο συμφορουμιτης, ούτε για αστείο ελληνική κάρτα για συνάλλαγμα, έχουν χρέωση ανά συναλλαγή περίπου στα 2€ και 1-2% προμήθεια επί του ποσού της συναλλαγής για μετατροπή συναλλαγματος. 1
alexpen Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, townleader είπε Ευχαριστώ πολύ και παλι. Ουσιαστικά απλά κάνω το έμβασμα απο ελληνική τράπεζα στην Revolut και κάνω χρήση της κάρτας όταν πάω. Πρέπει να κάνω μέσα απο την εφαρμογή κάποιο convert πριν πάω ? Γιατι σε Euro θα είναι μέσα τα χρήματα. Προσοχή το εμβασμα να το στείελεις στον local λογαριασμό σου! Δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια μετατροπή μέσα απο το app μπορείς να το αφήσεις να τραβάει απο τα ευρω αλλά οπως προτείνουν πολλοι εδω μέσα μπορεις την παρασκευη να μετατρέψεις καποια χρηματα σε HUF για το σαββατοκυριακο (η ρεβο βάζει ενα καπέλο 0.5% τα σ/κ στις μετατροπες). Επίσης, μιας και έχεις καινούργια κάρτα ενεργοποιήσε την καλύτερα πριν φυγεις (απλά για να είσαι σίγουρος). Τέλος, αν βγάλεις χρηματα απο ΑΤΜ εκει 1ον κοιτα να ειναι ATM συστημικής τραπεζας και οχι απο αυτα τα μικρά ΑΤΜ γιατί κρατάνε μεγάλη προμήθεια και 2ον ΠΑΝΤΑ να επιλέγεις η χρέωση να γινεται στο τοπικό νόμισμα! Ερώτηση: Τί καρτα σου έστειλαν; VISA ή Mastercard; 1 1
townleader Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Alexpen εννοείς να στείλω το έμβασμα στον local λογαριασμό μου που μου έχει δημιουργήσει η Revolut στην Loyds ? Η μετατροπή που λες να κάνω απο EUR σε Huf (Hungary currency) μέσα απο το APP γίνεται αμέσως ή θέλει μέρες ? (για να υπολογίσω τον χρόνο μου.) Για την ενεργοποίηση της κάρτας παω απλά σε ενα ΑΤΜ Alpha πχ και κάνω μια συναλλαγή ; Η κάρτα που μου έστειλαν ειναι η Mastercard η απλή. Ευχαριστώ και πάλι!
alexpen Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, townleader είπε Alexpen εννοείς να στείλω το έμβασμα στον local λογαριασμό μου που μου έχει δημιουργήσει η Revolut στην Loyds ? Η μετατροπή που λες να κάνω απο EUR σε Huf (Hungary currency) μέσα απο το APP γίνεται αμέσως ή θέλει μέρες ? (για να υπολογίσω τον χρόνο μου.) Για την ενεργοποίηση της κάρτας παω απλά σε ενα ΑΤΜ Alpha πχ και κάνω μια συναλλαγή ; Η κάρτα που μου έστειλαν ειναι η Mastercard η απλή. Ευχαριστώ και πάλι! Alexpen εννοείς να στείλω το έμβασμα στον local λογαριασμό μου που μου έχει δημιουργήσει η Revolut στην Loyds ? Ναι Η μετατροπή που λες να κάνω απο EUR σε Huf (Hungary currency) μέσα απο το APP γίνεται αμέσως ή θέλει μέρες ? (για να υπολογίσω τον χρόνο μου.) Στο δευτερολεπτο γινεται! Για την ενεργοποίηση της κάρτας παω απλά σε ενα ΑΤΜ Alpha πχ και κάνω μια συναλλαγή ; την ενεργοποιείς απο το app και μετα μια συναλλάγη chip & pin για να δουλέυει και ανεπαφα αν έχεις android κινητό με nfc κατέβασε το google pay .apk και βάλε την καρτα στο google pay ωστε να μπορείς να πληρώνεις πάντου και με το κιν σου 1
townleader Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 alexpen εξαιρετικός! Εαν εχω κάποιο πρόβλημα θα γράψω. Ευχαριστώ για την βοήθεια. ☺️ 1
spartak1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, asdfnikos είπε δοκίμασα με visa Πειραιώς και την απέρριψε. Περνάνε μόνο Mastercard (κάποιων τραπεζών) και οχι Visa
alexander098 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Με το σχολειο θα παμε βελιγραδι-βουδαπεστη.Αν θελω να πληρωσω με την καρτα στη Σερβια θα εχω θεμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα