oletiras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Επειδή απέχω απο το σπορ των τραπεζικών χρεώσεων και της revo τον τελευταίο χρόνο, ποιος ειναι ο φτηνότερος τρόπος να τραβήξω κανα 2000-2500 απο το λογαριασμό μου στην Revo? Προφανως το ATM δεν είναι καλη ιδέα επειδή έχει χρεώσεις και επειδή εφαρμοζουν και εξτρα περιεργες χρεώσεις οι δικές μας τράπεζες. Αν τα στειλω μεσω της εφαρμογής σε δικο μου λογαριασμό της Πειραιώς? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
t-shock Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Τι διαπίστωσα μόλις Πλέον δεν μπορείς να άλλαξεις την διεύθυνση σου (χώρα δεν μπορείς, κανονική διεύθυνση μπορείς) στην Revolut για να περάσεις την virtual card στο Google Pay Μίλησα με το chat και θέλουν πλέον κάποιο αποδεικτικό για την αλλαγή αυτή
NikosKallithea Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 53 λεπτά πριν, oletiras είπε Επειδή απέχω απο το σπορ των τραπεζικών χρεώσεων και της revo τον τελευταίο χρόνο, ποιος ειναι ο φτηνότερος τρόπος να τραβήξω κανα 2000-2500 απο το λογαριασμό μου στην Revo? Προφανως το ATM δεν είναι καλη ιδέα επειδή έχει χρεώσεις και επειδή εφαρμοζουν και εξτρα περιεργες χρεώσεις οι δικές μας τράπεζες. Αν τα στειλω μεσω της εφαρμογής σε δικο μου λογαριασμό της Πειραιώς? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Μεχρι 12χιλ η πειραιως εχει 4 ευρώ χρέωση για εισερχόμενο εμβασμα, μην μου πεις τωρα οτι θα σου λειψουν απα τα 2500 ευρω 1
alfeios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, oletiras είπε . Αν τα στειλω μεσω της εφαρμογής σε δικο μου λογαριασμό της Πειραιώς? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Φυσικά αυτο θα κανεις 1
DJTaurus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πάλι τα ίδια η Revolut, 3 φορές σε ένα 40ημερο προβλήματα με add money.....we are facing issues blah blah blah Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2020 από DJTaurus
oletiras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Μεχρι 12χιλ η πειραιως εχει 4 ευρώ χρέωση για εισερχόμενο εμβασμα, μην μου πεις τωρα οτι θα σου λειψουν απα τα 2500 ευρω Πλακα κανεις? Μια χαρα! Ουτε και με νοιαζει! Απλά φοβομουν μην ακουσω καμια περιεργη χρεωση.
kostask1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 καλησπέρα μετά απο αρκετά χρόνια είπα και εγώ να κάνω ενα λογαριασμό..ολα καλά.μονο μια απορία.. πως μπορεί κάποιος άλλος να σου κάνει κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμό σου revo?γίνεται? τι στοιχεία πρέπει να δώσω ?μόνο αριθμό κάρτας και όνομα?
greekboy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, kostask1 είπε καλησπέρα μετά απο αρκετά χρόνια είπα και εγώ να κάνω ενα λογαριασμό..ολα καλά.μονο μια απορία.. πως μπορεί κάποιος άλλος να σου κάνει κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμό σου revo?γίνεται? τι στοιχεία πρέπει να δώσω ?μόνο αριθμό κάρτας και όνομα? αν εχει και αυτος revolut αρκει ο αριθμος τηλεφωνου σου (να σε εχεις στις επαφες του). αν δεν εχει revolut και θελεις να σου μεταφερει λεφτα απο την δικη του τραπεζα του δινεις το iban που θα βρεις στα στοιχεια του λογαριασμου σου μεσα στην εφαρμογη 2
asdfnikos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, kostask1 είπε τι στοιχεία πρέπει να δώσω ?μόνο αριθμό κάρτας και όνομα? Ποτέ δεν δίνουμε αριθμό κάρτας σε κανέναν!
kostask1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Ποτέ δεν δίνουμε αριθμό κάρτας σε κανέναν! iban εννοώ.αυτό δίνω μόνο? 21 λεπτά πριν, greekboy είπε αν εχει και αυτος revolut αρκει ο αριθμος τηλεφωνου σου (να σε εχεις στις επαφες του). αν δεν εχει revolut και θελεις να σου μεταφερει λεφτα απο την δικη του τραπεζα του δινεις το iban που θα βρεις στα στοιχεια του λογαριασμου σου μεσα στην εφαρμογη σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.βλέπω επίσης όχι έχει άλλο αριθμό η φυσική κάρτα και άλλη η εικονική..δεν συνδέονται αυτές μεταξύ τους? επίσης για να κάνω μια αγορά ας πούμε σε ενα φυσικό κατάστημα ενα προϊόν πως κάνω με την εικονική κάρτα? Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2020 από kostask1
alfeios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, kostask1 είπε iban εννοώ.αυτό δίνω μόνο? σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.βλέπω επίσης όχι έχει άλλο αριθμό η φυσική κάρτα και άλλη η εικονική..δεν συνδέονται αυτές μεταξύ τους? επίσης για να κάνω μια αγορά ας πούμε σε ενα φυσικό κατάστημα ενα προϊόν πως κάνω με την εικονική κάρτα? Συνδεονται. Και οι δυο χρησιμοποιουν τα χρηματα που εχεις στον λογαριασμό σου ΙΒΑΝ. Με την εικονικη καρτα δεν κανεις αγορες σε φυσικα καταστηματα. Μονο σε ηλεκτρονικα
vagstef Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Και web app https://app.revolut.com/accounts 3 4
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, kostask1 είπε iban εννοώ.αυτό δίνω μόνο? σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.βλέπω επίσης όχι έχει άλλο αριθμό η φυσική κάρτα και άλλη η εικονική..δεν συνδέονται αυτές μεταξύ τους? επίσης για να κάνω μια αγορά ας πούμε σε ενα φυσικό κατάστημα ενα προϊόν πως κάνω με την εικονική κάρτα? Φυσικό δεν είναι;Τι να την κάνεις μια εικονική κάρτα που έχει το ίδιο νούμερο με την φυσική;Που εξυπηρετεί;
Doubt Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, vagstef είπε Και web app https://app.revolut.com/accounts Επιτέλους! 2
panosk0 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Με αίτημα μέσω συνδέσμου link Βρίσκεται στο " πληρωμές " Βάζεις το ποσό που θέλεις . Δημιουργεί ένα λινκ . Του το μοιράζεις. Μπαίνει . Πληρώνει με την κάρτα του και με ασφάλεια ! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα