apostolos22 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Mε διαβατήριο,που δεν έχει λήξει προφανως ,τι πρόβλημα να έχουν;Και εγω με διαβατηριο την άνοιξα. Το κοίταξα χθες ότι δεν έχει λήξει και έκανα άλλη μια προσπάθεια. Ελπίζω να το πάρει. Απλά δεν είμαι σίγουρος αν βγάζει "Verified" ή απλά σταματάει να βγάζει το μήνυμα. Τέλος πάντων θα δοκιμάσω και το κόλπο με την ανάποδη ταυτότητα αλλιώς θα τους στείλω κανένα chat. EDIT: Μόλις είδα email ότι πήγα στην Λιθουανία οπότε μάλλον έγινε verify. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από apostolos22 Update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, Vaggelisioan είπε Παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση. Μπορώ να φορτίσω την revolut μου με κάρτα που δεν είναι στο όνομα μου; Ας πούμε για παράδειγμα της γυναίκας μου. Ή πρέπει να είναι στα ίδια στοιχεία που είναι και η revolut ; Πρέπει να είναι στα ίδια στοιχεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Vaggelisioan είπε Παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση. Μπορώ να φορτίσω την revolut μου με κάρτα που δεν είναι στο όνομα μου; Ας πούμε για παράδειγμα της γυναίκας μου. Ή πρέπει να είναι στα ίδια στοιχεία που είναι και η revolut ; Μπορεις. Πηγαινε στην καρτελα με τσ δυο βελάκια Πστησε τις τρεις τελείες Δημιουργησε αιτημα αποστολης χρηματων Κσντο κινοποιηση στο mail σου Πατησε στο λινκ που θα σου ερθει. Βάλε στοιχεία και κάρτα οποιουδηποτε, ποσό, κσι κσνε την πληρωμή. Η καρτα θα φορτωθει άμεσα και δωρεαν Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από alfeios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Διάβασα μετά από καιρό τις τελευταίες σελίδες του νήματος. Και γω έχω θέμα με χειρόγραφη ταυτότητα. Έστειλα chat τίποτα. Προφανώς ούτε εγώ θα πάω να βγάλω άλλη ταυτότητα. Θα την αδειάσω και τέλος. Κρίμα βόλευε πολύ. Καμία εναλλακτική όσων αφορά το συνάλλαγμα υπάρχει; Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από spy_vlsi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramolimento Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Εχω premium account. Εχω κινητο με παλιο andorid version. Δούλευε κανονιά. Tωρα δεν.. εκανα επανεγκατασταση, προχωράει κανονικα, αλλα κολλάει στο face recognision. Καμιια ιδεα? Το κινητο δεν κανει upgrade σε νεο version android Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, ramolimento είπε Εχω premium account. Εχω κινητο με παλιο andorid version. Δούλευε κανονιά. Tωρα δεν.. εκανα επανεγκατασταση, προχωράει κανονικα, αλλα κολλάει στο face recognision. Καμιια ιδεα? Το κινητο δεν κανει upgrade σε νεο version android Τι εκδοση είναι το android? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, ramolimento είπε Εχω premium account. Εχω κινητο με παλιο andorid version. Δούλευε κανονιά. Tωρα δεν.. εκανα επανεγκατασταση, προχωράει κανονικα, αλλα κολλάει στο face recognision. Καμιια ιδεα? Το κινητο δεν κανει upgrade σε νεο version android Δεν μπορείς με PIN? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramolimento Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, spartak1 είπε Τι εκδοση είναι το android? 5.0.2 29 λεπτά πριν, vagstef είπε Δεν μπορείς με PIN? κανω login με τον αριθμο κινητου ,βαζω password , στελνει email επιβεβαίωσης , και μετα ζηταει face recognition, το παταω, ανοιγει η καμερα και πηγαινει πισω μονο του χωρις να κανει τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, ramolimento είπε 5.0.2 Δεν πρόκειται.. Είναι πολύ παλιό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Oταν άλλαξα κινητό δεν θυμάμαι να μου ζήτησε σελφι,μονο κωδικους κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Just for the records, ήρθε email στις 28/9 ότι μεταφερθήκαμε στην Λιθουανία και όντως άλλαξε το iban. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, runner69 είπε Just for the records, ήρθε email στις 28/9 ότι μεταφερθήκαμε στην Λιθουανία και όντως άλλαξε το iban. Το δικό μου είναι ακόμα GB. (δεν έχω λάβει mail) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 hours ago, spy_vlsi said: Διάβασα μετά από καιρό τις τελευταίες σελίδες του νήματος. Και γω έχω θέμα με χειρόγραφη ταυτότητα. Έστειλα chat τίποτα. Προφανώς ούτε εγώ θα πάω να βγάλω άλλη ταυτότητα. Θα την αδειάσω και τέλος. Κρίμα βόλευε πολύ. Καμία εναλλακτική όσων αφορά το συνάλλαγμα υπάρχει; Η revolut έχει την καλύτερη ισοτιμία που υπάρχει στην αγορά. Δεδομένου ότι σου παρέχει πολλά νομίσματα είναι δύσκολο να συγκριθεί πρακτικά με άλλες που έχουν μόνο ευρώ. Εαν μιλάμε για πορτοφόλια με πολλά νομίσματα μετά έρχεται η PaySend global account σε καλύτερη ισοτιμία. Επίσης παρέχει και δωρεάν top up με κάρτα. Τώρα η τρέχουσα ισοτιμία με κάρτα είναι άλλη ιστορία μιας και πολλές χρησιμοποιούν τους παρόχους Mastercard και visa. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2020 από Hapatingo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 παιδια βοηθεια μου στελνει συχνα χρηματα η αδερφη μου που ειναι στο εξωτερικο απο τον λογαριασμο της revolut κατευθειαν στον τραπεζικο μου λογαριασμο eurobank προχθες μου ετειλε 12 ευρω χωρις να χρεωθω την προμηθεια 3,5 ευρω σημερα μου εστειλε 25 και χρεωθηκα τα 3,5 ξερετε να μου πειτε πως παει η κλιμακα με τις προμηθειες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, lak10 είπε παιδια βοηθεια μου στελνει συχνα χρηματα η αδερφη μου που ειναι στο εξωτερικο απο τον λογαριασμο της revolut κατευθειαν στον τραπεζικο μου λογαριασμο eurobank προχθες μου ετειλε 12 ευρω χωρις να χρεωθω την προμηθεια 3,5 ευρω σημερα μου εστειλε 25 και χρεωθηκα τα 3,5 ξερετε να μου πειτε πως παει η κλιμακα με τις προμηθειες? Αν κοίταγες το τιμολόγιο με τις χρεώσεις που έχει η τραπεζα σου θα έβλεπες πόσο είναι το όριο πάνω απο το οποίο υπάρχει χρεώση για εισερχόμενο έμβασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα